Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın şeker şeyler nbrsiniz ?
gunaydın şeker şeyler nbrsiniz ?
doğsunda atarım dersem yalan olurum kıyamam bengünaydın şekerrrr iyiyiz senden naber ufaklığa bi şaplak at benden
iyiyiz gebişşşş şey sen nasılsın :)))
haydi sor sorsize bişi sormam lazım dinliyomusunuzzz??
doğsunda atarım dersem yalan olurum kıyamam ben
iyidir çok şükür
bugün kan verdim sabah değerimi öğrencem değerli kadınım vesselam
kızını dözmeyen dizini döver. o zamn o seni tekmelesinde görr
kız sen ne matrak bişisinnnnnn
size bişi sormam lazım dinliyomusunuzzz??
doğsunda atarım dersem yalan olurum kıyamam ben
iyidir çok şükür
bugün kan verdim sabah değerimi öğrencem değerli kadınım vesselam
günaydın canım, iyiyim şükür sen nasılsın,günaydın balımmmm. nasılsın napıyosun bakayımmm?
akıl almam lazım sizden
iyiyiz , ssen nasılsıngunaydın şeker şeyler nbrsiniz ?
hayde sor sorsize bişi sormam lazım dinliyomusunuzzz??
sor yavrum istediğini sorabilirsin özelden tüzelden
hiç hazzetmem o tip insanlardan, ama problemi varmış, peki kendi biliyomuymuş evlatlık olduğunu, yani o yüzdenmi acaba psikolojik rahatsız gibi hallerei ( yani alt yapısında psiklojik tramvası olanlara bence böyle bencil olur) , gidip sadece hayrılı olsun diyebilrsin belki , hem tavrını göstermiş olursun hemd earkadaşlık vazifeni yerine getirmiş olursun:26:canışlarrr şimcik benim bir arkadaşım var 13 yıllık lise, üni vs..
sonra biz bununla bi dönem kavga ettik. ama hep o haklı aramaz sormaz canı isterse kanka olursun istemezse aramaz sormaz ama görünce can ciğer. bende sinir oluyorum bu tavırlara kötü gününde arar iyi gününde aklına gelmeyiz. biz bununla yine konuşmuyorduk. babası vefat etti ocak ayında bende küslük olmaz diye gittim tabi benimde boşanma zamnımdı tam. cenazesine gittim sonradan evine gittim hizmet ettim misafirlerine fln. söylenmez ama sevdiğimden yani onu demk istiyorum. baasına da Allat rahmey versin. neyse bunun bu akşam kınası yarında düğünü var. ben boşanırken zor zamanlarımdı benmde birine ihtiyacım vardı belki ama buu gelicem gelicem bilmem ne dedi gelemdi ama düğünü için mail attı aradı msj attı fln. davetiye getircem müsaitmisin dedi ama gelmedi yine. bende kesin kararlıydım gitmiycem bu düğüne diye.
ama dün akşam ev arkadaşım bişi söyledi üzüldüm. babası öldükten snra cenaze işlemleri için nüfud kayıt örneği vermemişler mahkeme kararıyla engellenmiş. diğer zamanlarda da teyzesi adliyede çalıştığından o veriyormuş hep. meğerse bu kız evlatlıkmış. gerçek ailesi kazasında ölmüş bu aile evlat edinmiş ama görseniz şimdiki annesinin kopyası tıpkı. neyse işte bunu öğrenince çok üzüldüm vicdan yaptım akşam gitmeli miyim?
çok karışık bir durum ama bence eğer gitmeyi gerçekten istemiyorsan ona acıdığın için gitmenin bir anlamı varmı?canışlarrr şimcik benim bir arkadaşım var 13 yıllık lise, üni vs..
sonra biz bununla bi dönem kavga ettik. ama hep o haklı aramaz sormaz canı isterse kanka olursun istemezse aramaz sormaz ama görünce can ciğer. bende sinir oluyorum bu tavırlara kötü gününde arar iyi gününde aklına gelmeyiz. biz bununla yine konuşmuyorduk. babası vefat etti ocak ayında bende küslük olmaz diye gittim tabi benimde boşanma zamnımdı tam. cenazesine gittim sonradan evine gittim hizmet ettim misafirlerine fln. söylenmez ama sevdiğimden yani onu demk istiyorum. baasına da Allat rahmey versin. neyse bunun bu akşam kınası yarında düğünü var. ben boşanırken zor zamanlarımdı benmde birine ihtiyacım vardı belki ama buu gelicem gelicem bilmem ne dedi gelemdi ama düğünü için mail attı aradı msj attı fln. davetiye getircem müsaitmisin dedi ama gelmedi yine. bende kesin kararlıydım gitmiycem bu düğüne diye.
ama dün akşam ev arkadaşım bişi söyledi üzüldüm. babası öldükten snra cenaze işlemleri için nüfud kayıt örneği vermemişler mahkeme kararıyla engellenmiş. diğer zamanlarda da teyzesi adliyede çalıştığından o veriyormuş hep. meğerse bu kız evlatlıkmış. gerçek ailesi kazasında ölmüş bu aile evlat edinmiş ama görseniz şimdiki annesinin kopyası tıpkı. neyse işte bunu öğrenince çok üzüldüm vicdan yaptım akşam gitmeli miyim?
Ay inşallah iyi çıkar be korkudan baktıramıyorum kan değerlerime plt çok yuksek çıkıo benım (((
günaydınnnnnnn kk nın güzel hatunları