Popüler Konu Jilet izi giderme

tam o bileğe yakın kısımları saatle kapatıyorum dediğim gibi çoğu silik 2-3tanesi beyaz küçük izler ama güneş ışığının geliş açısına göre parlama yapıyo o zaman belli oluyo bi de yaz nedeniyle kollar bronzlasıyo biliyosunuz o sayede de biraz daha azaldı görünürlüğü ama ben rahatsız oluyorum sol kolumdada kesikler vardı ama şu an hiçbişey yok neden bilmiyorum yaklasık 7 sene gecti üzerinden..bu izlerse 3senelik henüz beklesem yine siliklesip gider mi bilmiyorum buna da umut bağlamak istemiyorum kontrole gidiyim diyorum ilk randevudan 300tl diye okudum şu anlık en azından bu sene durumumuz pek müsait değil sen ve elif yaptırmıssınız sanırım sonucta yaptıran birine sormak gerek daha güveniilir kendimi bilmediğim bi uzmanın kollarına atmaktansa.bunlar yama ya da kazıma gerektiren izler mi bilmiyorum bazı fotoğraflra baktım sonuc yanık izi kalmıs gibi jilet izine tercih edilir tabiki ama silik de olsalar biraz büyük bi bölge komple yanık izine de gönlüm razı olmuyo..

Sana katılıyorum canım bence ameliyatlik değil izlerin.. tabi bir uzmana göster bence en azından fikir verir .. cengiz beyin randevu ücreti 300 tl doğru ama kendisiyle önceden telefonda konuşup durumunu anlatırsan anlayis gösterecektir randevu ücreti almaz

o kabarık küçük beyaz 2-3 iz kapansa rahatlıycam zaten.Peki ona ulasabileceğim bi mail adresi var mı önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla fotoğraf gönderince sanırım hangi tedaviyi izlememiz gerektiğini söylüyomus yanlıs mı hatırlıyorum yoksa? bastan sona okudum ve bana en çok güc verenlerden biri senin yazdıkların oldu angelmask insallah en kısa sürede istediğin sekilde olur kolların

keşke benm izlerimde bukadar lsaydı

fotoğrafta ışıktan dolayı çok belli gibi durmuyo ama ben yakından bakınca o kadar batıyoki gözüme..ayrıca bugün üst kolumda da izler farkettim unutmusum artık orda iz olduğunu düşünün üstünden kac sene gectiyse.bu çok göze batan 2-3 kabarık beyaz iz içi bi ara kolumu yakmayı bile düşünüyodum saç düzlestirme aletiyle bikaç sene önce bileğim yanmıstı sonra izi kabuk bağladı ve zamanla siiliklesti.çare aramaktan kafayı yedim insallah hepimiz kurtuluruz bu dertten

selam arkadaşlar. 5 ay oldu sanırım benim.En kısa zamanda doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek.

elifffffffffffff mail adresini yolla msj la kayıt edicem herkes silinmiş yaaa nasıl olduysa çıldırıcam

Arkadaşlar sol kolumdaki yaklaşık 15 cm2 lik izlerden nasıl kurtulduğumu anlatayım. İzlere yakın bir yere, deri altına genel anestezi ile 100 cc lik balon denilen (expander) yerleştirildi. 15 gün sonra 10 ar cc lik dozlarla balonun şişirme portundan özel sıvı verilerek şişrildi. Bu işlem her 10 günlük sürelerle tekrarlandı. Sonunda koluma sanki bir kutu kola konmuş kadar şişti. Tabi bu zor bir süreç ama katlanacaksınız. Başka Çareniz yok. Şişen deri yeni deri üretti doğal olarak. Hamilelikteki sarkan derileriniz gibi düşünün. Sonra ikinci bir ameliyatla izli bölge çıkartılarak üretilmiş deri o bölgeyi kapatıp ince bir dikişle kapatıldı.Şimdi kolumda 14 cm uzunluğunda, 0,50 cm genişliğinde bir iz kaldı. En azından ameliyat izi görüntüsü var. Doktorum 18 ay sonra aynı işlemi tekrarlarsak 0,50 cm lik genişliğin 0,1 veya 0,2 cm ye indirilebileceğini ve bununda lazerle bitirilebileceğini söyledi. Hem de bu işlemi hiç para vermeden devlet hastanesinde yaptırdım. Piyasadaki para yamyamlarına aldanmayın lütfen. İlk kez yorum yazıyorum buraya. Kolumun resimlerini isteyene atabilirim. Unutmayın şişirme süreci çok zor ve can yakan bir süreç ama sonuç mükemmel.... Saygılarımla.

