- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
Evlilik zor bir kurum iyi insanlarla karşılaştırsın Alahım işallah Bende dertliyim bu konuda ama olmaması belkide daha iyi sonunun kötü olmasından iyidir
Evlilik tamamen şans işi ben inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik zor bir kurum iyi insanlarla karşılaştırsın Alahım işallah Bende dertliyim bu konuda ama olmaması belkide daha iyi sonunun kötü olmasından iyidir
:)))) süpermişş
piyocum hediyesini göndermekle iyi etmemişsin, geçmiş yılların hatrına arkadaşını gelinlikle görmen gerek diye düşünüyorum
tebrik eder, hediyesinin verir kaçarsın hemen kısa kalmandan anlar zaten görev icabı geldiğini.
Sonrada gerekli olmadıkça görüşmezsin, kimse bizi sevmediğimiz kişilerle görüşmek için zorlamaz
evlenmekten vazgeçtim bende geliyorum
bende son çocuğummmm
bende son bebeyim
hastalığı olanlara geçmiş olsun kzılar acil şifalar dilerim..
kocayıda boşadım çöpsüz üzümüm, çatıyıda mor hayal ettim. adresi alayım????
:)))) süpermişş
canım o gün aöf sınavımda var 2 okulda gideceğim yer akşam ve ters, ayrıca benim eski çalıştığım yerde çalışıyo. normalde halimi sormayan ama boşanınca aaa çok üzüldüm noldu neden düzelemezmi diye sorgulayan 10larca sahtelik göreceğim muhatap olmak istemediğimden aynı zamnda..
aynı zamnda arkadaşımda da eski samimiyeti görmediğimden ve davetiyeleri mail atmak moda olmuş besbelli. ayrıca tüm arkadaşlarıma kargo da yapmış ama bana kargo bile yapmadı..
canım o gün aöf sınavımda var 2 okulda gideceğim yer akşam ve ters, ayrıca benim eski çalıştığım yerde çalışıyo. normalde halimi sormayan ama boşanınca aaa çok üzüldüm noldu neden düzelemezmi diye sorgulayan 10larca sahtelik göreceğim muhatap olmak istemediğimden aynı zamnda..
aynı zamnda arkadaşımda da eski samimiyeti görmediğimden ve davetiyeleri mail atmak moda olmuş besbelli. ayrıca tüm arkadaşlarıma kargo da yapmış ama bana kargo bile yapmadı..
bende inanıyorum canım. Allah 2.de doğru adamı nasip etsin inşallah... aslında başka biriylede zor geliyo keşke benim eskisi düzelde ama onada inanmıyorumki artık offfEvlilik tamamen şans işi ben inanıyorum
akıllı kızsın
miami / AMERİKA
ooo gofretimde geliyoreee
Yine sorarsan söylim
O benim düğünüme gelmemişti
Ama ben çağırmamıştım
Küs olduğumuz dönemdi ve oldukça saçmaladığı kıskançlık yaptığı bi dönemdi
Bende görüşmeyi kesmiştim, haliyle buyur düğünüme gel demedim
Ortak arkadaşlarla gelme isteğini bildirdiği halde
Ama son 2 yıldır düzeldi sanırım
Görüşüyoruz da
Çağırsam gelirdi ona da eminim
Bu yüzden gittim, görüşüyoken düğününe gitmemem saçma olurdu
Eski meseleri açmak olurdu
Artık olgunlaştığını ümit ediyorum, eskiyi açmayı düşünmüyorum.
Umarım herkes yuvasında çok mutlu olur
ben onu bunu bilmem abi dost dediğin mikrop gibi olmalı seni gelip bulmalı
evet ama sadece iyi gnlerde değil kötü günde de bulmalı. hep onların derdi var hep onalrın ihtiyacı var.. sanki benim ihtiyacım varken bilmişmi yanımda olmuşmu ama onlara sorsan çok yalnızlarrben onu bunu bilmem abi dost dediğin mikrop gibi olmalı seni gelip bulmalı
2 yenibosna,1kocasinan,1 sefaköy canım okullar adlarını tam hatırlamıyorum. zaten umrumda da diil güya ders çalışıcaktım bugün. gene buralarda sürtüyorumcanım sınavda başarılarrrrr hangi okula düştün?
Bizde mi gitsek gofretcim
senin sözlerine bayılıyorummmmmmmmmmm
Amin çekirge
sen doğru olanı yapmışsın,
Benim en yakın sandığım arkadaşlarımdan birisi benden önce evlenmişti, nişan kına düğün herşeyine koşuşturdum ev sahipliği yaptım
ama içimden gelerek, kendim evleniyormuş gibi coşkuyka ilgilendim, yol yordam gösterdim bu tarz şeylerden ailecek pek anlamazlardı
benim nişan kına nikah herşeyimde geldi, kendi çapında sağolsun ilgilendi, hakkını yiyemem
bir gün oturuyoruz, sohbet esnasında, sana altın takmasam kızardın gibi bişey söyledi
ondan sonra içimdeki şalteri söndürdü resmen, nasıl böyle bişey düşündü hala anlamış değilim.
Gerekmedikçe görüşmüyorum artık.
O samimiyetimiz arkadaşlığımız için değil görev icabımıymış yani yaptıkları, ki aramızda hiç bir sorun yokken de
evet ama sadece iyi gnlerde değil kötü günde de bulmalı. hep onların derdi var hep onalrın ihtiyacı var.. sanki benim ihtiyacım varken bilmişmi yanımda olmuşmu ama onlara sorsan çok yalnızlarr
2 yenibosna,1kocasinan,1 sefaköy canım okullar adlarını tam hatırlamıyorum. zaten umrumda da diil güya ders çalışıcaktım bugün. gene buralarda sürtüyorum
düşünelim mi ne dersin mekan da güzelmiş :)
Amin çekirge
sen doğru olanı yapmışsın,
Benim en yakın sandığım arkadaşlarımdan birisi benden önce evlenmişti, nişan kına düğün herşeyine koşuşturdum ev sahipliği yaptım
ama içimden gelerek, kendim evleniyormuş gibi coşkuyka ilgilendim, yol yordam gösterdim bu tarz şeylerden ailecek pek anlamazlardı
benim nişan kına nikah herşeyimde geldi, kendi çapında sağolsun ilgilendi, hakkını yiyemem
bir gün oturuyoruz, sohbet esnasında, sana altın takmasam kızardın gibi bişey söyledi
ondan sonra içimdeki şalteri söndürdü resmen, nasıl böyle bişey düşündü hala anlamış değilim.
Gerekmedikçe görüşmüyorum artık.
O samimiyetimiz arkadaşlığımız için değil görev icabımıymış yani yaptıkları, ki aramızda hiç bir sorun yokken de