Popüler Konu Jilet izi giderme

yani başka bi yolu yokmu bu izlerden kurtulmam lazım

Kesin ve kalici tek cozum Cengiz beyin yama ameliyati, bende sagolsun angelmask dan cesaret alarak ameliyat olmaya karar verdim. 8 seans lazer oldum hic bir ise yaramadi kesinlikle tavsiye etmem.
Cengiz beye mail atarsaniz size her sekilde bilgilendiriyor.
Insallah herkes kurtulur bu lanet izlerden.
Allah Angelmaskin ne muradi varsa versin.

Merhaba size arkadaşlık isteği gönderdim sitede yeni olduğum için paylaşılan albümleri fotoğrafları göremiyorum. Rica etsem ameliyatla ilgili fiyat bilgisi verebilir misiniz? Benim sol kolumda toplam 3 tane iz var

fiyat değişiyor alanın büyüklüğüne izin durumuna göre..benim 4500 e yaptırdım

aminnnnnn canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşşş

inş tatlım sen ne uyguluyosun
k.bakma canım yeni gördüm.ben bio oil die bi yağ duymuştum izler ve çatlaklar için onu denedim ama bi faydasını göremedim lazer yöntemini düşünmüştüm haberlerde çok iyi bahsetmişlerdi ama ondanda memnun kalan yok sanırım

Bio oil kullandim ama kesinlikle hic bir faydasi olmuyor. Bio oil yeni yaralar icin kullanildiginda fayda ediyor.

ameliyat olalı 10 ay oldu , bugün kısa kollu giydim , hiç belli değil , bırakın başkasını ben bile göremiyorum ameliyat yerini .
ama sabırlı olmak lazım 10 ayda tam iyileşme oluyor . 6 ayda kısa kollu giyilmez bence .

The best arkadasım senin adina cok sevindin. Umarim benimkide senin gibi olur.benim 6 ay oldu, hala kizariklık var. birde şunu soracağım banyodan sonra sıcakta kızarıklık, soğukta solukluk oluyormuydu yama yerinde

The best arkadasım senin adina cok sevindin. Umarim benimkide senin gibi olur.benim 6 ay oldu, hala kizariklık var. birde şunu soracağım banyodan sonra sıcakta kızarıklık, soğukta solukluk oluyormuydu yama yerinde

sherry teşekkürller.
6 aydan sonra yama olgunlaşmaya başlıyor , ameliyatın 2-3. ayında soğukta bazen matlaşma oldu , birde alkol alınca kızarıklık artmışdı, fakat bu şikayetlerde 10. aydan sonra kayboluyor , çünkü deriyi besleyen damarların oluşumu ancak .
sana şöyle söyleyim polis imtahanı olsa kollarıma baksalar anlayamazlar.
sabret 10. ay bi dolsun bak sen o zaman.

Thede best şu yüzden sordum, kılcal damarlar oluştu yama yerinde çok ince ince herhalde bundan dolayı kanlanma oluyor diye düşünüyorum

Selamlar bende ayni dertden muzdaribim arkadaslar cengiz beyle gorustum haziranda ameliyat olmayi dusunuyorum acaba daha once olmus arkadaslarin fotolarini nasil görebilirim cengiz beyin yolladiklari pek içime sinmedi yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

cengiz bey bana da yolladığı fotoğraflarda çok mükemmelinide yolladı normalinide yolladı , bende olsam öyle yapadım , beklentiyi yükseltmemek için.
bütün işlerde öyledir .

mozzy yanlis anlamada içine sönmeyen nedir ve içine sinmiyorsa ameliyat olmanin mantigi yok ki evet bazıları kotu ama jilet izleri yok

Slm herkese arkadaşlar nasilsiniz iyi gidiyordur umarim herkesin

BİMERCİ senin bu sayfadan ne beklentin yada çıkarın var.ikide bir sanki millet ne kadar konuşsa o kadar iyi mantığıyla alakasız alakasız giriyosun.vede kırılma ama bazen çok saçma şeyler soruyor vede söylüyosun.kusura bakma kardeşim ama arkandan konuşmak istemedim yüzüne söyliyim.sadece yazdıkların rahatsızlık veriyor bazen.

Realist sadece nasılsınız dedim eğer rahatsız ettiysem özürdilerim fakat bu kadar kızacak ne sorusu sordum anlayamadım sadece arkadaşları merak ediyorum süreçlerini ama yanlış anlaşıldım herhalde senin tarafından

tamamen yanık izi gibi oldu en azından soranlara yandı diyorum şimdilik onun psikolojisi bile iyi

selam dorope öncelikle geçmiş olsun. bende ameliyat oldum 2 ay önce. hala pomatları kullanıyorum :) sormak istediğim senin uzun süre geçmiş. bacagından alınan deri yeri şuan nasıl. benim ki hala ilk günkü gibi kırmızı. birde yama izi belli oluyor mu çok. bunun üzerine baska yöntemlerde denedin mi. cevaplar sevinirim. iyi geceler..

tamamen yanık izi gibi oldu en azından soranlara yandı diyorum şimdilik onun psikolojisi bile iyi

selam dorope öncelikle geçmiş olsun.bende ameliyat oldum 2 ay önce. hala pomatları kullanıyorum :) sormak istediğim senin uzun süre geçmiş. bacagından alınan deri yeri şuan nasıl. benim ki hala ilk günkü gibi kırmızı. birde yama izi belli oluyor mu çok. bunun üzerine baska yöntemlerde denedin mi. cevaplar sevinirim. iyi geceler..

kesinlikle lazeri tavsiye etmem bi ise yaramiyor. 8 seans oldum ve bi ise yaramadi. en kisa zaman icinde cengiz beye ameliyat olacam. ins. dogru karari verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…