Popüler Konu Jilet izi giderme

Nilcim canım sana mesaj da göndermiştim ama sanırım cevap veremiyorsun özel mesajın kapalı galiba neyse canım senden bir şey rica edeceğim benim de göğsümün tam ortasında keloidim var kabarık bir izi var ve rengi pembe bende şehir dışında olduğum için senin doktorun ethem beyi görmem şu an için çok zor acaba kendisine bu tür yaraları da ve izleri de tadavi edip edemediğini sorabilir misin? Senden çok rica ediyorum eğer soramazsan da canın saolsun bu izden ötürü psikolojim altüst oldu artık her yeniliği takip etmeye çalışıyorum kızlar geçenler de palomar lzer denilen bir şey keşfettim bu da izler konusunda çok etkili hatta bir video paylaşım sitesinde yüzünü gerdiren biri bu lazerle kalan izlerini görünmeyecek hale getirtmiş onu izledim sonuçlar şahane haberiniz olsunnnnn.Öpüyorum canım sevgiyle kalınn....)

Nilcim senin sayende Ethem beye mail attım canım umarım cevap verir bir çok merkeze mail atmama ve bilgi istememe rağmen geri dönen sayısı sıfır gerçekten söylüyorum bunu sıfır biliyorum keloid tedavisi olmayan bir hastalık umarım hepimiz bir gün bu tür sorunlarımız kesin çözecek tedavilere kavuşabiliriz....:)

Vallahi niilcim o kadar büyük bir heyecanla anlatmışsın ki sevincin ve heyecanın bana yansıdı şahsen çok sevindim sonuçların olumlu olmasına

Sibelcim evet 2 kol o fiyat. Mernem keloid izinin de tedavisi var sanırım o konuyu çok fazla inceleyemedim ama kesin tedavisi vardır. Keloid te buz tedavisi yöntemi de başarılı olabiliyormuş. İnceleyelim iyice. Dr.un telefonunu veriyorum direk ara konuş kendisiyle bakalım ne diyecek. Dr. Ethem Mercan XXXXXXXXXX . Popy teşekkür ederim hayatım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada özel mesaj denedim Mernem , mesaj sayım o işlem için yeterli değilmiş. O yüzden özelden cevap veremiyorum..

Saol canım mail attım ben kendisine cevap gelmezse ararı zaten ama keloid için buz tedavisi pek işe yaramıyor benim buradan okuduklarım kadarıyla

Ben palomar denilen bir lazer çeşidi buldum birde onu araştırıyorum özellikle keloid için yurt dışında bazı hastalara uygulanmış sonuçları gördüm çok tatmin edici olmazsa onu deneyeceğimmmm

mrb.öncelikle. dilek avşar neyi beklemeni söyledi?:uhm::uhm:

bir iki güne dövme sildirme meselesine gene görüşücez. o zaman sorucam ben de adam akıllı. size de haber vericem o zaman. şimdilik birşey diyemiyorum. ama bana da yeni bir yöntem var gibi geldi, bakalım.

dilek avşar gerçekten de çok iyi bir doktor eşide aynen,güler yüzlü sıcak ve güven verici,yapamıycakları hiç birşeyin sözünü vermiyor,biraz daha bekleyin derken yani belki daha gelişmiş bir laze sistemi yada onun gibi birşey çıkıcak acaba onun sinyalinimi veriyor bilemiyorum.buz terapisi hakkında hala bir bilgisi olan yokmu arkadaşlar yaa/COLOR]

ben de dilek hanıma ameliyat olmayı düşünüyorum. kolunun fotolarını yeni gördüm. bence çok iyi gözüküyor çok geçmiş olsun. senin kolunda sağlanan bu başarı benim dilek hanıma karşı daha çok güven duymamı sağladı. buzlu terapiyi dilek hanıma hiç sormayı denedin mi? bu yöntemden dilek hanımın haberi olmadığını düşünmüyorum. sana sağlıklı bir bilgi verecektir. ben neden türkiye'deki en iyi estetik cerrahlar bunu uygulamıyor da sadece bu kadın uyguluyor diye çok merak ediyorum ve güvenmiyorum açıkçası. aslında sorulcak çok soru var. bence çook düşünmek lazım.

