Ferruh bingule olmuş ameliyat ama cikarilan alan 2 cm genişlik bunlari dusunmen lazim yinede sen bilirsin ben yönlendirmiş olmayayim
Evet bende aynı doktor ile görüşüp konu ile ilgili görüşünü alayım kolumu görsün bakalım söyledikleri beni tatmin edecekmi die düşündüm
benm sorunlu alanım dirsek omuz alanı olan kısımda bu arada. doktora mail atım ama henüz dönüş yapılmadı. İnş iyi bir sonuç alabiliriz gerçi ameliyat konusnda kafam iyice karıştı ama bakalım ne olacak hayrlısı...
Ankara da bi doktor idi netten buldum mail attım aradılar. Ama Formun 143. sayfada sharap adlı arkadaş tek iz ameliyatı olmuş kolunun fotoğrafını da gördüm oda Ankara da Bir doktora gitmiş doktorun ismi Ferruh idi sanırım zaten onun kolunu gördükten sonra tek iz ameliyatına karar verir gibi oldum onun izleri fazla imiş ama benm izlerim o kadar olmadığı için dikişli alan daha az olur diye düşündüm ve paylaştığı fotoğraftan kolunun iyi gözüktüğüne kendimce karar verdim ama akibeti ne oldu kolundan memnun mu bilemiyorum tabi
aynı doktora tekrar mail atıp , bana yama ameliyatı yaparmısınız diye sorsana , bakalım ne diyo , yapabiliomuymuş , yoksa tavsiye ediyomu.
merhaba bende iki yıldır bu sıkıntıyı yaşıyorum cengiz beyle hastaneye gidip birkez görüştüm ama maddi durumlardan ötürü ameliyat olamamıştım sizden ricam eğer müümkünse mail adresime yeni ve eski ameliyatlarınıza ilişkin örnek resim göderirimisiniz çok rica ediyorum eğer bu mesajı gören diğer arkadaşlarda gönderirse sevinirim iyi akşamlar...yatsan sıkıntı olmazdı ki ben çatır çatır yatıyorum:)
Ameliyat olan arkadaslar sargiyi yeni açtım cengiz beyin yama kaymasin diye yapistirdigi bantlari çıkaramadım daha dogrusu korktum cikarmaya yama da bantla beraber gelecek diye :) Acaba böyle bi risk hala var mi bantlari çıkarmadan bepantene sürdüm daha lastogrip le kapattım
Şimdiden geçmiş olsun canim iyi olan dileğiyleselam arkadaşlar
ameliyat olmaya karar verdim ve Cengiz hocayla telefonda görüştüm. 2 gün içerisinde ameliyat oluyorum nasipse. buradan bana yardımı dokunan , ameliyat süreciyle ilgili her türlü detayı anlatan ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Şimdiden geçmiş olsun canim iyi olan dileğiyle
Merhaba arkadaslar, kac gundur butun yazilanlari okuyorum ve su ana kadar cengiz beyin yontemi aklima yatan yontem oldu. Ameliyat yaptiran arkadaslari ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerini shelbyy1974@gmail.com adresinden benimle de paylasirlarsa cok memnun olurum. Ben de artik bu izlerden kurtulmak istiyorum. Cengiz beyin sayfasindaki fotograflar bolumunde sadece "İlgili yasa gereği sitemizde ameliyat ve hasta fotoğrafları yer almamaktadır." yazisini bula bildim. Celiskili yorumlar yuzunden karar vermekte zorlaniyorum. Lutfen sonuclarinizin fotograflarini paylasarak karar vermeme yardiminizi esirgemeyin. Simdiden hepinize cok tesekkur ederim.
Merhaba arkadaslar, kac gundur butun yazilanlari okuyorum ve su ana kadar cengiz beyin yontemi aklima yatan yontem oldu. Ameliyat yaptiran arkadaslari ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerini shelbyy1974@gmail.com adresinden benimle de paylasirlarsa cok memnun olurum. Ben de artik bu izlerden kurtulmak istiyorum. Cengiz beyin sayfasindaki fotograflar bolumunde sadece "İlgili yasa gereği sitemizde ameliyat ve hasta fotoğrafları yer almamaktadır." yazisini bula bildim. Celiskili yorumlar yuzunden karar vermekte zorlaniyorum. Lutfen sonuclarinizin fotograflarini paylasarak karar vermeme yardiminizi esirgemeyin. Simdiden hepinize cok tesekkur ederim.
arkadaşlar size 9. ayın yorumunu yapayım.
6. ayda kontrole gittiğimde , kolumun iç bölümünde dirseğe yakın yerde sanki çok hafif yükselti var gibime geliyordu. bunu cengiz beyede gösterdim , eger var diyorsan bandaja bi süre daha devam et dedi. fakat ben bırakmışdım bandajı, şu an 9. aydayım o yükselti farkı varmış gibi görünen kısımda artık yok olmuş , vucut kendi kendine her tamiratı yapıyor.
6. aya kadar hergün bakıyordum koluma , artık bakmıyorum . kısa kolluyuda rahat rahat giyiyorum , kimse göremiyor bişey.
yama deri , kola öyle kaynıyorki , ancak bıçakla yüzerseniz kalkar, yani ben çok memnunum.
arkadaşlar size 9. ayın yorumunu yapayım.
6. ayda kontrole gittiğimde , kolumun iç bölümüniyileşmiş e yakın yerde sanki çok hafif yükselti var gibime geliyordu. bunu cengiz beyede gösterdim , eger var diyorsan bandaja bi süre daha devam et dedi. fakat ben bırakmışdım bandajı, şu an 9. aydayım o yükselti farkı varmış gibi görünen kısımda artık yok olmuş , vucut kendi kendine her tamiratı yapıyor.
6. aya kadar hergün bakıyordum koluma , artık bakmıyorum . kısa kolluyuda rahat rahat giyiyorum , kimse göremiyor bişey.
yama deri , kola öyle kaynıyorki , ancak bıçakla yüzerseniz kalkar, yani ben çok memnunum.