arkadaşlar size 9. ayın yorumunu yapayım.
6. ayda kontrole gittiğimde , kolumun iç bölümünde dirseğe yakın yerde sanki çok hafif yükselti var gibime geliyordu. bunu cengiz beyede gösterdim , eger var diyorsan bandaja bi süre daha devam et dedi. fakat ben bırakmışdım bandajı, şu an 9. aydayım o yükselti farkı varmış gibi görünen kısımda artık yok olmuş , vucut kendi kendine her tamiratı yapıyor.
6. aya kadar hergün bakıyordum koluma , artık bakmıyorum . kısa kolluyuda rahat rahat giyiyorum , kimse göremiyor bişey.
yama deri , kola öyle kaynıyorki , ancak bıçakla yüzerseniz kalkar, yani ben çok memnunum.
Merhaba. Ben ameliyat olalı bir ay oldu. Hızlı iyileşiyor gibi geliyor bana. Yazın kısa kollu giyebilecek duruma gelirsem işe başlayacağım ve bunun için şimdiden başvuru yapmam gerek. Ama ben kararsızım. Acaba yaza kadar iyileşir mi yani yaklaşık 6 ay sonra kısa kollu giyebilecek duruma gelir mi kolum diye çelişki yaşıyorum. Mümkünde sizin fotoğraflarınızı görebilir miyim ameliyat öncesi ve 6 ay sonraki hali varsa? Daha önce arkadaşlık isteği göndermiştim ama kabul etmediniz sanırım. Ben yeniden gönderiyorum kabul ederseniz çok sevinirim.
gelmemiş isteğin , tekrar yolla . geçmiş olsun
Arkadaşlar ameliyat öncesi, ameliyattan bir hafta sonrası ve bir ay sonrası fotoğraflarımı yükledim. Bakmak isteyenler arkadaşlık isteği gönderebilirler.
buzehrak mailimi aldınız mı
Acaba cengiz hoca bu şekilde kackisiyi ameliyat etti merak ettim:) turkiyenin yarisi yamali olacak herhalde zaten bu ameliyatı parasi olanlar oluyor parasi olmayanlar ne yapacak ya dusundumde simdi ve bu ameliyattan mutlu olmayan bir kişi duymadim varmi acaba mutlu olmayan fethiye 22 cengiz hoca söylediği hic mutlu olmayan ve bu ameliyatı olup pişman olan falan
Gönderemiyorum. Sebebini anlayamadım ekle diyorum ama olmuyor. Siz beni ekleyebilir misiniz?
Arkadaşlar ben daha yeniyim burada ama yardımcı olursanız çok sevinirim.. benimde aynı konuda sıkıntılarım var daha onceden yaptım ve çok pişmanımmalesef yaza dogruda nişanım olucak inş ama sözlümün ailesi tabiki daha bilmiyor bunu ve görmelerinide istemiyorum lazer için bi yere gittim ve seans 600 TL dediler 4-6 seans arasında geçermiş çok fazla bi miktar bu daha sonra burada başka yerde araştırdım CONTURACTUBEX JEL die bi jel aldım eczaneden daha yeni yeni kullanmaya başladım umarım gelişme olur sizin uyguladıgınız bir şey varsa yardımcı olurmusunz
bende pişman olan kımseyı görmedım,ayrıca pişman oluncak birsey de yok
canım senin gittiğin yer haberlerde çıkan yeni nesil lazer yöntemi mi?nerede gittin bilgi verebilir misin?
çok saol canım inş kurtuluruz bu izlerdenEvet tatlım izmirde novar lazer diye bi klinik .
çok saol canım inş kurtuluruz bu izlerden
Arkadaşlar ben daha yeniyim burada ama yardımcı olursanız çok sevinirim.. benimde aynı konuda sıkıntılarım var daha onceden yaptım ve çok pişmanımmalesef yaza dogruda nişanım olucak inş ama sözlümün ailesi tabiki daha bilmiyor bunu ve görmelerinide istemiyorum lazer için bi yere gittim ve seans 600 TL dediler 4-6 seans arasında geçermiş çok fazla bi miktar bu daha sonra burada başka yerde araştırdım CONTURACTUBEX JEL die bi jel aldım eczaneden daha yeni yeni kullanmaya başladım umarım gelişme olur sizin uyguladıgınız bir şey varsa yardımcı olurmusunz
Arkadaşlar ameliyat öncesi, ameliyattan bir hafta sonrası ve bir ay sonrası fotoğraflarımı yükledim. Bakmak isteyenler arkadaşlık isteği gönderebilirler.
ben bu ameliyatı forum 2. olan kişiyim..ilk olan arkadaş zaten ameliyat olup kayboldu o yüzden elimden geldiğince yardımcı oluyorum..merak etme haftaiçi halledicem
kardeşim ümidini kırmak istemem ama 60-70 tl verdiğin o krem eski izler için yani skar haline gelmişse kesinlikle ise yaramıyor.ben cengize ameliyat oldum.ameliyatın alt kısmında küçük bir iz vardı.bu kalsın çok belli ve önemli değil dedim.ameliyattan sonra dediğin kremi kullan dedi doktor.kulanırken orayada sürüyorum.ama inanki gram faydayı yok eski izlere.yinede senin bileceğin iş.lazer işide biraz riskli bence.kesin sonuç veren bir yer duymadım şimdiye kadar