Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken demişsin.
Buradaki insanların çoğunun 3 kuruşla okudukları yazdıkları yorumlardan belli. Cünkü 3.000 TL 'yi biraraya getirebilmek için akla karayı seçiyorlar. İlk sayfadan beri okuyorum. Durum budur. Ayrıca gayet de sevgi dolu oldukları mesajlarından ve birbirlerine olan yardımlaşmalarından belli. Ama senin sevgi dolu olup olmadığın konusunda şüpheliyim ceylan ceylin, belki seneler sonra açar okursun burayı. Kimbilir belki seneler geçmiştir, bir şeyler değişmiştir, evladın esrar içmeye başlamıştır, kocan alkolik olmuştur.
Tıp literatüründe jiletle kendine zarar verme işlemini şımarıklık olarak tanımlayan ilk insansın, bu bakımdan anılabilirsin.
Düşünsel olarak kendine zarar veren kişi,
Acıyı ya da cezalandırılmayı hak ettiği
Sevilmediği, istenmediği
Yalnız, desteksiz ve kimsesiz olduğu
Kimsenin kendisine yardım etmeyeceği ya da edemeyeceğini düşündüğü için kendine zarar verirmiş ve bu zarar veriş sadece jiletle kendini kesme biçiminde değil, sayısız biçimde olabilir. İstersen açar tıp makalelerini okursun.