okurken bile nasıl acılı bi süreç oldugu belli oluyor.fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz melisa.szn@hotmail.com adresine ya da mesaj olarak? peki bu lazerle devlet hastanesinde nasıl yaptırdınız neler istiyorlar süreç nasıl işliyor?

buraya foto koyabilir misiniz? Merak ettim

öncelikle çok geçmiş olsun..senin adına sevindim,, kurtuldun ne güzel..ben yıllardır bu izlerle savaşan biri olarak şunu söyleyebilirim..bu izlerden kurtulmanın 3 yolu var; tek iz ameliyatı,yama ameliyatı ve diğeride sizin yönteminiz olan balon..başkada çaresi yok malesef..hangi yöntemi ve nerde yaptıracağınız kişinin kendisine kalmış..yani bir tercih meselesi..sadece balon yöntemi değil tek iz ameliyatıda yapıyor devlet hastaneleri..ama dediğim gibi tercih meselesi..ben yama ameliyatı oldum çünkü diğer yöntemler beni tatmin etmedi..özellikle balon olayı günümüzde pek tercih edilmeyen bir yöntem..ve çok zorlu bir süreç..işin birde şu kısmı var ,,sonuçta bu izlerden kurtulmak için estetik ameliyatı oluyoruz,açıkçası ben 3-5 kere bu ameliyatı yapmış bir doktoru tercih edemem,,bu ameliyatı sürekli yapan biri olmalıki sorun yaşamayım bir yeri düzeltelim derken iyice mahvetmeyelim.. sonuçta dediğim gibi tercih meselesi..tekrar geçmiş olsun resimlerinizide görmek isterim

geçmiş olsun beyaz kanat bu yönetemi nerde yaptırdın ve çok zor ve meşakatli bir yöntem bu bence angalmask haklı bu işi iki üç kere yapan değil bu işi uzman birisine yaptırmak mantıklı

Buraya koymayayım da özelden mail adreslerinizi yazın, atayım.... Elbetteki tercih meselesi. Ben çok araştırdım. Yamayı da, lazeri de, zımparayı da vs. vs. Bana en mantıklısı expander yöntemi geldi. Ha sizinki zaten çok küçük bir izdir ve bunu sizin aslında sorun etmemeniz gerekirken sorun ediyorsunuzdur, bu yöntemle kalan izi de sorun edeceğinizden size uygun olmayabilir. Tamamen kişisel ve kabul edilebilirlik derecesine bağlı. Ancak şu bir gerçek, artık eskisi gibi önce koluma sonra yüzüme bakan insanlar kalmadı. Zaten kolumuzdaki izin geçmesi derdinde değiliz, insanların bakışlarından kaçıyoruz. Hakkımızda düşündükleri şeylerden korkuyoruz. Yoksa hiçbirimiz estetik görüntü için yatmıyoruz o bıçağın altına. Bir arkadaş doğru doktoru seçmektyen bahsetmiş. İşte en önemli konu bu. Bu işi o kadar araştırmış, gitmediği yer kalmamış birisi olarak şunu söyleyeyim, doktorumu bulana kadar hiç bir doktor expander i gerekli görmedi bana. Neden? Kimse bu psikolojiyi bilmiyordu. Ne zaman ki uygun insanı buldum, bana şunu dedi; sorun edilecek birşey değil bu izler ama ben kolunu değil de senin psikolojini düzeltmek için expander uygulayacağım dedi. Kendisinden Allah razı olsun. Allah herkesi kurtarsın bu illetten....

bende diyorum kendi kendime dayansam birazda izimin bir kısmna ütü tutsam yaksam sonrada domuz yağı sursem..aynen kafayı yedim yani bende..
arkadaşlarımın resmlerine bakıyorum facebook'ta herkez kısa kollu,tatil resimleri,gelinlikler straptlez birde benm halime bakın,
işe giderken bu sıcaklarda kollarımı saklıycam diye kırk takla atıyorum..bıktım bezdim canımdan yemin olsun..

ben bu izlerden kurtulmak için birkaçtane operasyon geçirdim ve hepsinde fazlasıyla canm yanmıştı,artık bu balon işinide yaptırırsam hepten balataları sıyırırm arkadaşlar

beyaz kanat sorun olmazsa doktorun ismini yazabilirmisin ve bu operasyon ne kadar sürede bitiyor yani xzaman olarak ve internette okuduğum kadarı ile çok zor bir operasyon bilgi verirsen seviniri m özelden e mailimi yolladım fotoları yollarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…