Cemredeniz bu cevabım sana. Mesaj sayım yetmediği için özelden malesef cevap yazamıyorum. Önceki mesajlarıma bakarsan işlemden memnuniyetimi görürsün hayatım. 2. seansın tam sonuçlarını da kabuklar kalksın hemen bildiricem buradan. Gelelim senin konuya. Yüzdeki yaralar çizikler, kırışıklıklar ve gençleşme için kullanılıyor ve asıl bu amaçla geliştirilmiş bir teknoloji. Jilet izi tedavisinde yeni yeni kullanmaya başlamışlar ve şaşırtıcı sonuçlar almışlar. Ben de bir klinik vaka olarak kendi üzerimde tecrübe edip buradan bildiriyorum. Sana kesinlikle gidip göstermeni öneriyorum. Çok sayıda çizikte işe yarayan bir durum , tek bir çizikte de başarılı olacaktır . Oradaki izin eski fotoğraflarında bir hatıra olarak kalacaktır. Benim doktorum İstanbulda. İsmi Ethem Mercan. Bursadada klinikler varmış sonradan gördüm ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için üşenmiyorum, 3 haftada bir kalkıp İstanbula gidiyorum.

Niiil kabuk atımından sonra lütfen resim koyarmısın canm rica ediyorum senden :KK43: sağ kolum dilek hanm yaptığı operasyonun izi var,sol kolumda buz terapisinden sonra kabuk atan yerler bembeyaz leke leke oldu,damalı inek gibiyim yaa,nefret ediyorum kendimden inanın,bu kışş son şansım bitmeli artık kafayı yiycem yemin ederim :KK43:(

Sibelcim başına gelmesinden korkuğum olay, galiba malesef başına gelmiş. Buz tedavisi benim anladığım kadarıyla akne, sivilce, ciltte geçmeyen ve tekrarlayan yara, virütik siğiller gibi problemlerde, krem, ilaç yada antibiyotiklerin sonuç vermediği durumlarda son çare olarak lezyonların ciltten tasviyesi durumunda kullanılıyor. Senin de söylediğin gibi eksi 80 ve bazen nitrojenle eksi 190 dereceye kadar dondurulma uygulanıyor. Burada çekindiğim olay, dozaj ayarlamasında yapılacak bir hata ile cilde rengini veren pigmentlerin hasar alıp görevini yapamamasının sözkonusu olması.(eğer böyle bir durum varsa tabii) Böyle bir durumda kaş yapayım derken göz çıkarmayalım hayatım.

Akne, sivilce, iltihaplı geçmeyen yara gibi hastalıklı dokular ve genital bölgede zührevi hastalıklara bağllı ağrılı iltihaplı geçmeyen ve geçici baskı tedavisi dışında tedavisi tıbben henüz bulunamamış (human papilloma virüs , herpes virüs gibi) hastalıklarda önceden kullanılan koterle yakma yöntemi yerine saha az sancılı olan yöntem kriyoterapi ,yani buz tedavisi yöntemi, doktorlar tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bu tarz sıkıntılı rahatsızlıkları olan bir hastanın buz tedavisi sonucunda oluşacak küçük leke ve beyazlamalara karşı hiç rahatsızlık duyacağını zannetmiyorum. Ama gene söylüyorum ki bizim durumumuz farklı. Yara izinin iyileşmesi sırasında ortaya çıkan bağ dokusu, cildin orijinal renginden farklı renkte olduğu için insanların dikkatini çekiyor ve kendine has faça görüntüsünü veriyor. İşte bizim derdimiz!!! Amaç orada orijinal renginde bir derialtı ve deri tabakası oluşturmak. Sibel bu nedenle senin tedavi sonuçların buz tedavisinin işe yarayıp yaramadığı konusunda büyük önem arzediyor. Ben F Co2 lazerden memnun kalmazsam diye senin sonuçlarını büyük bir merakla bekliyordum ama anladığım kadarıyla renk değişikliği kaçınılmaz son. İyi ki tam kol seansa girmedin de bütün kolun vitiligo hastalığı gibi beyazlamadı. Çaresi var merak etme üzme kendini bir haftaya kabuklarım kalksın sana çok daha net yönlendirmeler yapacağım hayatım.

