Popüler Konu Jilet izi giderme

tabiki.. artık o deri kol ile kaynaşıyor ve normal derin gibi oluyor sağlam yani merak etme çekince elinde kalmaz:))

Yine soru yine cevap angalmasktan iyilik melegimisin ya:) o anlamda demedim angalmask yani su anlamda sordum yapistirilan deri diğer deri gibi olup sadece renk farklı ve biraz daha pürüzlü bir devrimi oluyor çok dikkat çekmiyor diyorsunuz ya yeni oluşan iz:)

Ben bazen kolunu siyaha boyuyorum iste o zaman korkuyorum kolunun kotu olmasından algida seçicilik mi oluyor anlamadim o yüzden soruyom boyle boyadigimdaki gibi durursa diye dusundum bir ara saka manada kafaya takmaktan izlerikafayi yiyiyecek herhalde:) izler çok ama çok hafif olmasına rağmen deliye bağlamadan kurtulsaydik:)

Eşimden bosandim izlerden kurtuldum artik kimseyi deli etmem benden kurtuldunuz

Merhabalar. Ben de ameliyat oldum sonunda. Kolum ve bacağım hala sargılı. İyileşme sürecinin ilerleyen zamanlarında fotoğraf paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Başta angelmask olmak üzere forumda bana yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum :)

Geçmiş olsun buzehrak kurtulmaya sevindim

Ameliyat olan arkadaslar sargiyi yeni açtım cengiz beyin yama kaymasin diye yapistirdigi bantlari çıkaramadım daha dogrusu korktum cikarmaya yama da bantla beraber gelecek diye :) Acaba böyle bi risk hala var mi bantlari çıkarmadan bepantene sürdüm daha lastogrip le kapattım

Bantların olduğu bölgeye pamukla asiton sür.bantları yumuşat yavaşca bantları çıkar.cengiz açıkel bu şekilde yapmamı söylemişti.Bu şekilde yaparsan sorun olmaz

Geçmiş olsun kurtuldun izlerinden

Eşimin ve benim yama yapılan bölge çok iyi.Yama yapılan bölgeyle derim aynı seviyede.Yamanın kalkma riski yok

bende kasımda ameliyat oldum. yamam kabarıksa günde 1 sefer advantan pomad kullanmamı söyledi dr. cengiz. ayrıca contracktubex i bacağıma sürmesem ne olur bilen varmı arkadaşlar. contractubex i kaç günde bir yazdırırsam sgk ödüyor.

çok çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim:)

hiçbir şey olmaz merak etme artık deri kaynaştı rahat ol ben hiçbirşey sürmeden çok rahat çıkarmıştım

bacağına günde 3 defa sürmelisin yoksa çok iz kalır ayrıca zaten contratubex jel kıvamında olduğu için az birşey sürsen yetiyor

Arkadaşlar cengiz hocanin resimlerini inceledim gerçekten öyle yanik izleri gibi
Bir yanik yok evet iz kaliyor ama nasil bir yanik izi 2 .derece gibi degilmi birde nazi fotolarda yükseklik var gibi oda fotonlardan herhalde çünkü çoğu arkadaş yükseklik farki yok diyor

malesef kapanmıyor ama fondöten pudra falan sür hafifler belki iz nerdeki kapatmak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…