İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Önemli değil.baktım az resim koymuşlar gidip yerinde bakmak en güzeli.çünkü çok fazla çeşit olduğunu duymuştum.

jazmin düğünün gölette olmuş. bende beğenmiştim göleti. ama bana 2-3 saat kadar uzakta neredeyse gölet. eldekilerle idare edicez biz artıkkaydirigubbakcemile3
madam burcuya şimdi baktım bende. gerçekten çok hoş modeller var. zamanı gelince bende gitmeyi düşünüyorum bakalım.

valla ii olur paylasım en azından fikir alırım fiyatları hakkındada bilgin olursan iletirmisn yada biliyom ne civarda fiyatlar

Şu anda fiyatlar hakkında pek bilgim yok.kaliteye göre kumaşa göre değişiyor fiyatlar.en son bi arkadaşım nazarele yaptırdı gelinliğini çok güzeldi fiyatı 4 milyar.duvağı çok uzundu fakat çıkarılan cinsden yaptırmış.nikah töreninden sonra uzun kısmını çıkardılar.normal boyutta bi duvak kaldı.bu fikir hoş ama ben 4 milyar vermek istemiyorum bi gece için.

Canım otobanla gayette yakın.Bir bak istersen.

yok canım.bana baya bi uzak kalıyo orası. ki sadece gelin ve damat değil. ailelerde oraya gidecek. e 7-8 otobüs lazım bize ozaman.belkide daha fazla.kaydirigubbakcemile3

Canım valla bizimkiler de baya uzaktan geldiler;ama kimse şikayet etmedi..Yemekleri,eğlencesi çok güzeldi.Yani içim rahattı o gün her konuda;ama uzak diyorsan ayrı.Sen ne tarafı düşünüyorsun?

ben bergama dışına çıkamam güzelim. bergamada oturuyoruz biz.
oyüzden mekan dışındaki konularla ilgileniyorum ancak şuankaydirigubbakcemile3

ben bergama dışına çıkamam güzelim. bergamada oturuyoruz biz.
oyüzden mekan dışındaki konularla ilgileniyorum ancak şuankaydirigubbakcemile3

Aaaaaa Bergama mı?:)Biz de Dikili yani Dikililiyiz canım:) Bizim de bir çok akraba oradan geldi.O zmn ben sana Dikili'de mekanlar önereyim:)

çok teşekkür ederim canım ama ben bizimkilere böle bişe teklif edersem deli derler banakaydirigubbakcemile3

ben de izmirde yuvamı kuracağım inaşşallh kızlarr... çok seviyorum izmir'i ... bana yardımcı olursunuz değil mi? mavişehire yakın semtleri mesela öğrenmek istiyorum ? mavişehirde işimiz olsa nerde oturabilirz mavişehir hariç? yakın semtler güzel nezih yerler neresidir?

Mavişehire yakın birçok yer var.ataşehir ve bostanlı var bu iki semti çok beğeniyorum.özlikle bostanlıyı.buralara bakabilrisiniz

Mavişehire yakın birçok yer var.ataşehir ve bostanlı var bu iki semti çok beğeniyorum.özlikle bostanlıyı.buralara bakabilrisiniz

tuzludur biraz oralar istasyonaltı var biraz oraya uzak 10 dk kadar ama uygundur yani

Hoşgeldin canım a.s.

Biz de eşimle Çiğli Organize'de çalışıyoruz.Bunun için işimize yakın bir yer almak istedik evi.Ben Örnekköy'de oturuyorum.Hem fiyat olarak uygun evler hem de hemen hemen hepsi sıfır.Çünkü yeni gelişmekte olan bir yer.İzmir'in heryeri sıcakken biz püfür püfür yazlık havasında oturuyoruz evimizdekaydirigubbakcemile3 Canım nezih olarak istediğin yerler bayağı pahalı hem de bina olarak geneli eski;ama yine de siz bilirsiniz.Eğer istersen özelden bizim aldığımız emlakçının web adresini yollarım.

saolun kızlar bende örnekköy,bostanlı ve atakente baktım ama sizler daha iyi biliyorsunuz çok pahalı olmayan hemde mavi şehire yakın biryer sıfır bir daire istiyoruz kira buarada olacak ev... aslına nasıldır izmride yaşam biraz merak ediyorum faturalar maddi yaşam vs... bizim aklımızdaki maksimum kira bedeli 550 civarı filan ...

bana izmir konusunda yardımcı olur kızlar kısmetse seneye bu zmanlar orda düzenimi kurmuş olmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…