Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar neden kimse bu sorunun cevabini vermiyor cengiz hoca alttan izler azda olsa belli olur dedi mi demedi mi ve ayrıca izler alttan azda olsa belli mi yoksa hic belli değil mi
arkadaşlar.21 ekimde olmuş olduğum ameliyat sonrası cumartesi eve geldim.şuan bacakta ve kolumda bandaj var.kolumu 1 hafta bacağımı ise 2 hafta sonra açmamı söyledi cengiz bey.kolumda sıkıntı yok ama bacağıma sanırım yapıştıgı için bandaj yürürken gerdirdiği için acıtıyo biraz.ama ben bacağımdakinide 1 haftada çıkarmayı düşünüyorum.deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.bana da aynı şeyleri söyledi cengiz bey.lastogrip bepanten vede contractubex. bazı arkadaşlar bunları direkt izlerin üzerinde kulllanınca geçeceğini söylüyorlar ama kimse inanmasın.bende daha önce birçok şey denedim.bi arkadaş bahsetmiş ütü diye.bende kaynar su deneyecektim ama insan cesaret edemiyor.hem daha kötü sonuç oluşurdu sanırım.maksat sadece yara izinin ismini yanık olarak değiştirmek ama işte olmuyor.
arkadaşlardan biri sormuş izin ne kadar olduğunu.benim izlerim sol kolumun üstünde 10 cm lik bi alanda idi.
ayrıca arkadaşlar bu ameliyat gerçekten pahalı ama olmaktan başkada çarem yoktu.inşallah her derdini arayana dermanını verir yüce Allah'ım.inşallah en kısa sürede daha iyi haberler vermek dileği ile.herkese sevgiler
AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR.BACAĞINIZDAKİ SARGIYI NE ZAMAN ÇIKARDINIZ VEDE NASIL ÇIKARDINIZ.BU BAYA YAPIŞMIŞŞŞ VEDE ACITICAK SANIRIM.BANA SU İLE ÇIKARMAMI SÖLEDİ CENGİZ BEY.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...TEŞEKKÜRLER
Bilge maşallah kalbin izler hariç diğerleri gözükmüyor bile arkadaşlar izler ince ve hafif biliyorsunuz sizce ameliyat dahaki iyi sonuç verir yoksa yeni oluşan iz daha mi belli olur yanik izi gibi diyoruz ya gerçekten yanik izi gibi mi yoksa başka bir izni doğal duruyor mu arkadaslar
Sana hic birşey demiyorum ben agir konusuyorsun bence yaptigin ayip allaha şükür calisan bir beynim varBüşra yama ameliyatını araştırırken beyin nakli vs gibi konularada bir göz at bence. Burada herkes kendi derdine çara arıyor, ben yazılara katılmadan sadece okuyarak bile fikir sahibiyim, ne zamanki ameliyat olmaya karar veririm o zaman kafama takılan soruları tabiiki tecrübe sahibi arkadaşlara sormak isterim. Ama lütfen artık aynı soruları tekrar edip durma. Forumda gereksiz yer kapsadığını düşünüyorum. Arkadaşların verdiği cevaplaradanda sıkıldıkları çok belli
benimde kremlerim bitmişti bugün araştırma hastanesine gidip yazdırdım. doktor baktı, güzel olmuş dedi bi daha kesecekmisin dedi, çok sinirimi bozdu. plastik cerrah olmasına rağmen empati sıfır. nerde yaptırdın ne kadar ödedin falan diye sordu, cevap verdim ufff çok para vermişsin dedi, bizim hastalar bunu duymasın dedi, hangi mantıkla dediyse. ben size daha önce gelmiştim, bişey yapılmayacağını söylemiştiniz dedim. sen bana cerrahi müdahale olmayı istiyorum deseydin ben seni yönlendirirdim istanbulda hocalarım var benim, lazer v.s. gibi yöntemlerle kapatıyorlar izi dedi. bende çok araştırdım cengiz beyden herkes memnun ona yaptırdım dedim.
cengiz beyin farkı ortada arkadaşlar, ilaç yazarken bile baştan savmaya uğraşıyo bazı doktorlar. sormuyor ne istiyosun, kaç tane istiyosun falan diye. 2 reçete değiştirdi lazım olan ilaçları yazana kadar. ben cengiz beyi tlfnda arıyorum adam açamazsa mesaj atıyor, ben bu kadar saygılı insan görmedim. sağolsun bizim gibi hastaları bu kadar iyi anlayabildiği için bu yöntemi yaptırıyor herkes ve kendisini cengiz beye emanet ediyor. hep duacısı olacağım bu adamın. Allah razı olsun.