Popüler Konu Jilet izi giderme

Sapancadaydim dün aksam geldim bügünde kontrole gittim kızlar .. Kolumda bacağımda gayet iyi durumda.. kolumun yine resmini çekti Cengiz bey.. 1 ay sonra yine görüşelim dedi, gerçi elifim ben seninle birlikte gelecegimizi söyledim

arkadaşım bayağı uzun zamandır siteyi takip ediyorum.bebeklerimden dolayı bazen yazabiliyorum.vaktim yok çünkü..ameliyatın çok güzel sonuç vermiş.çok beğendim.bende düşünüyorum ama benim iki kolum ve baştan aşağıya derin yarıklar,bilemiyorum ne yapacağım ama bu cengiz beye bir kerede olsa gideceğim bir gün....

arkadaşım bayağı uzun zamandır siteyi takip ediyorum.bebeklerimden dolayı bazen yazabiliyorum.vaktim yok çünkü..ameliyatın çok güzel sonuç vermiş.çok beğendim.bende düşünüyorum ama benim iki kolum ve baştan aşağıya derin yarıklar,bilemiyorum ne yapacağım ama bu cengiz beye bir kerede olsa gideceğim bir gün....

benimde iki kolumda vardı çok şükür 1 ay önce 2. ameliyatımı oldum ikisinden de kurtuldum..bence cengiz beye bir görün bakalım ne diyecek

benim izler sol kolumda olduğundan , ameliyat yerinin üzerine yatmayayım diye 6 ay boyunca sağ omzumun üzerine yattım . kolum iyileşti öteki kolumdan farkı yok , fakat , hep sağ omzumun üzerine yattığımdan ( aralıksız) sağ omzumda ağrı peydah oldu , öyleki doktora gittim , ağır bişeymi kaldırdın dedi , eklemin içine bi iğne yaptı rahatlattı .şimdi sol tarafıma yatıyorum ama , o ağrı kaldı gibi sağ omzumda.

benim izler sol kolumda olduğundan , ameliyat yerinin üzerine yatmayayım diye 6 ay boyunca sağ omzumun üzerine yattım . kolum iyileşti öteki kolumdan farkı yok , fakat , hep sağ omzumun üzerine yattığımdan ( aralıksız) sağ omzumda ağrı peydah oldu , öyleki doktora gittim , ağır bişeymi kaldırdın dedi , eklemin içine bi iğne yaptı rahatlattı .şimdi sol tarafıma yatıyorum ama , o ağrı kaldı gibi sağ omzumda.
Niye üstüne yatarsak sıkıntı mı oluyor geçmiş olsun the best kurtuldun çünkü gerçekten seninki çok iyi maşallah benimde keşke boyle olsa ama imkansiz boyle olmasi:KK43:

yatsan sıkıntı olmazdı ki ben çatır çatır yatıyorum:)

yatsan sıkıntı olmazdı ki ben çatır çatır yatıyorum:)

:) sen gerçekten buradaki herkese yol gösteren kisisin yardim eden the bestte öyle ama senin yerin farkli allah yuzunu hep guldursun hep mutlu olman dilegiyle angelmask sana ozelden bir sey rica etmiştim yardimlarini bekliyorum:)

ben bu ameliyatı forum 2. olan kişiyim..ilk olan arkadaş zaten ameliyat olup kayboldu o yüzden elimden geldiğince yardımcı oluyorum..merak etme haftaiçi halledicem

arkadaşlar tek iz ameliyatı hakkında ne düşünüorsunuz. formda okuduğuma göre bazı arkadaşlar bu ameliyatı olmuş memnunlar kaldılar mı? yada aranızda olan varmı?

Arkadaşlar bana biri özel msjla lastogrip i nerden aldığını mesaj atabilir mi rica etsem? Ben resmini çekmiştim ama bulamıyorum.

arkadaşlar tek iz ameliyatı hakkında ne düşünüorsunuz. formda okuduğuma göre bazı arkadaşlar bu ameliyatı olmuş memnunlar kaldılar mı? yada aranızda olan varmı?
Tek iz mantikli geliyor değil mi babada öyle gelmişti burada olan iki kişi var hic memnun değiller hatta birtanesi acilmadan sonra deri yamasi yaptirmis bundan çok memnun olduğunu yaziyor birde izlerin hepsini cikarama ma olasiligi var pinkpanter oldu ama onunda 4 cmlik alan 8 cme cikmis yani tam iki kati olmuş ve daha sonra genişleme olasiligi var birisi forumda iki parmagim kadar genişledi demiş 555 yinede karar senin bende para biriktiriyorum bilmiyorum ama cengiz beye ameliyat olan herkes memnun memnun olmayan duymadim burada the best ve angelmask var en bilgili onlar angelmask iki kolundan ameliyat oldu

Hatta the bestin yasadigi yerde samsun seninde samsun yaziyor eğer ulasabilirsen yardimci olur forumda my-merve var oda samsunda ameliyat oldu tek özden ama oda girmiyor foruma nazil oldu bilmiyorum

aslında konu ile ilgili kafam cok karışık Cengiz Beyin yaptığı amliyat mantıklı ama sonuçta ondada biraz olsun iz kalıyor. bnde oyle de izli böylede izli bari tek iz olsun en azından yama faln olmaz diye düşünmüştüm... Aslında izlerimın çookta kalın olduğunu düşünmüorum ama bilemiyorum ki:KK50:

