• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jigolo mu?

kendı geldı konu actı bız yorumumuzu yapıncada kızdı hakaret ettı bız napalım yanı:24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Amenede klavye basinda, okuyor, simdi hizini alamayacak hepimizi göööözlerimizden öpecek demedi demeyin.
Ayrica bizi gidi sedefkolikler bizi:)

belkide baba yiğitler arıyor bize hazır jigolo sayfasıda buldu :52::52::52:
benim kocam var baba değil ama oldukça yiğittir :16:

Kizlar niye burda sohbet ediyoruz hadi gidelim konu kapanir birazdan zaten.. Beni takip edin hadi :4:

Mesele nedir anlamadım daha doğrusu anlamak için vakit harcamadım ama bu kadar kişi bir insana böyle yüklenmezki ayıp

Bende Sedefi sonradan taniyan bahtsizlardanim :)
Konularini sonradan okumustum ama inan insan hic sıkılmıyor.
Aksiyon, gerilim, macera, hakaretler veeeee konu kilit :27:

aynen canım konularının hepsı kılıtlı... sedef kk ya uye olsun dıyenler grubu acıyorumm:1::1::1:

Mesele nedir anlamadım daha doğrusu anlamak için vakit harcamadım ama bu kadar kişi bir insana böyle yüklenmezki ayıp

bir zamanlar bende sizin gibi düşünmüştüm.ama hiç bir şey göründüğü gibi değildir.hakaretleri okudunuz mu peki öncesinden ne kadar haberdarsınız ????

Sedef konularını merak ettim okudum hiç de masum bulmadım Sedefi:20::20::20::20::20:..Hem bu konunun Sedefle ilgisi ne,herkes ne kadar meraklı insanların yaralarını kanatmaya,bir kişi başlatıyor diğerleri de devam ettiyor böylelikle eğlence çıkıyor..
Nişanlının Jigolo olup olmadığı konusuna gelince,öyle bir şeyi ancak sen bilebilirsin,böyle şüpeler varken evlenmeyi düşünme,doğrusuyla yanlışıyla her şeyden emin olmalsın,yoksa bu şekilde mutlu olamazsın..

Sedef konularını merak ettim okudum hiç de masum bulmadım Sedefi:20::20::20::20::20:..Hem bu konunun Sedefle ilgisi ne,herkes ne kadar meraklı insanların yaralarını kanatmaya,bir kişi başlatıyor diğerleri de devam ettiyor böylelikle eğlence çıkıyor..
Nişanlının Jigolo olup olmadığı konusuna gelince,öyle bir şeyi ancak sen bilebilirsin,böyle şüpeler varken evlenmeyi düşünme,doğrusuyla yanlışıyla her şeyden emin olmalsın,yoksa bu şekilde mutlu olamazsın..

canım kımse kımsenın yarasını falan kanatmıyor bu arkadas sureklı burda konu acıyor sorada ıstedıgı yorumlar gelmeyınce herkese hakaret edıyor sora gene utanmadan buraya gelıp gene bızden akıl almaya calısıyor:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

Back
X