Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kimse varmı?
günaydınlarr bende geldim. işkerim vardı şimdide haberlere bakıyorum ama inanmaya korkuyorum
günaydınlarr bende geldim. işkerim vardı şimdide haberlere bakıyorum ama inanmaya korkuyorum
bu bir ilk ama umarım kötü bitmez. iç savaşa sürüklenmez ülke. arkadaş arkadaşa düşman oldu çok yazıkhoş geldin piyom korkm bişey olmaz arada olur böyle şeyler
piyon iyi değilim ya bende
korkuyorum gerçekten korkuyorum
üzgünüm mutsuzum şu günler geçsin istiyorum
piyon iyi değilim ya bende
korkuyorum gerçekten korkuyorum
üzgünüm mutsuzum şu günler geçsin istiyorum
umudun kaldımı de bi helebu bir ilk ama umarım kötü bitmez. iç savaşa sürüklenmez ülke. arkadaş arkadaşa düşman oldu çok yazık
ah canım sen hiç korkma bütün bunlar güzel günler için yapılan mücadeleler. çocuğun umarım daha iyi bir Türkiye ye merhaba diyecek...
aylar öncesinde ben bunlarıon rüyalarını gördüm...
büyük planlar teker teker start almaya başladı...
bizi bize düşürdülermi bu iş biter.
çok sakin mantıklı hareket etmek gerekiyor aksi bizim için yıkıcı olur
halk için kimseye bişey olmaz.
umudun kaldımı de bi hele
ben hep bebek fikrini erteledim
çok pimpirikliyim ben
şu geçsin bu geçsin öyle gebe kalayım dedim
şşimdi en kötü günlerde gebe kaldım
umarım provakasyona gelmeyiz. halka müdahale etmek için halkın arasına karışıp yıkıp döken yakan polisler ve partililer var.. çok üzülüyorum.. polis kızları kardeşleri mitinglerde. yani o zülum mesai arkadaşlarının eşlerine yapılıyor aynı zamnda.. ve bu nasıl bir vicdandırki tekme tokat dalınıyor bir insana. 5 kişi tek bir insana coplarla, tekmelerle dalıyor.. insanlık ölmüş..
bu bir ilk ama umarım kötü bitmez. iç savaşa sürüklenmez ülke. arkadaş arkadaşa düşman oldu çok yazık
ah canım sen hiç korkma bütün bunlar güzel günler için yapılan mücadeleler. çocuğun umarım daha iyi bir Türkiye ye merhaba diyecek...
Zaten benim tek korkum iç savaş...Allahım Çoluğumuzu cocugumuzu korusun yyarabbim.
Zaten benim tek korkum iç savaş...Allahım Çoluğumuzu cocugumuzu korusun yyarabbim.
bende bundan korkuyorum zaten
helede böyle bi adam (!) yüzünden çıkması bunun
Aynen panpa gözünü seveyim geyiğin beaaaaaa
ev sahabı evdemisin tık tık