Popüler Konu Jilet izi giderme

fotoğ. albümü nasıl oluşturabilirim ya da mail adresini yazarsan fotoğraf gönderebilirim.banim daha 3 ay gibi bi süre oldu ameliyat olmam. sende ameliyat oldun mu ya da olmayı düşünenlerden misin???

selam elftt; eğer senin için sakıncası yoksa bacağından alınan bölgenin resmini paylaşabilir misin ya da bana mail olarak gönderebilir misin? Benim daha ameliyat olalı 3 ay oldu ve daha iyileşmedi. merak ediyorum iyileşince nasıl durucak diye :) bu sayfadan albümlere girip göremiyorum. belki mj hakkım dolmadığından dolayıdır. innocente_facce@hotmail.com teşekkürler şimdidedn

arkadaşlar mail adresim hasanneva@hotmail.com özellikle cengiz beye ameliyat olmuş arkadaşlardan rica ediyorum ameliyat sonrası resimlerden gönderirseniz çok sevinirim çünkü haziranda gidip ameliyat olmayı düşünüyorum. lütfen yardımcı olun ;(

Ellfftt arkadasimizin kolunun son hali

ellfftt nin ameliyattan sonraki ilk resimlerinde renk farkı daha azdı , gördüğüm kadarıyla sadece renk farkı var , güneşemi çıktın tam iyileşmeden dicem ama daha yaz gelmedi. hem bu kadar renk farkı nasıl olurki yama yapılan deride senin derin .sanki kuru kalmış gibi .
ama ameliyat olacak arkadaşlar , bu ameliyatta herkesin iyileşme süreci ve sonucu farklı , bünyeden bünyeye değişiyor.ellfftnin kide zamanla düzelecek ama bünye işde . zaman
ama kısa kollu giymek ne güzel duyguymuş yaa.

Son düzenleme:

cengiz beyden istersen sana tonla resim gönderir , özel arşivi var.hiç çekinme çok iyi bi insan , hem onda örnek daha çok .
şimdi ameliyat olsam , yama derisini sırtımdan aldırırdım (sağ omuz küreğimden), ve kalp şeklinde veya başka bi figür kalan izde , dikdörtgen değilde, atatürkün sülieti olabilirdi mesala veya kendi silüetim
saçma bi bi fikir gibi ama nasıl sence olabilirmi angeL.

Son düzenleme:

deri alınan yerde böyle bi izkalsa daha süper olmazmıydı , veya başka bi silüet , mantıklımı sizce

kesinlikle süper olurdu sana katılıyorum fakat deriyi aldığı aletle bu şekiller malesef olamaz ayrıca iyileşmesi ve bakımı çok zor olurdu sanırım

Ben ameliyat olali 3 yil olcak nerdeyse.belki isiktan dolayi renk farki gormus olabilirsin.ama evet gunese ciktim.belki de iyi bakmadigim icin ama beni cok rahatsiz etmiyor kolumun bi hali.gayet memlunum.

Elllfftt arkadasimizin kolunun yakindan resmi

Eklentiler

• $IMG-20140605-WA0000.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 251
Sanki yükseklik farki var biraz elftt seninkinde sen memmunsan sorun yok amabandajı az ttaktiğin için olmusta olabilir

Evet var ama dedigim gibi ben cok ugrasmadin cikardim attim silikon tabakayi.jilet izinden bin kat daha iyidir o yuzden aman kabarmis aman renk farki varmis demem.sukrediyorum

Evet var ama dedigim gibi ben cok ugrasmadin cikardim attim silikon tabakayi.jilet izinden bin kat daha iyidir o yuzden aman kabarmis aman renk farki varmis demem.sukrediyorum

Geçmiş olsun ama sen bütün yapilmazlari yapmissin ya güneşe cikmissin bandaji takmamissin kremi sirmemissin hiçbirisini yapmamissin evet jilet izinden iyi ama zor bir operasyon gecirip bunları keşke yapsaydin gerçekten o zaman hiçbirşey kalmazdi 2 ay anca taktin kremde surmedin gunesede ciktin:)))))) ama jilet izinden milyon kat iyi vallsha

jilet izindense bu görüntü çok daha iyi.tekrardan geçmiş olsun.
Elft çok geçmiş olsun sen mutluysan sorun yok fakat iki aylik hali daha iyi duruyor acikcasi yanlis anlama senin izine bir anlam veremedim çünkü iki aylikta yükseklik yokken 3 yılda nazil var ben anlam veremedim

Kremi surdum surmedim degil.slikon tabakayi 1 ay tskmisimdir cunku kasindirdi .melekte takamadi slikon tabakayi ama igne yaptirarak yukseklik farkini azalttilar.ben sehir disina tayin oldugum icin gidip gosteremedim bile kolumu.gunese cikmam 5 6 ay sonra oldu .

Sadece bandaj takilmiyor mu silikon tabanliktami takiliyor bu ameliyata herkes sadece bandaj taklidi diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba

Sadece bandaj takilmiyor mu silikon tabanliktami takiliyor bu ameliyata herkes sadece bandaj taklidi diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba
yok yok sadece bandaj degil bir de slikon tabaka takiliyor.ben bandaj taktim hep.slikon tabaka diye bir sey plastik gibi kimil kimil bisey iste o tabaka sicaklarda mahfetti kolumu kasindiriyor falan.melekte takamadi tabakayi.cengiz bey igne yapti melege yukseklik farki icin.ama benim istanbula donme imkanim olamadi.dugundu tayindi derken.belki banada yapardi igne.kolumun yukseklik farkini falan takmiyorum da yorumlari okuyunca moralim bozuldu biraz.sunu soyleyeyim ama kolumu gorenler yandi mi diyorlar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…