JaBoTa'lı Muhabbetler :)

canım çıkış saati yaklaştı masamı toplıyım çıkıyım bende çok öpüyorum seni yarın görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

çilemiz bitmiyor ki..

Bugünde çok mutsuzum. Allahım nolu bu günün bir ance bitir. Nasıl olduğunu anlamadan.. Kimseyi kırmama izin vermeden ve kimseden etkilenmeme müsaade etmeden..

piiiyoooooo , günaydınn,

bugün cuma mutsuz olamazsın , kendine gel silkelen bi kahve iç

aaa güne böyle negatif başlanmaz ama ......:118::122: hayd oynuyoruz eğlenceli müzik aç

ben burayı görmemişim kız
ama başlıkda fena olmuş
900lü hat sloganı gibim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
he ya olgun bayanlar için açtım :KK60::KK60:

piiiyoooooo , günaydınn,

bugün cuma mutsuz olamazsın , kendine gel silkelen bi kahve iç

aaa güne böyle negatif başlanmaz ama ......:118::122: hayd oynuyoruz eğlenceli müzik aç

halbukisi ben çok öutsuzum canım. umarım bu gün hemen biter :KK14::KK14::KK14::KK14:

bi şarkı armağan etsene bana:KK43:

bakalım hangidinizin şarkısını daha çok beğenicem :KK9:

ay sizi görünce mutlu olmayayımda ne yapayım ben ya. son günlerimin mutlulukları iyikide varsınız :KK16::KK16::KK16:

tatlım iyiki sende varsın 16::KK16:
ama bir yerden devam edeblim beynim sulandı hangi topiğe yazsam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
sovr nin şarkısı daha güzelmiş açıkcası senin durumuna daha uygun
ben popüler müzikleri pek dinlemiyorum açıkcası bu şarkıyıda ilk duydum sovr :KK9::KK9:
ben nostalji seviyorum yaşlanıyorum sanırım :KK1:

tatlım iyiki sende varsın 16::KK16:
ama bir yerden devam edeblim beynim sulandı hangi topiğe yazsam diye düşünüyorum

evet çok dağıldık dimi:KK31::KK31:

ama nerede en çok muhabebt varsa oraya yaz sen ben pek havamda değilim bugün :KK14::KK14:

sovr nin şarkısı daha güzelmiş açıkcası senin durumuna daha uygun
ben popüler müzikleri pek dinlemiyorum açıkcası bu şarkıyıda ilk duydum sovr :KK9::KK9:
ben nostalji seviyorum yaşlanıyorum sanırım :KK1:

evet canım açıkçası o daha iyi geldi. kıvama gelmeye başladım:KK76:

normalde bende 80ler-90 lar dinliyorum. en güzel duygu anlatan şarkılar o zamn yapılmış bence :KK76::KK76:

sovr :KK42: teşekkürler :KK9:

X