jigolo mu?

ya sizin dilinize düşülmesin valla..süpersiniz.. ya ben cok salak kaldım su sedef konusuna sedef kım? ne yapmıs konu sahıbınee... bırı acıklarmı lutfen

eltisi, yazık ya sedefe aslında hepimiz sedef sayılırız da konularına şöyle bir göz at hepsi sedef üstüne.

ANACIM KISACA SÖYLEYİM BEN o varya o kadın sedefffffff eli öpülesi bir kadın
yeterlimi canım

yeterli amanedenın konularına bak dıyosunuzda valla cok uzun uzun yazmıs okuyamadım.. meraktan catlıyorum ama okuyamıyorum cok uzunlar.. ama okuyucam ınat ettım.. sedefı merak ettım anammm... catlıycammm

Sadece konuyu okuyup yorum yapmıştım,konu sahibi anaokullu çıktı,
Yok be onlar bile daha seviyeli kavga ediyor artık

yeterli amanedenın konularına bak dıyosunuzda valla cok uzun uzun yazmıs okuyamadım.. meraktan catlıyorum ama okuyamıyorum cok uzunlar.. ama okuyucam ınat ettım.. sedefı merak ettım anammm... catlıycammm

Bende Sedefi sonradan taniyan bahtsizlardanim :)
Konularini sonradan okumustum ama inan insan hic sıkılmıyor.
Aksiyon, gerilim, macera, hakaretler veeeee konu kilit

kizzzz jigolo sedef mi cikmis? :44:

anlamistim ben zaten, bu sedeften hersey beklenir , pis sesibuzusesice sedef yedi bizim kizin basini sonunda yedi kafayi kiz

kizzzz jigolo sedef mi cikmis? :44:

anlamistim ben zaten, bu sedeften hersey beklenir , pis sesibuzusesice sedef yedi bizim kizin basini sonunda yedi kafayi kiz

ayyy yarıldımmm... sayende evıde batırdım kola püskürttüm heryere... sedef bızım evı temızlemelıı

sedef canım amanedenin heykeli dikilecek olan eltisi bu yani amanede küçük elti sedef büyük sedefin bi küçügü var sedefin yazık kocası askere gidiyo tamammı sona bunu amanedenin nişanlısı sedefin elini tutuyo onun elini babası tutuyo onun elini kaynansı tutuyo sonra ortada amanede kutu kutu pense oynuyolar.bilmem anlata bildim biraz karışık ama çigerimama bunların hepsi tez için ve bizde herşeyin araştıran profesör yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

kutu kutu pense koptummmmmmmmmmmmm

yengesı elını tutuyorda nısanlısı nıye ızın verıyormus.. sedeften daha cok nısanlısında suc.. yuz vermese naısl yapcak.. sedefın sucu ne kk kadınları ?? saol aydınlattıgın ıcın canım ama konuları okumaya basladım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…