Popüler Konu Jilet izi giderme

para almıyor dediniz ama cengiz bey acıbademde çalışıyor,bana telefonda 300 tl muayene ücreti söylendi 444 lü numaradaki kişi.sizler ne dediniz,nasıl muayene oldunuz da ücret ödemediniz?

meleeek canm tlf.numa msj yazmışsın fakat kontrum kalmadı cvp yazamıyorum sana,msn.ye girde konuşalım

Slm canim.. ben Yakup avşara bundan 2-3 sene önce muayene oldum ve görüştüm.. benim erkek arkadasimda doktor zaten birlikte gittik.. açıkcası hiç tatmin olmadık... tek iz ameliyatı yapıyor ve bu kolay bir ameliyat degil .. olan arkadasım da var.. o da memnun kalmamış açıkcası .. sonra erkek arkadaşımla Cengiz beye gittik uzun uzun görüştük .. ve en mantıklı olanın bu yöntem olduguna karar verdik ve Şubat 17 de ameliyat oldum 4.5 ay gecti su an iyileşme süreci devam ediyor bir sıkıntım yok memnunum..bir kac gün sonra da kontrole gideceğim benim sana tavsiyem yama ameliyatıdir.. zaten son zamanlarda cok arkadasımız oldu herkes memnun

angelmask senden bişey rice edicem.bana ameliyat sonrası 1 haftayı detaylı anlatabılırmısın.eylül ayında ameliy<t olamaya karar verdim.işden sadece 1 hafta izizn alabilicem.yetrlimi yanı sonrasında işe dewam edebilirmiyim ve yalniz yasıyorum.extra bir bakıma ihtiyacım olucakmı annemlere soylemıcem.özellikle eylülde yaptırıcam ki uzun kollunun altında saklansın bandajlar bidaha ki yaza kadar da düzelir sanırım

arkadaşlar herkese merhaba forumda 108 sayfa msj var hepsını basdan sona okudum.cengiz beyden baska memnun kalan yok sanırım.bende cengiz beyle görüşmeye gittım.bana baştan sona herseyı anlattı butun fotoları oncesı ve sonrası olarak gösterdi.en mantıklısı gibi ama muntazam bır sekılde yapılması kafa karıstırıcı yanık oyle muntazam bişekilde yuvarlak olamaz.ayrıca işyerınden okadr ızın alamam ve aılemde bılmedıgı ıcın onlara nasıl acıklarım bilmiyorum.sanırım dorope sonucdan memnun kalmış.amelyattan sonra bunu evde gizli tutmam mumkunmu dorope ltfen cvp ver[/Q hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
para almıyor dediniz ama cengiz bey acıbademde çalışıyor,bana telefonda 300 tl muayene ücreti söylendi 444 lü numaradaki kişi.sizler ne dediniz,nasıl muayene oldunuz da ücret ödemediniz?

daha önce yukarıdaki soruyu sormuştum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

daha önce yukarıdaki soruyu sormuştum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar canım.Sen Cengiz Beye bir mail at. Yada ben sana telefonunu vereyim sen Cengiz Bey ile görüş. Ücret istediklerini de ifade et ama . O zaten boşver sen onları dicek:) Ben randevu almamıstım telefonundan ulasmıstım kendısıne. Amelıyattan sonra randevu için aradığımda bana da 300 dedıler. Ben de Cengiz Bey'i aradım boşver sen onları dedi :)Onlar der yani takma:KK51:

rica etsem kendi sayfanda biriki resim yayınlarmısın lutfen.? be çok yöntem denedim ama sonuç sıfır,bende 6 ay oldu hucre spreyi yaptırdım hiç bir duzelme yok mağlesef,hatta sayfama koyuyorum kolumun son halini sende bakabilirsin.sevgiler..

rica etsem kendi sayfanda biriki resim yayınlarmısın lutfen.? be çok yöntem denedim ama sonuç sıfır,bende 6 ay oldu hucre spreyi yaptırdım hiç bir duzelme yok mağlesef,hatta sayfama koyuyorum kolumun son halini sende bakabilirsin.sevgiler..

öncelıkle gecmıs olsun canım. yarın foto cekıp koyacağım mutlaka...

İyi akşamlar canım.Sen Cengiz Beye bir mail at. Yada ben sana telefonunu vereyim sen Cengiz Bey ile görüş. Ücret istediklerini de ifade et ama . O zaten boşver sen onları dicek:) Ben randevu almamıstım telefonundan ulasmıstım kendısıne. Amelıyattan sonra randevu için aradığımda bana da 300 dedıler. Ben de Cengiz Bey'i aradım boşver sen onları dedi :)Onlar der yani takma:KK51:

çok teşekkür ederim.cengiz beyin numarası var bende.arar söylerim o zaman .yardımcı olduğun için çok sağol.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.türkiyede işinde başarılı birçok estetik cerrah var.onur erol,nazım durak....vb.aklım karışıyor siz bu doktorlardan biriyle hiç görüştünüz mü.mesela onur bey yabancı bir sunucunun yüzünü ameliyat etmiş,araştırırsanız bulursunuz.yani tek bir doktor üzerinde yoğunlaşıldı ya kimse de fotograf paylaşmıyor,tereddüte düştüm.yani yapay deri gibi bir şey duydum,sanırım onur bey o sunucuda uygulamış_emin değilim_yani birileri fotograf yayınlasın da bizlere de yardımcı olsun.yani sonuçta ameliyat dediğin kolay birşey değil.hem masraflı hem de sağlık söz konusu.yani başka doktorlar yara izi düzeltimi konusunda araştırdınız mı gidip görüştünüz mü?

geçen yıldan beri burayı takip ediyorum.. denecek pek bişey yok aslında.. kimsenin yüzüne bakıp "GBT" ni göremiyoruz. ancak kollarımıza bakanlar bizim hakkımızda doğru veya yanlış birçok fikir edinebiliyorlar...yetmiyormuş gibi bi de dile getiriyorlar.. belki de selam bile vermeye değmeyecek adamlara!!!! açıklama yapıyor,, kaçıyor veya gizleniyoruz.. benim izler de 20 sene evvelinden.... neler çektiğimi Allah biliyor.. üstelik durum her geçen gün zorlaşıyor.. bunun çözümü için burada fikirlerini deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkürler ...
bana çözüm arama cesaretini verdiniz sağolun.... allah hepimizin yardımcısı olsun....

ya kızlar ben onu bilmem artık kafam basmıyor hiçbirşeye,sadece kısa kollu giyip sokağa çıkmak istiyorum,
çok sıcak ya...yanıyorum..herkez atlet giyiyor askılı ben bu sarı sıcakta uzun kollu e bolesi dahada çok dikkat çekiyor,
Allah rızası için biri birşeh soylesin artık yeter yaa..

işte kolum arkadaşlar:nazar:

Eklentiler

• $DSCN2299.jpg
    $DSCN2299.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 163
X