Popüler Konu Jilet izi giderme

bak canım eşinin kabullenmesiyle alakalı bu durum. ben şimdiye kadar kısa kollu giyemiyordum eşim ve annem dışında kimsenin haberi yoktu izlerimden, eğer göstermeye cesaretim olsaydı belki ameliyat olmazdım ama kendim bile görmeye tahammül edemiyordum. eğer eşinin çevresi yada girdiği ortamlarda koluyla ilgili bir takıntısı yoksa ameliyat olmasın. izleri kafasına takıyorsa ameliyat olsun. her ikisi de cesaret işi. ne diyeyim Allah yardımcınız olsun, karar vermek eşine kalmış. sende ona destek ol izler rahatsız etmiyorsa onlarla birlikte yaşamaya alışın.

polyanna 13000 tl mi nediyorsun sen çok para izlerin dağınık ve fazlamı yoksa incemi bilge sen kaç para verdin ameliyata polyanna bende zaten ondan cesaret edmiyorum acaba yeni oluşan izleri kafama takarmıyım diyorum

evet 13000tl 2 kolumda bir bacağımda var ve çok geniş bir bölge yama alınan yerde önemli sonuçta kendini yenilicek ama renk değişikliği olucaktır illaki sonuçta tatili var yazı var bilmiyorum pişman olmaktan korkuyorum gerçekten sonuçta vucudumun hem yama alınan hemde yama yapılan bir çok yerinde iz olucak karar verenleri ve memnun olanları gerçekten kutluyorum keşke başka bir çözümü olsa malesef yok. şimdilik tca peeling , dermaroller ve ice terapiyi araştırıyorum onlarla başlicam sanırım sölediğim gibi ameliyat konu olunca karar vermek güç..

o zaman izlerin az yazın tatili düşünüyorsan hayırlısı olsun hakkında

bende yarın cengiz beyle görüşmeye gidicem ama muyane ücreti çok fazla geldi.siz ne kadar ödediniz yani sadece bakıcak çokta emin değilim belkide kabul etmeyebilir ameliyatı.kolumda henüz geçmeyen dövmeler var.fikirlerinize çok ihtiyacım var kızlar.yardım ederseniz sevinirim

benim kolumu fotoğraflardan gördü doktor bey ameliyattan önceki gün muayene oldum, zaten karar vermiştik mail yoluyla halletmiştik herşeyi. yüzyüze görüşmek daha iyidir tabiki bu izlerden kurtulmak istiyorsan belirli bir miktar parayı gözden çıkarman gerekiyor. inşallah hakkında hayırlısı olur. benim de yarın 2 hafta olacak sargılarım açılacak çok heyecanlıyım.

thebest albümündeki 6. fotoğrafı ameliyattan ne kadar süre sonra çektin, yama yeri ve alttaki izler belli değil, kızarıklık ve çıkmayan kılların izleri haricinde normal deri görünümünde :)

ve kolun tüylü olduğu için şanslısın :)

arkadaşlar dün sargılarım açıldı, sonuç gayet iyi. henüz iyileşme tam değil ama eski izlerin yerinde yeller esiyor :)

en doğru kararı verip iyi ki cengiz beye ameliyat olmuşum diyorum...

arkadaşlar dün sargılarım açıldı, sonuç gayet iyi. henüz iyileşme tam değil ama eski izlerin yerinde yeller esiyor :)

en doğru kararı verip iyi ki cengiz beye ameliyat olmuşum diyorum...

esas mutluluğu , 3 ay sonra yaşayacaksın , senin adına çok sevindim. kızarıklık 1 aydan sonra yavaş yavaş azalmaya başlayacak. iyileşme 2 aydan sonra dahada hızlanıyor .

Arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum bu ay. İstanbulda bildiğim kadarıyla iki yerde acıbadem hastanesi var.hangisinde yapıyor ameliyatları,otobüsle gidiceğim istanbulu biliyorum tam olarak nerede ineceğim, hastane yakınında varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar bende olmayı düşünüyorum bu ay. İstanbulda bildiğim kadarıyla iki yerde acıbadem hastanesi var.hangisinde yapıyor ameliyatları,otobüsle gidiceğim istanbulu biliyorum tam olarak nerede ineceğim, hastane yakınında varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..

ataşehir acıbademde yapılıyor ameliyat, eger aynı gün ameliyat olacaksan uçakla gitmek daha iyi ayak yorgun olmaması için,uçakla gidersen havataşında servisi var , istersen atla bi taksiye iki dakkada ordasın.
ameliyatın ertesi günü taburcu edildiğinden , oteli önceden ayarlaman gerekli , hastanenin tam karşısında asya otel var , gecelik 120 dedi yanlış hatırlamıyorsam , ama hastaneden kart götürdüm 80 e mi ne indilerdi , otel lüx güzel hastaneden geldiğiniz için yardımcıda oluyorlar , bana 8 yane yastık verdiler kolumun altına koymak için.
ben ameliyatımı cumaya denk getirdim , ctsi pazar araya girdi salı günü işimdeydim , ben jet ameliyat oldum yani.
5. gün kolumu dış darbelerden koruyarak kullanmaya başladım ben .
şimdi zor geliyor tabi size ama , şu an ben olayı bildiğimden gözü kapalı gider ameliyat olurum , ama acemilik zor tabi.
çok zor bi ameliyat değil bence , sonuçta ertesi gün taburcu ediliyorsunuz. 4-5 gün istanbulda kalma maksadı ;olası bi kanama felan olursa erken müdahele için , onun için işi şansa bırakmayıp , 4-5 gün sonra eve yolluyorlar.
üsküdar tarafında ucuz otelde bulursunuz ama , tavsiye etmem. tabi illa ataşehirde kalıncak diye bi şartta yok bi karşıdada kalabilirsiniz ama , kollar sargılı seyahat biraz sizi yorabilir, eger yanınızda refakatci yoksa ,
otel yemeklerinde sıkılırsanız , otelin karşısında çok lüx bi et lokantasıda var.
benim 4 günüm rahat geçti , oda manzaralı idi , tv karşımda , bide doktorumdan bi uyku ilacı rica ettim , bi yatıyodum öğlene zor kalkıyodum. ama geliş olmasa bile , bence dönüşü uçakla yap , 45 dakkada evdesin , tabi tercih sizin.

The best arkadaşım teşekkür ederim cevap verdiğin için, yer yokmuş dediğin otelde kadıköyden buldum yeri.taksiyle 20 dakikaymis.hocaylada konustum 3 hafta olucam bende, umarim guzel gecer, Allah herkesin yardimcisi olsun bu illetten kurtulmak icin. Ameliyattan 1 hafta sonra elini, parmaklarini oynatmada kullanmada sorun oldumu?

İnşallah bu derttn kurtulacağız ameliyattan sonra psylaşım yaparım arkadaslar.bu forum bana ışık oldu, paylaşım yapan forumu acanlara minnettarım

kurtulanları gördükçe çok seviniyorum:21:1 bucuk senedir izsiz yaşıyorum harika bir duygu:KK9:

X