- 24 Aralık 2009
- 7.047
- 18
evet rahim alınıyor bildiğim kadarıylakorku yok canım rahim alınır büyük ihtimal dediler ona üzüldüm biraz
allah kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet rahim alınıyor bildiğim kadarıylakorku yok canım rahim alınır büyük ihtimal dediler ona üzüldüm biraz
allah kolaylık versin
evet rahim alınıyor bildiğim kadarıyla
allah kolaylık versin
acayip moral verdin canım çok saol
canım üzülme sen belli olmazki o. hem mis gibi evladında var daha ne olsun. anneliğide yaşamışsın inşallah olmaz öyle bişey ama olursada üzülme canımn benim.
benım canım kumpir istiyoay bende acıktım sankim yaaaa...
bende hastayımya bikaç gündür. şimdi arkadaş aradı başka bi arkadaşa doğumgünü organizasyonu yapalım diyo. hiç canımda istemiyo pöffffffffffff
benım canım kumpir istiyo
ama açım dmeiştim ben şimdi benimde çektiii
ay bende acıktım sankim yaaaa...
bende hastayımya bikaç gündür. şimdi arkadaş aradı başka bi arkadaşa doğumgünü organizasyonu yapalım diyo. hiç canımda istemiyo pöffffffffffff
yapın yapın insan ruhu okşamak güzel şeydir.
benımde bu aralar ruhum okşansa hiç fena olmazzz hanii
ye ozaman sende
gel aplana o zaman laz kızı
yapın yapın insan ruhu okşamak güzel şeydir.
evet ama çok karnım ağrıyo. birde aynı arkadaş için ctesi başka bi arkadaş grubu eğlence yapacak. o grup daha yakın arkadaşım ona katılmayıp buna gidersem onlar darılacak.. aslında 2sinede gidesim yok. tek sebebide hasta olmam yoksa gezmek benim işimm
diyetteyim malesefff
canımm benimmm yaaaa adet misin?
diyet mevsimi başladıı. bi den hala o moda giremedim sanırım kurdelesi olmayaymış tıpkı ben. bebişsiz ama göbüşlü
evet. sen 24 yaşındamıydın bu arada?