- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
geçmiş olsun canım ne zaman olcan
geçmiş olsun canım. ne zamn peki?
Hiç bilmiyorum ama sanırım yaz sonu ağustos 15 en sonra olurum offf Allahım güç ver :18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım ne zaman olcan
Hiç bilmiyorum ama sanırım yaz sonu ağustos 15 en sonra olurum offf Allahım güç ver :18::18::18:
sen istanbuldamıydın?
temmuz 12 de çıkıyorum canım yola Allah kısmet ederse. sen???anlaştık o zaman:)
ben tatilden geleyim
sen ne zaman gidiodun piyoşcum ?
parçamı alacaklar, parça alındıda sonuca göremi ameliyat olacan fallen
dans ta güzel olur bak, salsa malsa yada tango
amin canım
çocuk varmıydı senin ?
temmuz 12 de çıkıyorum canım yola Allah kısmet ederse. sen???
canım salsa ve tango da erkek sıkıntısı var eş bulup gitmen laızm bi çok yerde. olsa tangoya gidicek enerjimi bırakırım zaten
amin canım
çocuk varmıydı senin ?
var kuzum birtane yavrum var
bend esoğuk dururm, banada öyle derler, ama tanışınca ne kadar farklıymışsın diyolar bilmem doğru bilmem yalan
temmuz 12 de çıkıyorum canım yola Allah kısmet ederse. sen???
canım salsa ve tango da erkek sıkıntısı var eş bulup gitmen laızm bi çok yerde. olsa tangoya gidicek enerjimi bırakırım zaten
benim yok onun varamin canım
çocuk varmıydı senin ?
haftaya cuma kısmetse bende,
ay alemsin yaa erkek sıkıntısı lafına koptum şuan :))))))))
ay bişey kalmamış hadi canım gözünaydın. güle güle git, güle güle gel emi canımmm. fethiyenin tozunu attırrr
e var napiim
çok korkacak bişey değil canım. ablam olmuştuvar kuzum birtane yavrum var
Benim bi arkadaşım bana dedi ki
Biz senin dedikodunu yapıyoduk ne soğuk nevale diye
Aslında hiç öyle değilmişsin dedi
var kuzum birtane yavrum var
allah bağışlasın canım
şimdilerde eskisi gibi ameliyatlar bildiğim kadarıyla miyom alınırken overleride almıyorlar eskiden hepsini alıyordı ama şimdi öyle değil
birde bazı doktorlar ameliyat ederken vajen içinde tamamen boşluk oluyormuş bazılarında öyle değil doktorunla bunu görüş bence daha gençsin
o faktörü unutmuşum canım,
e tabi sizin tuzunuz kuruu
bana müsade kızlar, iyi akşamlar
çok korkacak bişey değil canım. ablam olmuştu
geçen hgnout yaparken bir arkadaşta ben kamerayı açınca korkmuş sonra gülüyo espiriklerime
allah bağışlasın canım
şimdilerde eskisi gibi ameliyatlar bildiğim kadarıyla miyom alınırken overleride almıyorlar eskiden hepsini alıyordı ama şimdi öyle değil
birde bazı doktorlar ameliyat ederken vajen içinde tamamen boşluk oluyormuş bazılarında öyle değil doktorunla bunu görüş bence daha gençsin
korku yok canım rahim alınır büyük ihtimal dediler ona üzüldüm biraz
kız biliimm senin söyleyecek bi sözün olurdu mutlakaa???? nerelerdesinn