Popüler Konu Jilet izi giderme

Elif o kabariklik daha sonraları varmi mesela 1sene sonra sormak istediğim doğaldurup durmadigi ve alttaki izlerin belli olup olmadigi bnazi noktalarda tikaniyorum mesela alttan iz belli olursa bu ameliyatin hic bir anlami kalmiyor ama diğer turlu olursa 10 numara sweet te bazilarinda izler azda olsa deri altından belli demiş bende bazi fotolarda gördüm alttan ama her fotoda degil

Vallaha ben olalı 1 ay oldu kabarıklık var onun için krem kullanıyorum hemen hemen herkeste bu kabarıklık oluyor kolay değil başka bir yerden deri ekleniyor zamanla iyileşeceğini umuyorum

Tbe nest sende şuanda kabariklik varmi deri ile ayni seviyedemi

Kremin adı Advantan, kabarık olan yere sürüyorum 3-4 saat sonrada conturaktubes krem. Günde ikisinide sabah akşam ikşer defa. sen kullanmadım mı the best arkadaşım

Elif sen tek iz ameliyatı oldun cikartmislarmiydi izlerin hepsini yoksa cikartamadilar mi

Arkadaşlar cengiz hoca alttan izler hic belli olmayacak dedimi yoksa alttan azda olsa belli olacak seçimi çünkü bazı izler belli lütfen cevap verir misiniz yardimci olun lütfen çünkü bazi izler alttan gerçekten belli ameliyat olan arkadaşlar siz gormediniz mi bu izleri

Büşra senin eşinin izleri çok az neden bu kadar panik yapıyorsun ki benimkisi sizin izlerinin 3 katı ve iz çıkarılıp üstüne yama yapıldı ben panik yapmıyorum ya da başkaları. Elbette iz kalma riski okabilir çok tereddüttteyseniz olmayıverir gider

Elifcim çok kafasina takiyor canim iz kalması sorun değil alttan izlerin belli olması sorun o alttan izler belli olursa bir de orda yeni iz olmayiverir diyorsun da boyle yasamasi da zor diyor paniklik birşey yok ortada canim sadece ameliyat izlerinin altında diğer izlerin olup olmadigi cengiz hocanin boyle bir riskten bahsedip bahsetmedigi boyle bir olasilik var mi alttan izlerin belli olma olasiligi

evet 13000tl 2 kolumda bir bacağımda var ve çok geniş bir bölge yama alınan yerde önemli sonuçta kendini yenilicek ama renk değişikliği olucaktır illaki sonuçta tatili var yazı var bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum gerçekten sonuçta vucudumun hem yama alınan hemde yama yapılan bir çok yerinde iz olucak karar verenleri ve memnun olanları gerçekten kutluyorum keşke başka bir çözümü olsa malesef yok. şimdilik tca peeling , dermaroller ve ice terapiyi araştırıyorum onlarla başlicam sanırım sölediğim gibi ameliyat konu olunca karar vermek güç..

bende seninle aynı düşüncedeyim bacaktanda deri alınıcak,bi sürü izle uğraşmak zorunda kalıcam.bu hafta ameliyat olucaktım karar vermiştim ama şimdi vazgeçtim.

bacak iyileşiyor sweet . Onu kafana takma. Benim bacagımda silik bir iz kaldı. Bir kaç seneye gecer sanırım.:KK53:

bacağının resmini koyman mümkünmü inan bu benim için çok önemli sırf bacağımda iz kalıcak diye ameliyat olmaktan vazgeçtim.

arkadaşlar ben 21 ekime randevu aldım.benim izlerim çok küçük ama rahatsız olduğum için artık yeter dedim ve aradım konuştum.21 ekimde gidip ameliyat olucam cengiz beye.ama benim sıkıntım başka şeey.başak şehirden gelicem için 5 gün istanbulda kalmamı söyledi cengiz bey.acaba geri glsem kontol gününde tekrar gitsem olurmu ki?tecrübesi olanlar acilen yazabilir mi?

