Popüler Konu Jilet izi giderme

Kolumda bıçak izi var çok pişman oldum ve çok yakında düğünüm var kamuflaj makyaj malzemeleri varmış acaba onlar kapatabilirlermi bu izi kabarık biraz yardımcı olun bana

Son düzenleme:
malesef canım kapatmıyor..ben bir sürü para vermiştim dünyaca ünlü profesyonel makyaj malzemeleri,bir halta yaramıyor verdiğim paralarla kalmıştım

malesef canım kapatmıyor..ben bir sürü para vermiştim dünyaca ünlü profesyonel makyaj malzemeleri,bir halta yaramıyor verdiğim paralarla kalmıştım

Angelmask teşekkür ederim ilgin icin ne yapabilirim ben bileğimin uç parmak üstünde uç tane var iste ameliyat olmaya vakit yokki..

Kolumda bıçak izi var çok pişman oldum ve çok yakında düğünüm var kamuflaj makyaj malzemeleri varmış acaba onlar kapatabilirlermi bu izi kabarık biraz yardımcı olun bana

aksesuarla kapatmaya çalışacaksın artık gelinliğine bişeyler uydurmaya bak.
kabarıklık içinse kremler var kabarıklığı gideriyor ama izin hala orda kalmaya devam ediyor

Angelmask teşekkür ederim ilgin icin ne yapabilirim ben bileğimin uç parmak üstünde uç tane var iste ameliyat olmaya vakit yokki..

rica ederim canım ne demek.. bende seneye evlenicem inş..ben kollarımı kapatmak içişn eldiven takıcam canım..sanada öneririm. bir sürü eldiven modelleri var..bence en uygun yöntem bu hem şık durur hemde izini kapatır

Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.

seni ve senin gibi cahilce düşünen tüm insanları İlahi adalate havale ediyorum..
ben ailemi hiç üzmedim tamammı..devletime milletime faydalı bir insanım.Allah'a da sadık bir kul ve sadık bir eşim.
ne biliyosun ne tanıyosun bizleri de yorum yapıyosun??
vucudunda tek bir jilet izi olmayan insanlar çokmu hayırlı zannediyosun??
sen çokmu hayırlı bir insansın??
sana bir tavsiye sen sen ol kimseyi kınama,yukarda Allah var bir gun o kınadıkların başına gelir anlarsın dünyanın kaç bucak olduğnu..

Son düzenleme:
Sizde evli ve cahilsiniz maalesef siz siz olun kimseyi kınamayın anlamaya çalışın insanları tanımadan yargılamaya kalkmayın lütfen haddinizi asarsınız bir öğretmen olarak sizin cocuklarınız icin endişelendim bir an..

sen kim oluyorsun da böyle konuşma cesareti buluyorsun.. hasta ,rahatsız,psikolojik manyak.. sanane anlamadım ki..buraya saçma sapan şeyler yazıp tansiyonumuzu yükseltiyorsun.. kendini böylemi tatmin ediyorsun EZİKKKK...

Yukardaki yazimi yazmamin bir nedenide yaklasiminizi gormekti.tamda tahmin ettigim gibi ciktiniz ve beni yaniltmadiniz.kendimi bir daha tebrik ediyorum.icinizde ogretmen oldugunu bilmek beni cok rahatsiz etti yalnizca.rahatsiz ve gunessiz ve saldirgan dunyaniz da yasamaya devam edi.iz.saygilarimla.

insan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş.Bu kadar acımasız yorumlar yapma belli olmaz belki çoluğunun çocugunun başına gelir. Sende buraya yazarsın çocugumun kolunda iz var ne yapmam gerekir diye.

sevgili cry seni yargılayan senin hakkında fütursuzca konuşan ceylan dan öbür tarafta senden isteyeceği hakkı helal etme:)

anne ve babalarımıza üzülmek senin haddine mi???
psikiyatriye gitmesi gereken biri varsa o da sensin geçmişsin bigisayarın başına kime saldırsam canını yaksam diye ararken burayı bulmuşsun.
bizim kendimize verdiğimiz zarar ortada da görünüyor da senin insan olmadığın maalesef görünmüyor.
allah en sevdiğinden çıkarsın bu sözlerini de o gün bizi hatırla.

