Geçmiş olsun buzehrak kurtulmaya sevindimMerhabalar. Ben de ameliyat oldum sonunda. Kolum ve bacağım hala sargılı. İyileşme sürecinin ilerleyen zamanlarında fotoğraf paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Başta angelmask olmak üzere forumda bana yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum :)
Geçmiş olsun buzehrak kurtulmaya sevindim
Ameliyat olan arkadaslar sargiyi yeni açtım cengiz beyin yama kaymasin diye yapistirdigi bantlari çıkaramadım daha dogrusu korktum cikarmaya yama da bantla beraber gelecek diye :) Acaba böyle bi risk hala var mi bantlari çıkarmadan bepantene sürdüm daha lastogrip le kapattım
Bantların olduğu bölgeye pamukla asiton sür.bantları yumuşat yavaşca bantları çıkar.cengiz açıkel bu şekilde yapmamı söylemişti.Bu şekilde yaparsan sorun olmaz
Geçmiş olsun kurtuldun izlerindenMerhabalar. Ben de ameliyat oldum sonunda. Kolum ve bacağım hala sargılı. İyileşme sürecinin ilerleyen zamanlarında fotoğraf paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Başta angelmask olmak üzere forumda bana yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum :)
Cok teşekkür ederim yamanin kalkma riski yok demi artik
Eşimin ve benim yama yapılan bölge çok iyi.Yama yapılan bölgeyle derim aynı seviyede.Yamanın kalkma riski yok
Merhabalar. Ben de ameliyat oldum sonunda. Kolum ve bacağım hala sargılı. İyileşme sürecinin ilerleyen zamanlarında fotoğraf paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Başta angelmask olmak üzere forumda bana yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum :)
Ameliyat olan arkadaslar sargiyi yeni açtım cengiz beyin yama kaymasin diye yapistirdigi bantlari çıkaramadım daha dogrusu korktum cikarmaya yama da bantla beraber gelecek diye :) Acaba böyle bi risk hala var mi bantlari çıkarmadan bepantene sürdüm daha lastogrip le kapattım
bende kasımda ameliyat oldum. yamam kabarıksa günde 1 sefer advantan pomad kullanmamı söyledi dr. cengiz. ayrıca contracktubex i bacağıma sürmesem ne olur bilen varmı arkadaşlar. contractubex i kaç günde bir yazdırırsam sgk ödüyor.