ayıplı derken havlu levelinde konularmı ,
tanga seviyesine ulaştınız mı:26:
havlu level ı da yalnız,tepişme sonrası giyilen leoparlı havluydu yanikaderinki gibi ayıcıklı olandan değil
bualamdım konuyu ama bikaç gün önce görmüştüm bakmamıştım içine. bakam bari bi araa
Tangoooo ne ki manuel otomatik kısımlarını aşmadık mı daha önce?? Kaseti başa sarmayalım.
aynen olmazdı tabe
az önce katiee nin bir yorunumu beğendimde geldi tamda ayıplı konu
bdv de bir konuydu erkeklerde cinsel istek neden bu kadar az olur die
orda yazılanlara çok şaşırdım ya ben
hangi konuyu bulamadın can can ?
bbilim bu tepişme olayını bbilimsel olarak açıklar mısın?
canım tangaoanın manule olanıda var otomatiğide. ister manul çıkart yada işlem sırasında otomatik kaydırsınlar
Ne yazmışlar ki merak ettim bak şimdi?
Anlatsana kısaca bakasım da yok bdv ye
erkekler niye bilmemne ister mi ne demiştinya katii yorum yazmış hani onu bulamadım :44:
Biliyorum da canım nedense ben doğumdan sonra tangodan rahatsız oldum eskisi kadar rahat edemiyorum. Bilimsel bir açıklaması var mı acaba?
şimdi efendim
uyarılma sonucu erkekteki penisin kan basıncıyla dolması neticesinde sert hale gelmesiyle
kadınında uyarılması sonucu vajenin hazır hale gelip kaygan zemin hazırlayarak iç içe geçme olayıdırki biz buna bilimsel olarak
çiftleşme veya birleşme deriz
üstünede sigara yakarız
şimdi efendim
uyarılma sonucu erkekteki penisin kan basıncıyla dolması neticesinde sert hale gelmesiyle
kadınında uyarılması sonucu vajenin hazır hale gelip kaygan zemin hazırlayarak iç içe geçme olayıdırki biz buna bilimsel olarak
üstünede sigara yakarız
Tülağağağaydan başka bir video mu o merak ettim hangisi :26:olurmu canım birde eşağğğnannnn varya ahahahahaahhaahha ayyyy haahahh ayyyyyyyyyyy koptummm anammmmm
aynen olmazdı tabe
az önce katiee nin bir yorunumu beğendimde geldi tamda ayıplı konu
bdv de bir konuydu erkeklerde cinsel istek neden bu kadar az olur die
orda yazılanlara çok şaşırdım ya ben
şimdi efendim
üstünede sigara yakarız
yok artık
totişinin gönlü ona bilim karışmaz
çok açık olmuş
bende sigara içmiyom bacım artık senin hayal gücüne kalmış orasıSigara içmeyenler nitcek anacım bunun üstüne?
deşkaya bak 13hafli nikTülağağağaydan başka bir video mu o merak ettim hangisi :26:
Hakikaten feci ayıplıymışsın bilimTam bbilimsem bir açıklama olmuş
zuuuahahahaaaaa bu iyiydi iştee