düğünde rahatlık önemli giyerim rahatsa mandalları ben giyeceğim ama eger biraz rahatsızlık olursa giyinmem sonuçta evde o gece 3-4 takım ayarladım bile resital suncamm :roflol: :roflol:[/
vay bebem vayyydelikafaduldenaslında mantıklı ha bende mi giymesem acaba eve gelince sıcak olursa duş alırım zaten ee onları sonra ter olmuş olurlar giyemem en iyisi bence çorabı ve takımın külotunu giymemek düğünde başka giyip eve gelince takımı tamamlamak:lepi:
wowwwwwwwwwwwwww:jeyyar:cnm banada o azimden ver sene azcık bense düğün günü eve gelince direk banyo yapıp yatmayı düşünüyorummmkaydirigubbakcemile3benimkide yorgunluktan bayılır kesin ertesi güne saklıyorus bizkaydirigubbakcemile3
kızlar benim de ayın 26sında düğünüm var ve benim ayak parmağımda sorun olduğu için (bi parmağım çarpma sonucu büyümedi daha yukarda) btün ayakkabılar vuruyo bi süre sonra ve gelinlik ayakkabımdan da korkuyorum çok...Sizce kilotlu çorap giymeli miyim..ten rengi mi bu gelin çoraplarından mı?? Yardımınıza ihtiyacım var...Geceyi düşünmüyorum duş fln olcağı için.sadece salonu düşünüyorum..ben antalyada yaşıyorum
kızlar benim de ayın 26sında düğünüm var ve benim ayak parmağımda sorun olduğu için (bi parmağım çarpma sonucu büyümedi daha yukarda) btün ayakkabılar vuruyo bi süre sonra ve gelinlik ayakkabımdan da korkuyorum çok...Sizce kilotlu çorap giymeli miyim..ten rengi mi bu gelin çoraplarından mı?? Yardımınıza ihtiyacım var...Geceyi düşünmüyorum duş fln olcağı için.sadece salonu düşünüyorum..ben antalyada yaşıyorum
bayanlar bende jartiyer diyenlerdenim25 gün sonra düğünüm var alışmak için elbisemein altına filan gyiyorum.. yani bu sıcakalrda gayette rahat oldu... çorap giymezsek o topuklu ayakkabılar mahveder bizi...
benimde temmuz sonunda düğünüm var ama ne giyeceğime hala karar veremedim.Jartiyer giymesem bile pentinin çoraplarından giymeyi düşünüyorum,çorap giymeden ayakkabı ayağımı vurursa tüm günüm mahvolur heraldekafamçokkarıştı
korayın parmak ucu olmayan corapları warmıs ben de eger jartıyer giymezsem ondan alcam.ayakkabımın ucu cok azcık acık cunku.. corapsız ayakkabı ayagıma kesın wurur corap gymesem de olmaz jartıyerı de gymeyi pek dusunmuorum ama bakalım nişanlım giy dıo ben yok dıorum kaydirigubbakcemile3