- 2 Haziran 2010
- 153
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar dermaroller banada mantıklı geldi onu deneyeceğiz bizde ama hangisini alsak karar veremedik 60 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor gerçi kullananlar arada fark olmadığını söylüyorlar tarçın sen nereden hangisini almayı düşünüyorsun?
ben de dermaroller siparişi verdim az önce acaba kullanıp faydasını gören var mı çok umutlandım umarım işe yarar yaramazsa tekrar dön başa(((
poppycim silikon tabakalar nasıl gidiyo? ben hala alamaadım bu dermarollerı (
pardon ya onu yazmayı unutmuşum.ben de 1.5 mm lik aldım.yara izleri için en az 1 mm lik kullanılıyomuş 2 mm ve üstü ise doktor tarafından kullanılabiliyomuş ancak diğer kullanıcılar öyle yazmışlar o yüzden bana da 1.5 mm lik uygun geldi.
C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel
bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı:s
bende sipariş verdim dermarollerdan ama çarşamba perşembeye falan gelir heralde.. 4 gözle bekliyorum. sen daha 1 sefer mi yaptın 2. uygulamayı yaptın mı?
C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel
bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı:s