• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Jartıyer mı ? Normal corap mı ?

rbcn

MELEĞİM ARTIK BENİMLE
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
267
2
96
Antalya
Kızlar temmuzde dugunum var inş. Gelınlıgımın ıcıne bustıyer takımı aldım jartıyerlı. Ama bırkac arkadasımdan jartıyerın gelınlıgın altında hıc rahat olmadıgını duydum :(

Ne yapayım ? Normal corap mı kullanayım gelınlıgın altına. Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar fıkırlerınızı beklıyorum ...

bence hiç çorap giyme zaten gelinlik çok rahat bişi deil tarlatanı fln sıkıo insanı yürümesi zor ben çorap giymedim çokta rahat ettim

ben jartiyerli takım giydim,hiç zorlanmadım önemli olan düğünden sonrası olduğu için o daha güzel duruyor gelinliğin altında

cnm ben jartiyerli takım giymicem rahat edemem gibi geliyor sen nasıl kendini rahat hissedeceksen öle giyin çünkü sabahtan akşama kadar üstünd olucaklar

Ben burnu dikişsiz ten rengi çorap giycem..
Jartyer giymicem yani.. Gece açısından düşünceksen ikiside fark etmez çnkü namaz kılıcaksınız.. (tabi sizin biliceniz bişe oda kaydirigubbakcemile3 )
Ama jartiyerinde rahatsız ediceğini düşünmüyorum..

ben Pentinin gelin serisi çoraplarından giymiştim, ince külotlu bi çoraptı kendinden minik minik desenleri vardıa.s herhangi bi rahatsızlık da hissetmedim...jartiyer giymeyi de hiç düşünmedim kendi adıma..

Sagolun kızlar. Genel ıtıbarı ıle jartıyr gıyıp cok cok rahatsız olan yok .Deneyıp bende gorecegım ınsallah :D

jartiyer rahat olur mu olmaz mi bilemiyorum ama
corap genel anlamda rahatsiz olmaz mi temmuzda
benim dugunum de temmuzda
ben merakimdan soruyorum sadece
temmuz sicaginda corapla nasil duracaksiniz
o sicakta corap cildinizi rahatsiz etmez mi

Valla benim düğünümde temmuzda olacak zaten en sıcak ay gelinlik saç makyaj derken bunalırım ben çorap giymeyi hiç düşünmüyorum

ayakkabı ayagımı vurmazssa hiç bşy giymeyi düşünmüyorum çorap falan hiç çekilmez o sıcakta heleki jartiyer maffeder insanı:)

düğünde rahatlık önemli giyerim rahatsa mandalları ben giyeceğim ama eger biraz rahatsızlık olursa giyinmem sonuçta evde o gece 3-4 takım ayarladım bile resital suncamm :roflol: :roflol:[/

düğünde rahatlık önemli giyerim rahatsa mandalları ben giyeceğim ama eger biraz rahatsızlık olursa giyinmem sonuçta evde o gece 3-4 takım ayarladım bile resital suncamm :roflol: :roflol:[/

wowwwwwwwwwwwwww:jeyyar:cnm banada o azimden ver sene azcık bense düğün günü eve gelince direk banyo yapıp yatmayı düşünüyorummmkaydirigubbakcemile3benimkide yorgunluktan bayılır kesin ertesi güne saklıyorus bizkaydirigubbakcemile3

özel gelin çorapları var çok ince vede hoş bi parlaklığı olan çoraplar onlar iyi oluyor

ben de haziranda evlenmiştim ve çorap giymemiştim
o kada rsıcak olmuştu ki anlatamam
zaten o sıcakta eve gelince nasıl duş yapmadan sarılacaksınız ki
düğünde o kadar insanı öp millet terli sen fenalık geçirir halde bir de çorap hiç düşünemiyorum
en iyisi duştan sonra en seksi iççamaşırlarını giyinmek ohh tertemizzz :)

temmuzda olacağı için çorap konusunda daha karar vermedim ama yinede jartiyer giymeyi istiyorum.

Ben haziran sonunda evlenmiştim, önce jartiyerli bir takım aldım, sonra giymekten vazgeçtim. çorapta giymedim, çok sıcaktı çünkü. Ayrıca eve geldiğinizde çok terli oluyorsunuz, tabii bir de gelin saçını açma mevzusu var, epey bi sürüyor. Duş almanız lazım yani. O yüzden bence ikisini de giymemek en iyisi. Jartiyeri bence eve sakla :)

olabilir aslında zaten sıcak olacak dediğin gibi ayaklarım pişeceğine sonradan evde giyerim tşkler canım :asigim:

kızlar bende gelinlik provasına gittiğimde giy çıkart olmasın diye içime giymiştim jartiyerin üstünü sadece bistüyerini bir sıktıki anlatamam ben nasıl giycem onu bide gelinlik sıkcak sıkıntıdan daralırım artık..
gelinliğin üst kısmında destek olcak zaten giymem belki de yandım resmen provaya giderken..
çok ince özel bi çorap giymekte fayda var diye düşünüyorum çünkü tarlatan çok yakıyomuş bide yapışırsa bacaklara ben yanarım

Back