sedef canım amanedenin heykeli dikilecek olan eltisibu yani amanede küçük elti sedef büyük sedefin bi küçügü var sedefin yazık kocası askere gidiyo tamammı sona bunu amanedenin nişanlısı sedefin elini tutuyo onun elini babası tutuyo onun elini kaynansı tutuyo sonra ortada amanede kutu kutu pense oynuyolar.bilmem anlata bildim biraz karışık ama çigerim
belki sedef yoktur belki hepsi bir hayal belki rüyadır hımmm olmaz mı????zıyaretçı sedef bıle olabılır
belkıde bunlar ıkı eltı bızı ışletıyor
yengesı elını tutuyorda nısanlısı nıye ızın verıyormus.. sedeften daha cok nısanlısında suc.. yuz vermese naısl yapcak.. sedefın sucu ne kk kadınları ??saol aydınlattıgın ıcın canım ama konuları okumaya basladım zaten :)
Öğrenir Sedefle birlikte gideriz.Nasılsa o zamana kadar bi konu daha açarBelki balayına nereye gidelim falan olur konunun adı
al bi tarafına sok o çok sevdiğin eltinizi
ya ne kadar basit insanlşarsınız siz böyle sedefi seviyoruz hepimiz sedefiz diyerek beni alt edip kıskandırıcaksınız <aklınız sıra e tabi böyle ucuzluklar sizden baska kimin aklına gelir defol topiğimden
hee gıderız valla tanışmış oluruzz
sonrada gelır buraya pıslıkler balayımı rezıl ettınız dıye konu açar bıze sarar kalsın vazgeçtımm
belki sedef yoktur belki hepsi bir hayal belki rüyadır hımmm olmaz mı????
sedef'ten haberi olmayan hanımlar.bir zamanlar benimde haberim yoktu.ama kk 'lı olupta sedef'i bilmemek olmazdı.
Öğrenir Sedefle birlikte gideriz.Nasılsa o zamana kadar bi konu daha açarBelki balayına nereye gidelim falan olur konunun adı
abovvvvvvvvv sora bısuru hakaret gene:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
twety gitme canım bir yere sensiz olmuyo
:))) başlık gözümün önüde.
eltim yüzünden balayım zehir oldu(((
yengesı elını tutuyorda nısanlısı nıye ızın verıyormus.. sedeften daha cok nısanlısında suc.. yuz vermese naısl yapcak.. sedefın sucu ne kk kadınları ??saol aydınlattıgın ıcın canım ama konuları okumaya basladım zaten :)
Bu gidisle ebediyen bensiz kalacaksiniz
Bu gidisle ebediyen bensiz kalacaksiniz
hayırdır uyarımı aldın yok yani senin suçun falan yok.tekrar ediyorum hepsi sedef'in suçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?