arkadaşlar ben 21 ekime randevu aldım.benim izlerim çok küçük ama rahatsız olduğum için artık yeter dedim ve aradım konuştum.21 ekimde gidip ameliyat olucam cengiz beye.ama benim sıkıntım başka şeey.başak şehirden gelicem için 5 gün istanbulda kalmamı söyledi cengiz bey.acaba geri glsem kontol gününde tekrar gitsem olurmu ki?tecrübesi olanlar acilen yazabilir mi?

istanbulda derken başakşehir de istanbulda değil mi ?

herhalde başka şehir demek istedin :) şimdi anladım.

bildigim kadarıyla cengiz bey bir süre acıbademe yakın kalmanı istiyor cünkü kanama falan olabiliyormuş. iki üc gün otelde kalman gerekebilir. yanında bir arkadasını veya anneni getirebilirsen , 1 gece hastanede, 2 gece falan da otelde kalabilirsin. en sağlıklısı bu olur. kanama olursa başka şehirlerde müdahale edemeyebilirler insanlar.

evet başka bir şehirden gelicem.umarım hayırlısı olur.bütün bu sıkıntılara değer umarım.

Realist arkadaşım hiç korkma senin izler hafifmiş ben lokal ameliyat oldum sıkıntı yok. Bende istanbul dışından gelmiştim otelde kaldım ama muhakkak yanında refakatçi getir tek çok zor olur. Yemek su ihtiyacı vs. Ameliyattan sonra 3-4 gün tuvalet yemek harici kalkmamaya çalış. Sabrın sonu selamettir şimdiden geçmiş olsun

devlet hastanelerinde yapılsaydı kimse milyar paralar döküp türlü yollardan geçip sıkıntılar çekip yaptırmazdı bu işi. ben ameliyattan önce üniversite hastanesine gittim insanın yüzüne bakmıyolar, devlet hastanesine gittim şimdiki psikolojin iyiyse sorun yok uzun kol giy gitsin dedi doktor. jilet izi giderme yöntemlerini genelde sgk karşılamıyor. 2008 yılında sadece dermabrazyon için üniversite hastanesinde 1000 lira fiyat vermişlerdi. diyeceğim şudur; burada onlarca ameliyat olmuş arkadaş var, türlü türlü iz giderme ameliyatı var. aralarında en memnun olan ve sonucu diğerlerine göre daha kabul edilebilir olan yöntem dermabrazyon + greft yöntemidir. cengiz beyi bu yüzden tercih ediyor herkes. bu izlerden gerçekten kurtulmak istiyorsan bazı şeylerden ödün vereceksin. para psikolojimizden daha değerli değil. burada bu ameliyatı yaptıran herkes bunu düşünüyor. ve sana 4000 fiyat verilmiş, ben 6000 e yaptırdım ve 13000 lira fiyat verilen bile var.

Yama ameliytini cengiz beyden baska yapan yokmu.devleylt hastanesi falan?? 4 milyar vermek istemiyorum

devlet hastanelerinde bu ameliyatı nasıl yaparlar , doktor , bu ameliyatı jilet izi değilde , bir yanık izi kapatma oprasyonu gibi rapor ederse yapar heralde, çünkü jilet izi keyfi bi iş olduğu için sgk karşılamaz gibi , nasıl estetik ameliyatı karşılamıyorsa , zaruri olan ameliyatları karşılıyor,
-ben bunu devlet hastanesindeki doktora sordum , ben cengiz beye ameliyat olmadan önce , tedavisi yok dediler.
-ameliyat olduktan sonra , krem yazdırmak için gittiğimde , bizde yapabilirdik dedi.
-malum kurban bayramını yeni atlattık , televizyonda seyretmişssindir acemi kasapları, örneklendirme pek uygun olmadı ama , cengiz bey bu işin profosörü olmuş , amerikada dergilerde yaptığı iş kanıtlanmış ,yayınlanmış .
-şahsen ben , devlet hastanelerinde yapsalar bile yaptırmazdım , cengiz beye yaptırırdım.
-ama devlet hastanelerindede , kitabına uydurup yapabilirler , adamını bulmak lazım, tercih sizin ....
-bence en iyisi bulunduğun yerdeki plastik cerraha git , durumu anlat bu ameliyatı yapabilirmisiniz de , aklında soru işareti kalmasın , en aydınlatıcı cevabı o verecektir.

X