arkadaşlar size 9. ayın yorumunu yapayım.
6. ayda kontrole gittiğimde , kolumun iç bölümünde dirseğe yakın yerde sanki çok hafif yükselti var gibime geliyordu. bunu cengiz beyede gösterdim , eger var diyorsan bandaja bi süre daha devam et dedi. fakat ben bırakmışdım bandajı, şu an 9. aydayım o yükselti farkı varmış gibi görünen kısımda artık yok olmuş , vucut kendi kendine her tamiratı yapıyor.
6. aya kadar hergün bakıyordum koluma , artık bakmıyorum . kısa kolluyuda rahat rahat giyiyorum , kimse göremiyor bişey.
yama deri , kola öyle kaynıyorki , ancak bıçakla yüzerseniz kalkar, yani ben çok memnunum.
Merhaba. Ben ameliyat olalı bir ay oldu. Hızlı iyileşiyor gibi geliyor bana. Yazın kısa kollu giyebilecek duruma gelirsem işe başlayacağım ve bunun için şimdiden başvuru yapmam gerek. Ama ben kararsızım. Acaba yaza kadar iyileşir mi yani yaklaşık 6 ay sonra kısa kollu giyebilecek duruma gelir mi kolum diye çelişki yaşıyorum. Mümkünde sizin fotoğraflarınızı görebilir miyim ameliyat öncesi ve 6 ay sonraki hali varsa? Daha önce arkadaşlık isteği göndermiştim ama kabul etmediniz sanırım. Ben yeniden gönderiyorum kabul ederseniz çok sevinirim.