Alan ne kadar kactane var enine uzunluğu ne kadar evet cengiz hocaninkinde de iz kaliyor kalmiyor değil hepsinde kaliyor tek iz mantikli mantikli ama iste izlerin hepsini cikartmak var acilmasi var genişleme yani cengiz hocaninki sanki bana daha belirsiz geliyor tek izden incelediysen anlamissindir benim izlerinde az bazen bile görmüyorum ama ne yazikki hepsini cikaramiyacaklar neden çünkü genişliği 4,5 cm ve 8 cm uzunluğu var buda izlerin cikamayacagi anlamına geliyor hepsinin yama diyince bende korkuyorum acikcasi ama yas 45-50 olunca ne yapacagim diye düşünüyorum cesarrtimi tpplayip ameliyat olmak istiyorum allah hakkimizda hayirlisini varsin

evet tabi haklısınız iz konusunda. Bilemiyorum kafam iyice karıştı açıkcası :KK43: Benim izlerim 4-4 lük bir alanda bir tanesi kalın diğerleri pek değil güneşte belli oluyor malesef. Tek iz ameliyatı olanların kimisi durumdan memnun kimisi dediğiniz gibi değil bilemiyorum en doğru seçim hangisi olur

evet tabi haklısınız iz konusunda. Bilemiyorum kafam iyice karıştı açıkcası :KK43: Benim izlerim 4-4 lük bir alanda bir tanesi kalın diğerleri pek değil güneşte belli oluyor malesef. Tek iz ameliyatı olanların kimisi durumdan memnun kimisi dediğiniz gibi değil bilemiyorum en doğru seçim hangisi olur
Memnun olan yok forumda tek izden 4 cmlik alan cikarilmasi biraz zor ve 4 cmlik uzunluk 6-7 cm olacak karar senin tabiki düşünüp tasinmak gerekiyor hangi sinden daha mutlu olcagin önemli my-merve samsun üniversitesinde ameliyat olmuştu kafa karisikligi daha kotu ve ne yazikki benim izler de ggüneşte belli oluyor çok parlak isikta birde diğer turlu belli bile degil

Son düzenleme:
Evet kafa karışıklığı daha kötü oldu Aslında tek ize karar vermiş gibiydim ki kafamda gene soru işaretleri oluştu hatta doktorlarla da görüştüm ve tek izi de %80 oranında yok edebileceklerini söylemişlerdi ve çok umutlanmıştım ama gene hayla kırıklığı :KK43: ayrıca çok Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. İnş. hepimiz hayırlı bir yöntem seçeriz ve bizi mutlu eder.

Evet kafa karışıklığı daha kötü oldu Aslında tek ize karar vermiş gibiydim ki kafamda gene soru işaretleri oluştu hatta doktorlarla da görüştüm ve tek izi de %80 oranında yok edebileceklerini söylemişlerdi ve çok umutlanmıştım ama gene hayla kırıklığı :KK43: ayrıca çok Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. İnş. hepimiz hayırlı bir yöntem seçeriz ve bizi mutlu eder.

Sakin buna inanma % 80 orabinda nazil yok edecekler etseler lanet izlerimizi yok ederler değilim ha tek izde iz var fakat yanlaribda o izler kalirsa 4 cm uzunluk hiçbirşey yama için izler az olduğu için alacagin sonuçta daha iyi olur düşüncesindeyim hangi doktorla gorustun tek iz için rica ederim bende ameliyat olmadim fakat burada cengiz beye ameliyat olupta mutlu olmayan yok

Ankara da bi doktor idi netten buldum mail attım aradılar. Ama Formun 143. sayfada sharap adlı arkadaş tek iz ameliyatı olmuş kolunun fotoğrafını da gördüm oda Ankara da Bir doktora gitmiş doktorun ismi Ferruh idi sanırım zaten onun kolunu gördükten sonra tek iz ameliyatına karar verir gibi oldum onun izleri fazla imiş ama benm izlerim o kadar olmadığı için dikişli alan daha az olur diye düşündüm ve paylaştığı fotoğraftan kolunun iyi gözüktüğüne kendimce karar verdim ama akibeti ne oldu kolundan memnun mu bilemiyorum tabi

Ankara da bi doktor idi netten buldum mail attım aradılar. Ama Formun 143. sayfada sharap adlı arkadaş tek iz ameliyatı olmuş kolunun fotoğrafını da gördüm oda Ankara da Bir doktora gitmiş doktorun ismi Ferruh idi sanırım zaten onun kolunu gördükten sonra tek iz ameliyatına karar verir gibi oldum onun izleri fazla imiş ama benm izlerim o kadar olmadığı için dikişli alan daha az olur diye düşündüm ve paylaştığı fotoğraftan kolunun iyi gözüktüğüne kendimce karar verdim ama akibeti ne oldu kolundan memnun mu bilemiyorum tabi

Ferruh bingule olmuş ameliyat ama cikarilan alan 2 cm genişlik bunlari dusunmen lazim yinede sen bilirsin ben yönlendirmiş olmayayim

X