• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jigolo mu?

sedef canım amanedenin heykeli dikilecek olan eltisi:ssz: bu yani amanede küçük elti sedef:1: büyük sedefin bi küçügü var sedefin yazık :ssz:kocası askere gidiyo tamammı sona bunu amanedenin nişanlısı sedefin elini tutuyo onun elini babası tutuyo onun elini kaynansı tutuyo sonra ortada amanede kutu kutu pense oynuyolar.bilmem anlata bildim biraz karışık ama çigerim:1::ssz::37::34::54:

Bundan daha iyi anlatilmazdi. Tebrik koyuyorum sana arkadasim :nazar:

yengesı elını tutuyorda nısanlısı nıye ızın verıyormus.. sedeften daha cok nısanlısında suc.. yuz vermese naısl yapcak.. sedefın sucu ne kk kadınları ??:1::1::1::1::1: saol aydınlattıgın ıcın canım ama konuları okumaya basladım zaten :)

nedemek canım amanede konu açtıkca biz burdayız:ssz::ssz::ssz::ssz:

Öğrenir Sedefle birlikte gideriz.Nasılsa o zamana kadar bi konu daha açar :34: Belki balayına nereye gidelim falan olur konunun adı :1:

hee gıderız valla tanışmış oluruzz

sonrada gelır buraya pıslıkler balayımı rezıl ettınız dıye konu açar bıze sarar kalsın vazgeçtımm :30:

Son düzenleme:
al bi tarafına sok o çok sevdiğin eltinizi
ya ne kadar basit insanlşarsınız siz böyle sedefi seviyoruz hepimiz sedefiz diyerek beni alt edip kıskandırıcaksınız <aklınız sıra e tabi böyle ucuzluklar sizden baska kimin aklına gelir defol topiğimden

Sen sokucaksın kıskançlıktan bi yerlerine nasılsa.Sıra gelmez kimseye o yüzden.Senin kendine güvenin yok bence.Asıl sorunun bu.Sanırım eltin senden daha kadın, sen de bunu çekemiyosun, kendine de güvenemiyosun.Terbiyesiz, seviyesiz şey.

belki sedef yoktur belki hepsi bir hayal belki rüyadır hımmm olmaz mı????
sedef'ten haberi olmayan hanımlar.bir zamanlar benimde haberim yoktu.ama kk 'lı olupta sedef'i bilmemek olmazdı.

aynısını bende dedım canım bende şüphe edıyorum bazen

amanedenın ruh halı hııııç sağlıklı değıl bazen banada hayal ürünü bı eltı gıbı gelıyor

mesela amanede benım eltım olcak kan çıkar o evden :4:

yengesı elını tutuyorda nısanlısı nıye ızın verıyormus.. sedeften daha cok nısanlısında suc.. yuz vermese naısl yapcak.. sedefın sucu ne kk kadınları ??:1::1::1::1::1: saol aydınlattıgın ıcın canım ama konuları okumaya basladım zaten :)

onun nişanlısının hiç suçu yok hep o sedef yapıyor.

_Ruzgargulu_, mlkctk, nanymchpee, kakus, tripoli35, kafanereyebizoraya, Carmellie, yildizimmmm, ciykinkuybaa, sashamia88, Beyaz_Kartopu, kybele35, tweety_yteewt+, tolin, myhope, dogunal, merilyn, hece, akidem, myzt, er_ca, KIRMIZIdonluKIZ, KFkeds, zanexia, sedase

:52::52:

ahahah kız kimsenin sedefi sevdiği falan yok:))) Makara yapıyor burda herkez olur mu öyle şey.
Sende bu şekil de davranmasan kimse takılmaz sana..Yapma güzel kardeşim.

Sah sah sah
dam dam dam
ar ar arrr
sahdamarrr sahmadarrr
ajdar ajdarrr ajdaarrrrrrrrr

Back
X