Şöyle ki İzmir'in en pahalı ilçelerinden biri Bornova...Öğrenciler bir araya gelip ev tuttukları için genelde çok pahalı oluyor.Merhaba arkadaşlar ben Ege Ün. Emel Akın Myo kazandım yakın bir arkadaşımda 9 Eylül Hukuk bu sene kısmet olmadı ancak seneye ev tutmak istiyoruz iki okul arasında ev tutabileceğimiz semt/mahalleler vs. nerelerdir nasıl gidilir vs. yardımcı olur musunuz şimdiden araştırıp bilgi sahibi olmak istiyoruz . İzmir'li arkadaşlardan rica ediyorum şimdiden teşekkürler
Okullar arası 27 dk falan haritadan baktım tahminen Üçyol diyenlerde var ama orda yaşamadan bilemiyorum daŞöyle ki İzmir'in en pahalı ilçelerinden biri Bornova...Öğrenciler bir araya gelip ev tuttukları için genelde çok pahalı oluyor.
Fakat Buca tarafında ev kiraları çok daha uygun.
Ulaşım açısından İzmir'de pek zorlanmazsınız fakat Bornova-Buca arası yaklaşık bir saat rahat sürer.Eshot ya da metro-izban ile gidebilirsiniz.
Fakat Bornova-Buca arasında bir öğrenci için en ideal semt hangisi olur bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
Yaa doğruu onu hesap edemedim hufffff ne sıkıntılı işmişHaritaya güvenmeyin o özel araba ile süreyi belirtir. 1 saat rahat sürer çünkü hukuk fakültesi de tınaztepeye yakın.
Ortak nokta üçyol olabilir ama kiralar uygun değil orada.
Anladımm evet ben de yurda yazıldım ve 1 günde bile çok samimi sıcak geldi Küçükparktayım burda olalım istiyorum bu seferde arkadaşım için zor ama benden daha çok okuyacak bu yüzden fedakarlık yapmam gerekebilirde en azından yurttan iyidirHem 9 eylul hem Ege'ye ortak bir yer bulmaniz biraz imkansiz. Çunku tamamen farkli yerlerde. Ve Buca tarafinda trafik kabus gibi olur. Üniversite için de her gün 1 saat yol gitmek cidden zor. Lise hayati gibi aile düzeninde olmayacaksin çünkü.
Arkadaşin da dedigi gibi Bornova'da kiralar biraz yuksek. Ama bana sorarsan bi ogrenci icin en guzel yer ayni zamanda. Biz eşimle nereye gitsek, Bornova'ya donunce oh diyoruz:)
Dimi dimi bencede ama işte .. Çooook teşekkür ederizBuca ya da Şirinyer'i boş verin, kiralar daha uygun olur ama pek nezih yerler değil. Bornova en güzeli olacaktır. Zaten vızır vızır dolmuş var, otobüs var.
Hayırlı olsun okullarınız kızlar.
Kız niye öyle dedin şirinyere ya gayet güzel benceBuca ya da Şirinyer'i boş verin, kiralar daha uygun olur ama pek nezih yerler değil. Bornova en güzeli olacaktır. Zaten vızır vızır dolmuş var, otobüs var.
Hayırlı olsun okullarınız kızlar.
Canım benim öğrenci bunlar öğrenci, kalabalıkta, kafeler sokağında gezecekler ablasııı, gitar çalan çocukları dinleyecekler tavla oynarken. N'apsınlar Buca'da Şirinyer'de? Sevgi yoluna mı gitsinlerKız niye öyle dedin şirinyere ya gayet güzel bencebende bornovayo hiç sevmem çok kalabalık
Konu sahibi tavsiyem üçyol olucak metroyla bornova 5dk üçyoldanda bucaya otobüs var çok sık gelen zaten trafik sorunu yaşamazsınız izmirde
Sanırım kişiliğe göre değişiyor sakinlik seviyosun sen güzel ama özellikle küçük yerden gelen ben nasıl alışıcam mesela onu düşnüüyorum kara kara bideKız niye öyle dedin şirinyere ya gayet güzel bencebende bornovayo hiç sevmem çok kalabalık
Konu sahibi tavsiyem üçyol olucak metroyla bornova 5dk üçyoldanda bucaya otobüs var çok sık gelen zaten trafik sorunu yaşamazsınız izmirde
ahahahhahahah yoruma bayıldımCanım benim öğrenci bunlar öğrenci, kalabalıkta, kafeler sokağında gezecekler ablasııı, gitar çalan çocukları dinleyecekler tavla oynarken. N'apsınlar Buca'da Şirinyer'de? Sevgi yoluna mı gitsinler
Doğru tabiCanım benim öğrenci bunlar öğrenci, kalabalıkta, kafeler sokağında gezecekler ablasııı, gitar çalan çocukları dinleyecekler tavla oynarken. N'apsınlar Buca'da Şirinyer'de? Sevgi yoluna mı gitsinler
Kesinlikle izmirde zorlanıcanızı düşünmem heryere otobüs olmadı hızlı tren olmadı metro varSanırım kişiliğe göre değişiyor sakinlik seviyosun sen güzel ama özellikle küçük yerden gelen ben nasıl alışıcam mesela onu düşnüüyorum kara kara bide
Sanırım kişiliğe göre değişiyor sakinlik seviyosun sen güzel ama özellikle küçük yerden gelen ben nasıl alışıcam mesela onu düşnüüyorum kara kara bide
Yaşadıkça öğrenicez inşallah bizde zaten artık burdayız muhtemelen dönüş yok okul iş çok hiycanlııııııKesinlikle izmirde zorlanıcanızı düşünmem heryere otobüs olmadı hızlı tren olmadı metro varben ulaşım durumundan memnunum valla
Ahahaha panndora abla bi mesele var halllleder misin diye ulaşırım hemenBornova kalabalığını Taksim, Alsancak kalabaliği gibi düşünme. Yutmaz seni. Sadece canli hissettirir. Sıkılmazsin. Gece sokaklar korkutmaz. Sıcaktir, samimidir. Hiiiç korkma. Bi sıkıntiniz olursa beni bulun, Bornova gece hayati benden sorulur sngsfgsfh :))