• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jigolo mu?

genel bir bilgi vermek istiyorum.

reklam amaçlı virüslü mailler geldiğinde açılmadan silinmeli.

merak edip açıldığı anda, sizin bilgisayarınızda var olan bütün mail adreslerini kopyalıyor.

hatta bankaların internet şubesini kullanıyorsanız hesaplarınızla ilgili bütün bilgiler kopyalanıp, hesaplarınız boşaltılabiliyor. (bu bir bilişim suçudur.)

kopyalanan adreslere yine reklam amaçlı virüslü mailler gidiyor. yani amip gibi bölünerek çoğalıyorlar. farkında olmadan eşin,dostun, arkadaşın mail adreslerini paylaşmış oluyorsunuz.

mail adresleri ve cep telefon numaraları listeler halinde satılıyormuş. hiç üye olmadığınız bir yerden, hiç tanımadığınız birinden mail alırsanız AÇMAYIN.

unutmayın KEDİYİ ÖLDÜREN MERAKTIR. :34:

Çok ilginç, üyelere "hoşt köpekler" deniyor, karşılıklı hakaretten geçilmiyor ancak hakaret eden konu sahibi ve diğer hakaret edenler hala aktif durumda. Gecenin bir yarısı açılmış bir başlık, kötü içerik bildiriminde de bulunuldu ancak halen kapatılmamış. Moderasyondan ses seda da yok..

Gunaydin arkadaslar,
bu cok tuaf ve morel bozucu bir mesele.
Eger jigololuk ediyorsa, kontacti kes devam etme.
ama reklamda olabilir, hadi reklam diyelim. baska mailadres yapsin.
niye kullaniyor.
Niye o mailler geliyor ona, veya o siteden onun mailadresine uye olma seysi yolla.
Sen cok yanlis yapmisin onu ona soyleyerek.
arastirip oyle soylicektin, bu jigololuk icinde simdi buyumediyse ileride mutlaka buyucek.!

canım cevapların tamamını okumadım
daha önce bilgi veren olduysa kusura bakmayın
o gelen mailler aslında gerçekte olmayan yaşamayan (bot üye deniliyor ve web sitesinin yazılımında var) üyeler tarafından gönderiliyor.
daha doğrusu web sitesi otomatik atıyor bu mailleri.
amaç tamamen reklam ve site içine üye çekebilmek.
kısacası üzülmen için hiç ama hiç gerek yok.

Ooo hoş geldin Hakarete mı geldin

bir kere söyliycem güzellikle söyliycem siz burda konu açıyosunuz herkes destek oluyo yardım ediyo ben açınca o kadar çok üstüme geliniyoki 21 yasında yasadığım seylerin agoıırlığı bana yetiyor lütfen çocuklarınz varsa onların hatırına bana ima laf sokma yapmadan yardımcı olun o zmn ben size kötü bişey söylersem birdaha bu siteye girşim tamamen iptal edilsin

Hoşşştttt köpekler

Yine geleceksin, yine yardım dileneceksin yine hakaret edeceksin; ben de çarpıcam bu sefer suratına bu yazdığını.

Yazıklar olsun. İnsanların sana harcadığı zaman da haram olsun. Beddua KKda bir fenomen ama ben de ediyorum.

amanede kullanıcısından alıntı Hoşşştttt köpekler

Aslında bidaki açacağı konulara cevap vermemek en iyisi.Artık kendisi yazsındur kk kadınları lütfen yardım , yazacak kimse yokkmu vs vs vs.Kendi haline bırakılması lazım bunun

Çok ilginç, üyelere "hoşt köpekler" deniyor, karşılıklı hakaretten geçilmiyor ancak hakaret eden konu sahibi ve diğer hakaret edenler hala aktif durumda. Gecenin bir yarısı açılmış bir başlık, kötü içerik bildiriminde de bulunuldu ancak halen kapatılmamış. Moderasyondan ses seda da yok..

karsılıklı hakaret konusuna katılmıyorum amanede dısında bır kısının yazdıgı bır hakaretı gosterebılırmısınız? hadı gosterdınız dıyelım bu hakaret durumunu kımın baslattıgını soyleyebılırmısınız??hem buraya gelıp yardım ısteyıp ınsanlar yardım etmeye calısıncada begenmeyıp hakaret etmek:53::53::53: yokya oyle bısı yok:45::45::45::45::45::45:

Back
X