kolumun fotosunu elbet koyarım da bura nasıl koyucm onu bilmiyorum.yeni üye oldum kullanmayı pek bilmiyorum :)
kızlar mrb.. bugün biraz şu tca kimyasal peelingi araştırdım. %lik oranlarla satılıyomuş. kalıcı dövmeleri dahi çıkarıyo diyolar. güzellik salonlarında yapılan işlemin evde olan versiyonu. ggden baktım hemen satıcıya mj attım böyle böyle fazla derin olmayan jilet izlerini geçirir mi kaçlık olandan kullanmak lazım diye. cevap yazmış %30 size en uygun olanıdır. jilet izleri ve ameliyat izlerinde çok iyi sonuçlar verir diye. kararsız kaldım denesem mi diyorum sonuçta benim izlerim çok derin değil sizce faydası olur mu acaba deriyi kabuk kabuk yapıp soyuyomuş bilmiyorumkismile
arkadaşlar ekim ayı gibi dilek avşara gideceğimi ve bunun tedavisi neyse başlayacağımı söylemiştim. yakın zamanda bir görüşme yaptım kendisiyle. şu an dövmemi sildiriyorum . jilet izlerim hakkında da konuştuk. bana bunu kesin geçiren birşey şuan yok dedi ki bunu hepimiz bilioruz zaten. ve biraz daha beklememi söyledi. ben de bekliorum acele etmek istemiyorum. bir umut! şimdilik iletişim halinde kalıcaz. benim dövme sildirme seanslarımdan ötürü zaten ayda bir görüşücez. çok ilgili, güleryüzlü, işinin ehli biri, insana güven veriyor.