ha bi de o kü ...çükkkkk (kadar) beyninle oyun oynadığını sanıyosun. tahminlerini git de daha hayırlı işler için kullan belki millete bi faydan olur.
kendini tebrik edecek narsisst bi görünüm sergilesen de ruhundaki sarsılmışlık eziklik taaaa buradan hissediliyor. kendini ispat edeceğin yer burası değil. varlığın sadece rahatsızlık veriyor. bilmem varlığınla ferahlattığın yer var mıdır?
evet kendimizi doğradık evet pişmanız ama yaşadığımız pişmanlık bu kadar sadece ya senin gibi ne oldğumuzu bilmeyip de sonradan görseydik.. bundan büyük pişmanlık mı olur!!
oiçimizde öğretmen de var esnaf ta var müdür de var.... var oğlu var yani ama algılayamadığın bişey var bizim de umutlarımız var hayallerimiz var aileuradan bllerimiz var yarınlarımız var..
o öğretmenlerden niye rahatsız oldun ki çok çok çocuğunu kollarını incelediğin bi öğretmene verir korursun.. peki ama çocuğunu kendinden nasıl koruyacaksın bu düşünce yapısıyla yetiştireceğin çocuktan kime ne hayır gelir?
saldırdığımızı söylüyorsun ya ne yapacaktık sayın mükemmelllll!!!!!!!!!!!
ellerimizde güller ile mi karşılayacaktık.. madem bilgisayardan birşeyler gönderip ona buna saldırmayı kafan basıyor.. bi araştır bakalım suçlu insanları
herhalde karşına hitlerin jiletli kolları çıkacak :)))))

biraz empati kurmaya çalışmakla bişey kaybetmezsiniz ki kişiye yakışan da budur ceylan_ceylin.
ben o hatayı yaptığımda 13 yaşımdaydım ve ailem de sandığınız kadar ilgili değildi . ama bunun için bile o yaşadıklarıma rağmen ailemi suçlayamadım. siz neden yaraya tuz basıp bizleri suçluyorsunuz? ne hissettiniz o cümleleri yazarken?
13 yaşındaki bir çocuğun ahmaklığını eleştiren kişi heralde 13 yaşında bir çocuk değildir diye düşünüyorum. ve asıl üzüntümün de bu olduğunu bilmenizi isterim.
yok mu sizin pişmalıklarınız. yok mu üzerini ustalıkla örttüğünüz hatalarınız?
vardır elbet melek olmadığınıza alemlere üstün kılınmadığınıza göre mutlaka vardır.

o halde sizi böylesine acımasız kılan şey nedir?
beni tanımadan değer yargılarımı bilmeden anneliğimi eş olarak nasıl biri olduğumu nasıl bir kul olduğumu...vs bilmeden kolumdaki bir kaç iz mi anlattı beni, size???
o izlerin üstünden 20 yıl geçti ya zaman bana bişey katmadı ya da ......................
yazılacak çok şey var da mevlana 'nın da deiği gibi
""bazen diyorum ki ne olacak söyle gitsin.. sonra diyorum söyleyince ne olacak sus bitsin""
tüm eleştirilerinize rağmen allah yüreğinize ferahlık versin versin ki karşınızdakini anlayacak olgunluğa tez zamanda ulaşasınız diyorum .

ve son sözlerim buraya giripte bize yukarıdan bakan hatasız kullara!!!!
Onların durumu, (geceleyin) ateş yakan kimsenin durumuna benzer: Ateş tam çevresini aydınlattığı sırada Allah ışıklarını yok ediverir de onları göremez bir şekilde karanlıklar içinde bırakıverir. (yarına kimin ne olacağı belli olmaz dilimizden dökülenlere dikkat edelim lütfen.... bugün güneşimiz var da allah kibirlileri sevmez bilirsiniz yarın bizi karanlıkta bırakmayacağını bilemeyiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…