Popüler Konu Jilet izi giderme

Bencede yama birde su mesela yama yapildi kola kilo aldin kolunda kilo aldi yama genisliyecekmi sonucta alinan yama belli yapistirilan yama belli the best bu konuda bilgin varmi arzuercan sen kasımda oluyorsun ameliyat dimi simdiden gecmis olsun

evet canım kasımda inşallah kurtulacagım artık bundada gecmezse kader diyeces napalım :2:

Bundada gecmeme olasiligi yok gecmeyen yok ki herkesin ki gecmis durumda arzucum bence cok badarili operasyon

Ben cengiz beye yama ameliyatı oldum. Tek iz ameliyatını başka bir dr çok önceden olmuştum. Cengiz bey tek iz ameliyatıyla genişlemiş olan izi çıkarıp dikip üstine bacaktan deri yaması yaptı

Ben cengiz beye yama ameliyatı oldum. Tek iz ameliyatını başka bir dr çok önceden olmuştum. Cengiz bey tek iz ameliyatıyla genişlemiş olan izi çıkarıp dikip üstine bacaktan deri yaması yaptı
Kac tane izin vardi elif cikartip tek iz ameliyati yaptirdin foto koyma sansin var mi.birde on koldamiydi izlerin genisleme ne kadar oldu

Foto koyma şansım yok canım sargılı şu an. Tek iz ameliyatından sonra yaklaşık 2cm genişleme oldu. Ön kolda üstteydi. 1 izim uzun ve genişti diğerleri yan yana ve küçüktü

Izin belli oldugunu biliyorum ama cok caresizim ve kafaya koydum en azindan insanlar gorunce aayyy bu ne dmesin faca izi gibi durmasn ameliyat izinede raziyim

slm arkadaslar,
lazer yaptirdim, izlerim hafifledi ama kesin cozum degil. uzun zamandir yoktum.
sakin lazer yaptirmayin. cengiz beye gidip ameliyat olmayi dusunuyorum
allah herkesin yardimcisi olsun.

neden tek iz istiyosun ki analmadım,izlerin dağnıkmı senin yoksa hepse bir yerdemi.?? nekadar deri çıkartılıcağını hesapladınmı peki??
Izin belli oldugunu biliyorum ama cok caresizim ve kafaya koydum en azindan insanlar gorunce aayyy bu ne dmesin faca izi gibi durmasn ameliyat izinede raziyim

arkadaşlar ameliyat olanlara tekrar soruyorum izler azda olsa alttan belli oluyor mu yoksa ben göz yanılması mı yaşıyorum ameliyat olanlar cevap verirse sevinrim

arkadaşlar ameliyat olanlara tekrar soruyorum izler azda olsa alttan belli oluyor mu yoksa ben göz yanılması mı yaşıyorum ameliyat olanlar cevap verirse sevinrim

ben doktorla görüşmeye gittiğimde bana yapmış olduğu ameliyatları gösterdi,evet azda olsa izler alttan belli oluyodu.hatta arkadaşımla beraber gittim ben zaten tereddütlüydüm oda bana buda kesin çözüm değil okadar para vericen izler hala belli olucak benim aklıma pek yatmadı ama sen bilirsin demişti.ve ben ameliyat günü almama rağmen hala düşünüyorum ,bilmiyorum kararsızım açıkcası.tabi kişiden kişiye yaranın iyileşmeside farklı onun için bişey diyemem,mesela benim yaram geç kapanır ve sigarada kullanıyorum bu benim işimi dahada zorlaştırıyor.çok kararsızım hala bilmiyorum ne yapmalıyım

belkide biz göz yanılması yaşıyoruz olamaz mı alttan izler belli oluyorsa bir anlamı kalmıyor ki sweet zaten eşimin izleri az amcımız izlerin tamamen belli olmaması değilmi şimdi bu kesin çözüm değil mi o zaman diğer arkadaşlar çoğu belli değil diyor ama eşim çok kararsız ne yapacağımızı şaşırdık olanlarda son derece memmun

sen ne zaman ameliyat oluyorsun sweet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…