jigolo mu?

Kizlar yeter yapmayin.
Aklinin yarisini sedefle bozmustu, kalan yarisinida siz alacaksiniz elinden..
Amanede, burda hickimsee sana yardim edemezki, hepimiz dedikoducu pis karilariz..
Sen en iyisi sedefe danis bu konuyu, bakalim ne diyecek vardir bir fikri, nede olsa birzamanlar elele tutusmusluklari var..

sedefın suçu ne

hepsı amanedenın suçu

sedef doğmamış olsaydı yada amanedenin kaynını eş olarak seçmeseydi hiç sorun yoktu.siz bilmezsiniz o sedef'i o ne hindir o ne el tutandır :))
şaka maka derken bizede konu oldu.o bişe değilde amanede bana da takıcak bu gidişle.hadi hayır olsun :))

Ayrıca jigolo dediğin kaslı maslı boylu poslu olur.Yani nasıl hayat kadınlarının fizikleri düzgünse hayat adamlarının da öledir di mi kızlaar?

Belki de sedef çok güzeldir...çok çekicidir... Belki de bu kadar güzel ve çekici olmasaymıştır... :)

ayy kim bu sedef neler kaçırdım ben tweety kimdir yaa bi aydınlatın canım

bende çok yabancıydım.yoğun ilgi üzerine baktımm:))

bunları ve hakaret ederken amandenin kutu kutu pense oyynaması imkansız gelioD oynamıyorum ben diomuşşş sedef var bu oyunda olmaz oynamicam

O değil de ben bu amanedenin gerçek bir karakter olmasından korkuyorum. Değildir inş hem kendine hem çevresine allah kolaylık versin ...

Oan oldu fermanimi bekliyim :/ hakaret yiyen bendim ama bakalim:/
ya olmaz her şey açık net belli.o başlattı hem
Belki de sedef çok güzeldir...çok çekicidir... Belki de bu kadar güzel ve çekici olmasaymıştır... :)
olabilir
valla hakaretler bıze yagdı yanı
aynen
kızlar cok ustune gıtmeyelım yahuuu
gun yuzune cıkmamıs küfürlerle geri dönecek amanede:18:
bencede
bu sefer maraklı karılar içinde bende varım nasibim neyse alırım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…