Ömür boyu değil alışana kadar. Evet biliyorum ücretini. Kendime saygıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet erkekler hep bi kendilerini en iyi sanıyolar. Nefret geldi hepsinden.Ömür boyu jigolo mu tutacaksın rahat etmek adına?
Ayrıca erkekler çok havalı bilmem ne diyorsun da jigolo da sana babasının hayrına iyi davranmayacak cüzzi miktar ücret alacak
Hiç mi kendine saygın yok
Yok harbi kadınım ister inan ister inanma. Yani buradan nasıl inandırabilirim kendimi bilemiyorum ama kadınlıkla ilgili bir şeyler sorabilirsin.Hiç bir kadınin açabileceği bir konu mu bu sizce? Cevapları daha beter zaten yok kolay aldım yok cinsel ilişki uzmanıyine bir bıyıklı üye sanirim
Size iyileri denk gelmemiş demek ki. Yaşınız daha çok gençmiş karşınıza iyi biri çıkana kadar bekleyin. Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var hiç mi korkmuyorsunuz? Eminim hepsi türlü türlü hastalık taşıyordurÖmür boyu değil alışana kadar. Evet biliyorum ücretini. Kendime saygıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet erkekler hep bi kendilerini en iyi sanıyolar. Nefret geldi hepsinden.
Kondomsuz yapmıyorlarmış. Evet onu düşünmüştüm ben de.Size iyileri denk gelmemiş demek ki. Yaşınız daha çok gençmiş karşınıza iyi biri çıkana kadar bekleyin. Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var hiç mi korkmuyorsunuz? Eminim hepsi türlü türlü hastalık taşıyordur
Yav şu iyi birileri nerde ya bi bana gelmez zaten.Size iyileri denk gelmemiş demek ki. Yaşınız daha çok gençmiş karşınıza iyi biri çıkana kadar bekleyin. Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var hiç mi korkmuyorsunuz? Eminim hepsi türlü türlü hastalık taşıyordur
Daha yeni 1 jigolo sitesinin dolandiricilik yaptigi ortaya cikmisti. Guvenilir olduguna nasil kanaat getirdiniz?Jigolo firmaları onları seçerek işe alıyorlar ve siz kategoriden erkek seçiyorsunuz. Yani jigololuk firmasında çalışmak için belli bir düzeyde olmaları gerekiyor zaten
Siz nerden bulmayi dusunuyorsunuz?Evet biliyorum onlar jigololuk başvurusu yapan erkekleri dolandırıyolarmış.
O siteler gercek mi?internet siteleri vs var
Haklısınız aslında ya. Birden geldi bu fikir de aklıma. Ne bileyim baya riskliHpv siğil virüsü erkeklerde belirti göstermez anlayamazsınız ve kondom takılsa bile testis kısımları veya yanlardan tene illa deyeceği için yine de bulaşır erkeklerde risk olmasa da maalesef kadinlar da siğil, kanser vb bir cok sorun yaratır
yok yok ben vazgeçtim yaYoğunbakım hemşirelerinin giydiği elbiselerden giyin ya da ona giydirin hastalık bulaşmaz
Uzmanı da erkek istemen garibime gitti.Ya erkekler cinsel ilişkiyi bir şey zannediyorlar ve hepsi penis yarıştırma peşinde. Psikoloğa ne diyebilirim ki? Gidip de önceden yaptım ama şimdi birleşemiyorum mu diyim?? Uzman bir erkeğe ihtiyacım var.
cinsel ilişki ya hani? ben de kadınım? aman zaten vazgeçtim bu olaydan. her türlü riskUzmanı da erkek istemen garibime gitti.
İşte ne alaka ? Kadın kadına yardımcı olamıyor mu ? Sonuçta mesleği bu, danışanın kadın veya erkek olması cinsel konularda da çok önemli değil. Hatta sizin için daha iyi olabilir açılmanız için.cinsel ilişki ya hani? ben de kadınım? aman zaten vazgeçtim bu olaydan. her türlü risk