Popüler Konu Jilet izi giderme

kolumun fotosunu elbet koyarım da bura nasıl koyucm onu bilmiyorum.yeni üye oldum kullanmayı pek bilmiyorum :)

silwister kolunun fotoğraflarını koymussun sanırım ama ben göremedim eğer senin için bir mağsuru yoksa tekrar koyarsan çok sevinirim bizde de malesef bu dert mevcut en azından bir fikir vermiş olursun bize aslında istanbul da olsanm yakup avşar a gidip bir görüşme yapacağım fakat şehir dışında olduğum için gitmeden önce bir fikir sahibi olmak istiyorum

arkadaşlar fotolar görünüyor silwister arkadaşımızın profiline girerseniz orda albümü görürsünüz

arkadaşlar güzel haberlerim var,buz terapisinde yapılan test sonucundan memnunum,cuma günü kontrölüm vardı, test istemiştim tekrardan, fakat test yaptırmıycam direk tedaviye başlıyorum :KK3:

canm resmde gördüğn gibi tek bir çizgi haline getirdiler,elimin üstünden dirseyime kadardı benim izlerim ve dağınıktı kolumun altına kadar,ancak bukadar toplıyabiliyolar dedriyi,şimdi çizgi çok ince görüyosun,seneye yaza güneşte yanınca hiç belli olmıycak,1 haziranda ameliyt olmuştum ben ağustosta güneşe çıkarıcam çunku 18 ay güneş görmemeli,artı miiletin hep açılmış dikişleri benim gördüğn gibi açılmak gibi bir şey asla sözkonusu bile deil,ama ben de çok iyi baktım,sigara ve alcol kessinlkikle yok,DR.YAKUP AVŞAR dan Allah razı olsun gerçekten çok memnunum,herkeze tavsiye derim..

umarım buz tedavisinden sonuç alırsın canım yine gelişmeleri bizimle paylaş:)

kızlar mrb.. bugün biraz şu tca kimyasal peelingi araştırdım. %lik oranlarla satılıyomuş. kalıcı dövmeleri dahi çıkarıyo diyolar. güzellik salonlarında yapılan işlemin evde olan versiyonu. ggden baktım hemen satıcıya mj attım böyle böyle fazla derin olmayan jilet izlerini geçirir mi kaçlık olandan kullanmak lazım diye. cevap yazmış %30 size en uygun olanıdır. jilet izleri ve ameliyat izlerinde çok iyi sonuçlar verir diye. kararsız kaldım denesem mi diyorum sonuçta benim izlerim çok derin değil sizce faydası olur mu acaba deriyi kabuk kabuk yapıp soyuyomuş bilmiyorumkismile

bir bilgim yok vallahi,saçma bence bu izleri geçirmek zor ben bunu geçte olsa anladım ve kabullendim..inşllh şu buz tersapisinden fayda görücem,millet yurt dışından geliyor jilet izleri için tedavi olup gidiyolar.millet turkiye içinde gidemem yapamam edemem diyor...

offff yaaaa nasıl bir iş yaptık biz böyle şimdi de sıkıntısını çekiyoruz bütün hayatımızı etkiliyor keşke geçmişe geri dönebilsek o

kızlar mrb.. bugün biraz şu tca kimyasal peelingi araştırdım. %lik oranlarla satılıyomuş. kalıcı dövmeleri dahi çıkarıyo diyolar. güzellik salonlarında yapılan işlemin evde olan versiyonu. ggden baktım hemen satıcıya mj attım böyle böyle fazla derin olmayan jilet izlerini geçirir mi kaçlık olandan kullanmak lazım diye. cevap yazmış %30 size en uygun olanıdır. jilet izleri ve ameliyat izlerinde çok iyi sonuçlar verir diye. kararsız kaldım denesem mi diyorum sonuçta benim izlerim çok derin değil sizce faydası olur mu acaba deriyi kabuk kabuk yapıp soyuyomuş bilmiyorumkismile

