- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
kızlar benim kanamam başlamış
geçmiş olsun. dr a git yerleşme kanaması diye bişey duymuştum belkide odur. değerlerinde bi sıkıntı yoktu diye hatırlıyorum çünkü. ay canımm çok üzüldüm güzel haberlerini ver inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun. dr a git yerleşme kanaması diye bişey duymuştum belkide odur. değerlerinde bi sıkıntı yoktu diye hatırlıyorum çünkü. ay canımm çok üzüldüm güzel haberlerini ver inşallah
ne kanaması kız ne diyon sen
sabah uğradım geldim doktora zaten akşam sancım oldu baya
sabah içerde kanama görünmedi daha 6 saat olmadı doktora gideli bilmiyorum ya nolursa olsun modundayım aslında
diğerinde kalsın diye çok direttim yine gitti yine gitti
bunda allah bıraktım giderse gitsin napıym modundayım ama bir yanımda üzülüyor tabiki
sanırım düşük yapcam ((((((((((
sanırım düşük yapcam ((((((((((
sabah uğradım geldim doktora zaten akşam sancım oldu baya
sabah içerde kanama görünmedi daha 6 saat olmadı doktora gideli bilmiyorum ya nolursa olsun modundayım aslında
diğerinde kalsın diye çok direttim yine gitti yine gitti
bunda allah bıraktım giderse gitsin napıym modundayım ama bir yanımda üzülüyor tabiki
bilim düşük geçmişin var mı daha önce?
korkmuyorum desem yalan olur ama korkununda bişiye faydası yok biliyorumyok sanmam adet zamanı olurmuş lekenlenme hiç korkma...
canım yaa üzülmezmi insan üzülürsün tabiiki. dr u aradınmı peki kanama için ne dedi çokmu oldu
canım ayıplı kelimeler diye yazdım. taraf diil yani..jobato ne tarafa gelıyor bacım
korkmuyorum desem yalan olur ama korkununda bişiye faydası yok biliyorum
doktoru aramadım daha sabah yanındaydım ne dicekki progesteronu kullan 4-5 gün öyle gel yanıma dicek
aramıcam sabah baktı zaten usg ile
lekede 3 tane 1 tl kadar büyülükte oldu bu defa
diğerinde bundan bile küçüktü
ay bilimcim
cokmu kanaman :S
yatıp dınlenebılıyormusun?
regl kanaması gibimi canım..
Kalkma olur mu yat
nerde yatcam ki ?
zaten evdede olsam oğlum durdurmaz hadi aanne kalk anne şunu yapalım anne oyun oynayalım anne
yok canım yatacak yer yok
zaten düşeceği varsa yatsam hiç kalkmadan gene düşecek
ben kendimi düşme fikrine alıştırsam iyi olacak
nerde yatcam ki ?
zaten evdede olsam oğlum durdurmaz hadi aanne kalk anne şunu yapalım anne oyun oynayalım anne