YARIN 3.30 DA RANDEVÜM VAR DR. İLE KIZLAR GİDİCEM BAKALIM :) Nİlcim senin izler ince mi derin mi nasıl canm.? hangileri için tamamen geçer dei hangileri kalır.?

Sibelcim randevu almana çok sevindim böylece bu forumda bu tedaviyi aynı dönemde yaptıran ve sonuçlarını paylaşabilecek en az iki kişi olacağız. Ben sadece 20 yıldır bu sıkıntılarla yaşayan ve kurtulmanın yollarını araştıran yüzlerce kişiden biriyim. Doktor değilim hayatım. Seans ücretlerini başka tedavi yöntemlerine kıyasla bence uygun olarak düşünebiliriz. (benim fikrim tek tedavi yöntemi bu) Benim yoğun alan çiziklerim ve ameliyatlı iki kolum var. (aslında vardı diyebilirim ,şimdi küçükler kayboldu ilk seans itibarıyla) İki kol dahil seansına 300 TL ödüyorum. Yani 5 seans yaptırma planıma göre 1500 lira tutar bütün masraf. Krem masraflarıda bütün seanslar için kullanacaklarım dahil 150 TL civarında tutacaktır . Ortalama 3 seans yaptıran ve daha az çizikleri olan biri 200 TL. den 600 liraya dertlerinden kurtulabilir. Kreme de toplam vereceği rakam 100 lira olacaktır. (bir sabah bir de akşam olmak üzere iki farklı krem kullanılıyor) Bu rakamları maddi olarak nasıl bir tablo ile bu işten kurtulabilirim diyen arkadaşlarım için yazdım. Daha önce söylediğim gibi ince çizikler ilk seansta şimdiden kayboldu. İkinci seansımın kabukları kalkıyor birkaç güne son durumu bildiririm. Senden de yarın akşama bir yorum bekliyorum randevunla ilgili hayatım. Şimdiden geçmiş olsun.

bence bu işin şu andaki en iyi çözümü lazer tedavisi gibi duruyor ama birçok merkez var yapan en iyi yapan merkezi arayıp bulmak lazım diye düşünüyorum. ethem bey bana güven verdi açıkcası ama bazı forumlarda acıbademlerde de iyi sonuç aldıklarını yazanlar olmuş orayla da bir konuşmak da fayda var. iyi araştırmak lazım başlamadan önce diye düşünüyorum.

Dilek AVŞAR'ın neyi bekle demek istediğini de öğrenebilsek iyi olacak aslında. Onunla görüşen olursa sorarsa sevinirim........:KK61:

arkadaslar merhaba uzun süredir okuyorum ama yani üye oldum vee yazıyorum.2 gün önce buzlu terapi yani suna hanıma gittik eşimin kolunda jilet izleri ve dövme var.çok ama çok raahatsız oluyoruz.gençlik hatası en erkeni 15 senelilk.suna hanıma tabiki bizde korkularımız olarak ama bir yandanda çok güvenerek daha doğrusu güvenmek ve inanmak istediğimiz için galiba gittik.test yaptı yani bir bölüme uygulama yaptı.tedirginliğimizin oda farkına vaerdı ve anlattı.aklınızın almadığını inanmakta güçlük çektiğinizin farkındayım ama gerçekten geçicek.tertemiz bir cilt çıkıcak dedi.tam olarak net fiyatı 3hafta sonra gidince verecek ama tedevimizin en az 1 sene süreceğini söyledi yani 12 seans gibi en az dolayısıyla fiyatta çok.zannetmeyinki zenginiz ama kredi çekmeye karar verdik %100 garanti diyince suna hanım.test yeri rengi koyulaştı soyulunca ne olacak daha bekliyoruz.gelişmeleri yazarım.dua edin bizim için...

X