JaBoTa'lı Muhabbetler :)

Trt çocukda bir çizgi film var ya Sid ile Bilim diye. Bana onu çağrıştırıyorsun nedense. Bilim nerden geldi aklına bacucum?

ha evet biliyom o çizgi filmi hatırladım

bilim şurdan canım
oğlumun adı ilim
herifin adı ve benim adım b ile başlıyor
hoş bilimide çok severim zaten oğlumun adı o yüzden ilim

ha evet biliyom o çizgi filmi hatırladım

bilim şurdan canım
oğlumun adı ilim
herifin adı ve benim adım b ile başlıyor
hoş bilimide çok severim zaten oğlumun adı o yüzden ilim

Ne kadar enteresan bir isim. Nereden geldi aklına?
Başka ek ismi var mı?

Ne kadar enteresan bir isim. Nereden geldi aklına?
Başka ek ismi var mı?

canım ben bilgiyle bilimle okumayla ilgili bişi olsun istedim hep
önce ikra geldi aklıma anlamından dolayı
sonra vazgeçtim ilim düşündüm birden
gebe olmadan önce taa fakat kimse isim olarak göremedi ilimi kimse koymada demedi ama beğenmedilerde
sonra isim konacağı gün eşim gitmiş yanına başka bir isim yazmış önce ilimi beğendiğini söylediği halde
bende çok kızdım çok ağladım
sonra gittik 15-20 gün sonra mahkemeye başvurduk ismi teke düşürdük şimdi tek sadece "ilim"

Çok ilginç gerçekten.. ne iş yapıyordun da sen bu kadar düşkünsün ilime bilime..

Çok ilginç gerçekten.. ne iş yapıyordun da sen bu kadar düşkünsün ilime bilime..

medikalde çalışıyorum işimle yada meslekle ilgisi yok yani

çocukluktan ama bu çok meraklıydım ben çocukkenden beri izlerim belgesel falan

mesela ben çocukken tartışma programı falan izlerdim belgesel izlerdim çizgi filmde izlerdim ama bunlarıda izlerdim
81liyim ben benle yaşıt olanlara soruyorum
hatırladığın ilk cumhurbaşkanı kim diyorum turgut özal diyorlar oysa ben kenan evreni anımsıyorum
berlin duvarının yıkıldığını çok net hatırlıyorum mesela ben oysa yaşıtlarım hatırlamıyor
yani merak sadece
her bilgi kıymetlidir benim için

çok bilmiş seni

Ben de kızım için Güneş ve Işıl düşünmüştüm. Eşim beğenmedi nedense.. özellikle ışıl ismi bende parlamayı çağrıştırır. Ama eşime oryantal ismi gibi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…