tarçıncım (bu arada nickine bayılıyorum tarçın kokusu ne kadar değişik ve güzel) ben çok araştırdım ve artık şunu biliyorumbu dediğin yöntemlerle bu izlerin gitmesi mümkün değil zaten benim nişanlım da doktor ve bana yılladır bu izlerin hiç bir şekilde geçemeyeceğini söyleyip duruyor ama yinede ben yeni bişey bulduğumda deniyoruz beraber yani benim umudumu kırmıyor ama artık bende öğrendim bu izler geçmiyor sadece azaltılabiliyor yada farklı bir iz haline getiriliyor ama atıyorum 5-10 yıl sonra ne olacağı bilinmez tıp ilerliyor ve umarım kesin bir çare bulunur çünkü bu dünyada büyük bir sorun şimdilik bekliyorum

bilmiyorum güzelim umut fakirin ekmeği hesabı her duyduğumuza sarılıyoruz işte.. nası bişeyse lanet şey herşeyin çözümü var ama bunun yok:sinifsinif:. bilmiyorum walla bide bunu mu denesem diyorum benimkiler 4-5 tane ve derin değil

canım yinede iyice bir araştır eğer çok da pahalı değilse en azında merakın gider bir dene bakalım ama yine de çok umutlanma

50-60 liralık bişey. kalıcı dövmeyi dahi siliyo aşama aşama resimlerini gördüm..onu görünce acaba geçer mi diyorum. yakıyo galiba 4-5 gün sonra kabuk tutmaya başlıyo altından temiz deri çıkıyo işte kabuklanıp döküldükçe. offffff dediğin gibi nası bi iş yapmışız ya hele ki ben şimdi şaşıyorum kendime ayhhhh

bir dene o zaman madem seninkiler hafif diyorsun işe yarayabilir hadi hayırlısı umarım faydasını görürsün ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:)

arkadaşlar ekim ayı gibi dilek avşara gideceğimi ve bunun tedavisi neyse başlayacağımı söylemiştim. yakın zamanda bir görüşme yaptım kendisiyle. şu an dövmemi sildiriyorum . jilet izlerim hakkında da konuştuk. bana bunu kesin geçiren birşey şuan yok dedi ki bunu hepimiz bilioruz zaten. ve biraz daha beklememi söyledi. ben de bekliorum acele etmek istemiyorum. bir umut! şimdilik iletişim halinde kalıcaz. benim dövme sildirme seanslarımdan ötürü zaten ayda bir görüşücez. çok ilgili, güleryüzlü, işinin ehli biri, insana güven veriyor.

arkadaşlar ekim ayı gibi dilek avşara gideceğimi ve bunun tedavisi neyse başlayacağımı söylemiştim. yakın zamanda bir görüşme yaptım kendisiyle. şu an dövmemi sildiriyorum . jilet izlerim hakkında da konuştuk. bana bunu kesin geçiren birşey şuan yok dedi ki bunu hepimiz bilioruz zaten. ve biraz daha beklememi söyledi. ben de bekliorum acele etmek istemiyorum. bir umut! şimdilik iletişim halinde kalıcaz. benim dövme sildirme seanslarımdan ötürü zaten ayda bir görüşücez. çok ilgili, güleryüzlü, işinin ehli biri, insana güven veriyor.

mrb.öncelikle. dilek avşar neyi beklemeni söyledi?:uhm::uhm:

benim nişanlımda doktor ve bana sürekli acele etme bekle diyor sanırım dilek avşarda aynı sebepten demiştir belki daha iyi yöntemler çıkabilir sonuçta her geçen gün daha iyi yöntemler çıkıyor belki tamamiyle çaresini de bulurlar inşallah ve bizde kurtuluruz

a.s.acaba dilek avşar beklenen bir şey olduğundan mı yoksa belki olabilir diye mi söylemiş?

dilek avşar gerçekten de çok iyi bir doktor eşide aynen,güler yüzlü sıcak ve güven verici,yapamıycakları hiç birşeyin sözünü vermiyor,biraz daha bekleyin derken yani belki daha gelişmiş bir laze sistemi yada onun gibi birşey çıkıcak acaba onun sinyalinimi veriyor bilemiyorum.buz terapisi hakkında hala bir bilgisi olan yokmu arkadaşlar yaa/COLOR]

ewet bende aynı düşünüyorum yeni bir sistem çıkabilir hergeçen gün daha iyisi çıkıyor bakalım hayırlısı

X