- 8 Mayıs 2012
- 45
- 0
malesef canım kapatmıyor..ben bir sürü para vermiştim dünyaca ünlü profesyonel makyaj malzemeleri,bir halta yaramıyor verdiğim paralarla kalmıştım
Kolumda bıçak izi var çok pişman oldum ve çok yakında düğünüm var kamuflaj makyaj malzemeleri varmış acaba onlar kapatabilirlermi bu izi kabarık biraz yardımcı olun bana
Angelmask teşekkür ederim ilgin icin ne yapabilirim ben bileğimin uç parmak üstünde uç tane var iste ameliyat olmaya vakit yokki..
Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
Once kendinizi bicaklayin, jiletleyin...ana babanizi uzun, sonrada evlenecekken pacalariniz tutussun millet gorecek diye.once psikiyatriye gidin hepiniz.yarin cocuklariniz olacak.nasil bir ana olacaksiniz? Nasil bir es olacaginizi sormuyorum bile.millet nasil bakacak
İs yuzune..dert ettigi seye bak. Tabiki psikopat diye bakacaklar.ne bekliyordunuzki? Millet 3 kurusla okuyup iyi ve sevgi dolu olabiliyorken, siz simariklarinizin cezasini cekin.anne ve babalariniz icin uzuluyorum sadece.
Yukardaki yazimi yazmamin bir nedenide yaklasiminizi gormekti.tamda tahmin ettigim gibi ciktiniz ve beni yaniltmadiniz.kendimi bir daha tebrik ediyorum.icinizde ogretmen oldugunu bilmek beni cok rahatsiz etti yalnizca.rahatsiz ve gunessiz ve saldirgan dunyaniz da yasamaya devam edi.iz.saygilarimla.
ağzına sağlık canım:)