- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Benımde saç dipleri yağlı, ucları kurudur. Ama ona ragmen egzama olmuştu:) zeytinyağı sür saçlarına. Saçlar için en güzel yumuşatıcı, besleyen şey bence hakiki zeytin yağı.Yaglidir saçlarım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde saç dipleri yağlı, ucları kurudur. Ama ona ragmen egzama olmuştu:) zeytinyağı sür saçlarına. Saçlar için en güzel yumuşatıcı, besleyen şey bence hakiki zeytin yağı.Yaglidir saçlarım ama
Benımde saç dipleri yağlı, ucları kurudur. Ama ona ragmen egzama olmuştu:) zeytinyağı sür saçlarına. Saçlar için en güzel yumuşatıcı, besleyen şey bence hakiki zeytin yağı.
Zeytinyağını sürmeden önce hafif ısıt ama daha cabuk saçlarına etki eder:)Benimde öyle işte.
Dipleri kadar uclari nemli olsa offf
Denicem canım onuda
Zeytinyağını sürmeden önce hafif ısıt ama daha cabuk saçlarına etki eder:)
Sorun yok o zaman canım bende bugün sinemaki yapacağım hayırlısıylaOnu biliyorum :)
Sorun yok o zaman canım bende bugün sinemaki yapacağım hayırlısıyla
Gaza gelmemek mümkün mü kolay gelsin tatlımBende haftaya kendime ayiricam herşeyi yaoicam gibi duruyor.
Sac uzatma yöntemlerinde gaza geldim iyice
Ben bir aydır başka bir sebepten dolayi solgar biotin 1000 mg kullanıyorum. Sanki saçlarım birkaç cm uzamıs gb geldi .siz burda yazdıktan sonra fark ettim saça yararını.# 19.08.2015
- saç diplerime karışık saç bakım yağımdan sürdüm. İçinde zeytinyağı, badem yağı, çörekotu yağı, susam yağı,hint yağı, vitamin e kayısı yağı,zeytin sütü , çam terebentin yağı içeriyor. Markası doax . Şişenin sonunu kullandım, bitti. İkinci şişeyi almayı düşünmüyorum.
- saç uclarıma ise zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp sürdüm. Bu sürdüklerimi yaklaşık yarım saat beklettim. Pek vaktim yoktu.
Duştan sonra sirkeli su ile duruladım. Biotin hapımı da içtim.
1 ayda faydasını gördüysen cok iyi:) genelde 3 aydan sonra diyorlar ama inşallah bende de 1 ayda etki ederBen bir aydır başka bir sebepten dolayi solgar biotin 1000 mg kullanıyorum. Sanki saçlarım birkaç cm uzamıs gb geldi .siz burda yazdıktan sonra fark ettim saça yararını.
Valla öyle gb.amacım saç degil ya ondandır1 ayda faydasını gördüysen cok iyi:) genelde 3 aydan sonra diyorlar ama inşallah bende de 1 ayda etki eder
Kesin ondandırrr hahah amacın saç olsa uzamazdı solgardaki haplarda sığır jelatininden mi yapılmış? Jelatınli hap içmeye pek alışkk değilim de .. Korkarak içiyorum 2 gündürValla öyle gb.amacım saç degil ya ondandır
kesin!!! uzatayım desem uzamazdııı valla canım hiiç araştırmadım.eczacı bunu verdi..neyi varmış ki sığır jelatininin?Kesin ondandırrr hahah amacın saç olsa uzamazdı solgardaki haplarda sığır jelatininden mi yapılmış? Jelatınli hap içmeye pek alışkk değilim de .. Korkarak içiyorum 2 gündür
Deli dana hastalığına yakalanma riski mi ne varmış vallahi bilmiyorum ki. Bu kadar kişi içiyor bir şey olmamış bizede olmaz herhakdekesin!!! uzatayım desem uzamazdııı valla canım hiiç araştırmadım.eczacı bunu verdi..neyi varmış ki sığır jelatininin?
aaa ilk defa duyuyorum çok az kişide öyle bir tepki gelişiyordur canım.Deli dana hastalığına yakalanma riski mi ne varmış vallahi bilmiyorum ki. Bu kadar kişi içiyor bir şey olmamış bizede olmaz herhakde
Yok solgardan öyle bi şikayet gelmemiş canım. Bu sıgır jelatınınden yapılan kapsüller deli dana hastalığı tasıyabılırmıs. Şans işi yaniaaa ilk defa duyuyorum çok az kişide öyle bir tepki gelişiyordur canım.
muadilini almak lazım o zaman.gnc mesela.onunla ilgili bir şey duydun mu peki?
haaa tamammYok solgardan öyle bi şikayet gelmemiş canım. Bu sıgır jelatınınden yapılan kapsüller deli dana hastalığı tasıyabılırmıs. Şans işi yani