jigolo mu?

Bundan daha iyi anlatilmazdi. Tebrik koyuyorum sana arkadasim

nedemek canım amanede konu açtıkca biz burdayız

Öğrenir Sedefle birlikte gideriz.Nasılsa o zamana kadar bi konu daha açar Belki balayına nereye gidelim falan olur konunun adı

hee gıderız valla tanışmış oluruzz

sonrada gelır buraya pıslıkler balayımı rezıl ettınız dıye konu açar bıze sarar kalsın vazgeçtımm

Son düzenleme:
Oynaya oynaya gelin cocuklar el ele el ele verin cocuklar:89:

Sen sokucaksın kıskançlıktan bi yerlerine nasılsa.Sıra gelmez kimseye o yüzden.Senin kendine güvenin yok bence.Asıl sorunun bu.Sanırım eltin senden daha kadın, sen de bunu çekemiyosun, kendine de güvenemiyosun.Terbiyesiz, seviyesiz şey.

belki sedef yoktur belki hepsi bir hayal belki rüyadır hımmm olmaz mı????
sedef'ten haberi olmayan hanımlar.bir zamanlar benimde haberim yoktu.ama kk 'lı olupta sedef'i bilmemek olmazdı.

aynısını bende dedım canım bende şüphe edıyorum bazen

amanedenın ruh halı hııııç sağlıklı değıl bazen banada hayal ürünü bı eltı gıbı gelıyor

mesela amanede benım eltım olcak kan çıkar o evden

onun nişanlısının hiç suçu yok hep o sedef yapıyor.

_Ruzgargulu_, mlkctk, nanymchpee, kakus, tripoli35, kafanereyebizoraya, Carmellie, yildizimmmm, ciykinkuybaa, sashamia88, Beyaz_Kartopu, kybele35, tweety_yteewt+, tolin, myhope, dogunal, merilyn, hece, akidem, myzt, er_ca, KIRMIZIdonluKIZ, KFkeds, zanexia, sedase

ahahah kız kimsenin sedefi sevdiği falan yok:))) Makara yapıyor burda herkez olur mu öyle şey.
Sende bu şekil de davranmasan kimse takılmaz sana..Yapma güzel kardeşim.

Sah sah sah
dam dam dam
ar ar arrr
sahdamarrr sahmadarrr
ajdar ajdarrr ajdaarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…