Popüler Konu Jilet izi giderme

ayağından deri alınan kısım hemen iyileşecek diye bekleme bence.ben tam altı aya yaklaştı anca anca iyileşiyor.az bi kızarıklık kaldı.geri kalan kısmı normal deri gibi değil biraz beyaz kalıyor normal derinini yanında

inş tatlım sen ne uyguluyosun

maviş 35 daha önce yazdım ama belki okumadın.60 70 lira verdiğin o CONTRAKTUBEX krem bir işe yaramaz.lazer tedavisini bilemem ama olanlarda memnın kaldım diyeni duymadım.yinede sen umut kalacağına emek kalsın diyorsan devam et.ben ameliyat izinin yanındaki çok minik bi ize bile uyguluyorum o kremi ama inan nafile.gram faydası yok.cengiz bey bizede bu kremi tavsiye etti ama onada fayda ettiğini düşünmüyorum.belki ameliyat yeni olduğu için azcık fayda sağladıysada ben göremedim.

Teşekkür ederim. ilk günkü gibi kızarıklık durunca benim cildim de bir sorun var diye düşündüm. daha sabırlı olmam lazım :)

maviş 35 realist21 çok haklı. bende çok çok ince çizgiler var ve bu kremi önceden kullandım işe yaramadı. kalın çigilerimin olduğu kısmı deri yaması yaptırdım. ameliyat sonrası ince çizgilerime de kremi sürüyorum ama değişim yok.

benim de kollarımda jilet izleri var. cengiz beye gittim, gösterdiği fotoğrafların çoğu benim beklentime karşılık veriyordu ama iyi sonuç alamama olasılıgı da var tabi. ameliyat düşünüyorum ama cengiz beyin tedavi ettiği arkadaşlar varsa iyileşme sürecini ve mümkünse fotoğraf paylaşabilirler mi benimle?

artık bu izler yakın zamanda çocuk oyuncağı olacak , antepte bi doktor yüzü yanık birine kendi dokusundan yüz yapmaya başladılar , tıp çok ilerliyor.
iyi sonuç alamama olasılığını , bünyedenmi , yoksa bakımı yapamamaktanmı , hangisini kasdediyorsun.

mozzy yanlis anlamada içine sönmeyen nedir ve içine sinmiyorsa ameliyat olmanin mantigi yok ki evet bazıları kotu ama jilet izleri yok

Bimerci sen ameliyat oldun mu ?? Anladigim kadariyla olmamissin ben ameliyat olmus deneyimli arkadaslarin bana yardımcı olmasini istedim syrica her bünyeye syni gelişme görülmez bu kadar hararetli savunmana gerek yok yani once tecrübe etmelisin ameliyat olmadan tek care bu diye savunma yapman sacma yani angelmask beni arkadas olarak eklemissin tesekkurler senin fotolarini nasil gorebilirim gorebilirmiyim ??

Ben tek çare bu demedim hararetlise savubmadim mozzy yanlis anlasildim herhalde farkindaysan benim tereddutlerim var ama para biriktiriyordum ameliyat için ve olupta çok kotu oldu keske olmasaydim doyenide görmedim bünye herkeste farklı bunu bende söyledim yanlis anladiysan özür dilerim mozzyy amacim seni kurmak degildi

neyse bana şans dileyin haziran sonu ameliyat olucam büyük ihtimalle

slm millet,uzun zamandır yoktum,bebek buyutuyorum malumunuz yaz geldi yanıyor yine ortalık,bebeğim kucağımda ben dahada pişiyorum... kollar feci durumda,kyabus dolu günlere merhaba...

slm millet,uzun zamandır yoktum,bebek buyutuyorum malumunuz yaz geldi yanıyor yine ortalık,bebeğim kucağımda ben dahada pişiyorum... kollar feci durumda,kyabus dolu günlere merhaba...

Cry allah yardimcin olsun al benden de o kadar benimkiler silik ama rahatsız oluyorum en mantıklısı cengiz açıkel herhalde başka kurtuluş yok ne yazikki bu izlerden herhalde olan herkeste memnun ben canlı goremediğim sürece de cesaret edemiyorum ne yazık ki ne yapacağımızı sasirdim

Ellfftt arkadasimizin kolunun son hali

Eklentiler

• $IMG-20140530-WA0001.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 254
  • $IMG-20140530-WA0000.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 250
Reactions: cry
Bu ayni doğum lekesi gibi olmuş:) hic yanik gibi değil her bünyede farklilik gösteriyor bu iz birisinde hic ama hic belli değilken bazilarinda çok belli olaup kurtulanlara ne mutlu yaz geldi iste sicaklar başladı sıkıntı basladı

Ben kolumun bakimini cok iyi yapamadim arkadslar .o silikon tabakayi fazla kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…