Popüler Konu Jilet izi giderme

8 yıllık izlerim, 13000 tl demiş. galiba izler dağınık ve geniş bölgede, bu yüzden fazla fiyat vermiş olabilir doktor bey.

bana fotoğrafları gördüğünde genel anestezi ile 7000 tl demişti, yüz yüze görüştük ve lokal anesteziye karar verildi 6000 tl ye düştü.

eşiminkiler okadr inceki tam karar veremiyoruz çok ince izleri apmış olduğu hiç ameliyat gördünmü fotolarda nasıl duruyorlardı

merhabalar bende cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum.ameliyat olucağım bölgede dövmem var henüz silinmedi bu şekilde ameliyat olan varmı ,resimleri nasıl görebilirim? bu cumartesi doktorlada görüşücem inşallah. resimleri buraya eklemeniz mümkünmü özelden msj atamıyorum msj sayım dolmadığı için yardımlarınızı bekliyorum

büşra cengiz beyin bana gönderdiği fotoğraflardaki ortak özellik ince izlerin belirli bir süre sonra kapanmış olduğu, kıllar çıkmaya başlayınca zaten hiç belli olmuyormuş.

anlayacağın sabır işi büşracığım, bende şuan bekleme ve merak aşamasındayım. doktor bey ilk açıldığında izler belli olur endişelenmeyin 3 ay sonra normale dönecek dedi. yani deri normal rengine dönmeye başladıkça alttaki beyaz izler de kapanacak, kıllarda buna yardım edecek.

thebest in tecrübelerinden faydalanıyorum bende, onun 3 ay olmuş ama şimdiden çok memnun izler hatta ameliyat yeri bile belli olmuyormuş. darısı başımıza inşallah.

bilge eşiminki konuyu açmadan ataç var ilk resim eşimin izleri orda 3 tanesi belli diğerleri belli olmuyor bakarsan izler gerçekten ince fakat güneşte kabarık gözüküyor ameliyat olmaya karar verdi fakat bazende kararsız kalıyor hep geciktiriuoruz ol diyorum fazlada baskı yapmak istemiyorum

baskı yapma zaten öncelikle kendisi istesin. önemli olan karar vermek inan ki herşey çok güzel gelişiyor.

konunun başında ataç var ataçı tıkla orda yy jpg var o foto eşimin izleri alan 7 cm onu takıyor birazda yeni oluşacak iz büyük görünecek diye daha kötü olmasından korkusu hata yaptım tekrar hata yapmıyım diye uğraşıyor bu cümleleri daha öne çok yazdım bilge neyse oldun sen ameliyatı kurtuldun artık izlerin yok inşallah istediğin sonucu alırsın allah yar ve yardımcın olsun the bestinki çok iyi durumda maşallah

inan bana daha kötüsü olamaz eşini bu şekilde motive et bence. ben de kararsızdım ve eşim yüreklendirdi beni. zaten kısa kollu giyemiyorsun kötü olunca yine giyemeyeceksin kaybedeceğimiz bişey yok dedi. büşra inanırmısın ben evimin içinde bile yarım kol giyemezdim, eşimin gözü koluma takılınca bile rahatsız olurdum. kendim baktığımda bile tekrar tekrar nefret ederdim kendimden, kaç defa yakmaya kalktım ama beceremedim, banyoda zımparaladım ilk etapta kayboldu iyileşti daha beter hortladı. her gördüğümde kolumu kesip atmak isterdim. sence değmezmi herşeye, düşünsene artık bu izler olmayacak. bu ameliyat bizim için büyük bir nimet, böyle anlat bence eşine...

büşra gördüm resimi, izler çok inceymiş gerçekten, eşinin kolu da tüylü olduğu için yara yeri fazla belli olmayacaktır bence. cengiz beyin bana yolladığı fotoğraflarda buna benzer izler var ve en iyi olan sonuçlar kıllı kollarda gerçekleşmiş. yani bu sizin için bir avantaj bence.

eşim kısa kollu giyiyor ama taktığı zamanlar uzun kollu giyiyor bazen yaz sıcaklarında bunalıyor nasıl bir dertmiş bu kardeşim anlamadım adamın kolu tamamemn yanık takmıyor fakat bu izler takılıyor kafaya çok zor bir durum bu eşimin korkusuda yeni oluşacan izin daha kötü durması yani diğer deri ile arada baya bir fark olması diyorki iki yada üç tanesi olmasaydu kafama takmazdım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…