Popüler Konu Jilet izi giderme

merhaba arkadaşlar dermaroller banada mantıklı geldi onu deneyeceğiz bizde ama hangisini alsak karar veremedik 60 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor gerçi kullananlar arada fark olmadığını söylüyorlar tarçın sen nereden hangisini almayı düşünüyorsun?

merhaba arkadaşlar dermaroller banada mantıklı geldi onu deneyeceğiz bizde ama hangisini alsak karar veremedik 60 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor gerçi kullananlar arada fark olmadığını söylüyorlar tarçın sen nereden hangisini almayı düşünüyorsun?

ben gittigidiyordan 50-60 liralık olanlardan alcam. daha fazla fiyatlısını görmedim zaten. kardeşininkiyle benimki hemen hemen aynı gibi. fazla derin olmadığı için bence bizim işimizi görür. arada fark yokmuş ewet. tek fark iğne sayısıymış. 1,5 mm lik olanlardan almayı düşünüyorum ben. zaten bu bendeki izlerin de fazla derinde olduğunu sanmıyorum. hafifletse o bile yeter.

ben de dermaroller siparişi verdim az önce acaba kullanıp faydasını gören var mı çok umutlandım umarım işe yarar yaramazsa tekrar dön başa:KK43:(((

Kullanınca yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ben de merak ettim şimdi umarım bir sonuç alırsınız

gittigidiyordan aldım canım 65 tl gelirgelmez de kullandım cildimde hafif bi kızarıklık yaptı 2-3 saat sonra da kızarıklık geçti cildim normale döndü işe yarar mı bilmiyorum ama forumda dermaroller la ilgili bi başlık var kullananlar 6-7 ay sonra etkisinin hissedildiğinden bahsetmiş bakalım görücez artık

pardon ya onu yazmayı unutmuşum.ben de 1.5 mm lik aldım.yara izleri için en az 1 mm lik kullanılıyomuş 2 mm ve üstü ise doktor tarafından kullanılabiliyomuş ancak diğer kullanıcılar öyle yazmışlar o yüzden bana da 1.5 mm lik uygun geldi.

C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).
Daha detaylı görüşme için beni arayabilirsiniz.
XXXXXXXXXXXXXXX
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel

bu 3. güvendiğim dr bakalım ne yapacağımı şaşırdım ben hayırlısı:s

Son düzenleyen: Moderatör:
her şeyin çarasi var bu lanet izlerin tedavisi yok gibi duruyor ben de kurtulmak istiyorum:nazar::nazar::nazar:

pardon ya onu yazmayı unutmuşum.ben de 1.5 mm lik aldım.yara izleri için en az 1 mm lik kullanılıyomuş 2 mm ve üstü ise doktor tarafından kullanılabiliyomuş ancak diğer kullanıcılar öyle yazmışlar o yüzden bana da 1.5 mm lik uygun geldi.

bende sipariş verdim dermarollerdan ama çarşamba perşembeye falan gelir heralde.. 4 gözle bekliyorum. sen daha 1 sefer mi yaptın 2. uygulamayı yaptın mı?

C. Açıkel
Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm, jilet izleri ile ilgili olarak internet siteme girin ve daha detaylı bilgi edinin (. Resminizden gördüğüm kadarı ile benim geliştirmiş olduğum yöntem için uygun adaysınız. Ücretler 4 bin Tl civarında (Acıbadem Hastanesinde).

Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel

arzucum merhaba biz cengiz bey ile görüştük bize bütün öncesi ve sonrası ameliyat resimlerini gösterdi gerçekten çok ilgili bir doktor yanık izi gibi bir iz kalıyor sonunda

bende sipariş verdim dermarollerdan ama çarşamba perşembeye falan gelir heralde.. 4 gözle bekliyorum. sen daha 1 sefer mi yaptın 2. uygulamayı yaptın mı?

tarçın bizde sipariş edeceğiz ama bir türlü edemedik sen alınca kullan bakalım yorumlarını mutlaka bekliyoruz canım

walla bence bu dermaroller benim işimi görecek gibi bi his var içimde çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz.. mutlaka haber ederim poppycim olumunekankayizsmile

C. Açıkel
Merhaba,
Saygılar
Doç. Dr. C. Açıkel

cengiz doktorla ben aldırma ameliyatı oldum 5 gün önce , çok ilgili ve işini bilen bir doktor gerçekten çok iyi biri eminim siz de memnun kalırsınız :)

ooof oof kötü şey şu jilet izleri.

bende yok ama erkek arkadaşımın kolunda 5 kadar faça war 2 si bayaa derin gibi duruyo yada ben öyle zannedıyorum pek bılgım yok jilet konusunda..

yaptığına çok pişman ve sürekli bi saklama çabası var. ameliyat olmayı düşünüyor fakat şuanda durumu müsait değil.

bu kremler gerçekten işe yararmı? yararsa hemen spariş vereceğim. sormak istedğim bişey daha var izmirde gerçekten güzel bi şekilde ameliyat eden bir doktor warmıdır ? ve o izleri yok edebilirmi ? amelyiat olanlar varsa bilgi verirlerse ço memnun olurum

inşallah umudum olsun cengiz bey ne diyim yorum yazanlarada teşekkür ederim bir o kadar istiyorum bir o kadar para verilcek ya olmazda pişman olursam diye endişeleniyorum arkadaşlar ama ya hücre spreyi yada ince deri yaması 2 side 5 i bulcak maliyeti off off

Tarçıncım gariptir bendede sanki bu dermaroller işe yarayacakmış gibi bir his var umarım umutlarımız boşa çıkmaz

X