İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

teşekkür ederim.madam burcunun kataloğunu görmüştüm bende pek beğenmedim.gelinliğim için 2.800 istemişlerdi 2000e anlaştık.

Hayırlı olsun inşallah çok istemişler ama iyi indirim yapmışlar canım fransız dantelli falan mı??

evet canım dantel ağırlıklı.sende inşallah istediğin gibi bulursun
Aminnn:Saruboceq: Tşkürler. Bir arkadaşımın etekleri fransız danteli ile kaplıydı olduğu gibi, üzeri düzdü bende daha çok taşlı seviyorum pırıl pırıl parlıyor:)

benimkininde üst kısmı taşlı o taşlar arkadan birleşip bele kadar kuyruk oluyor sadece dantel değil yani canım düğünden sonra koyarım fotosunu

bende gelınlıgımı sımge moda evınden aldım arkadaslar hersey dahıl toplam 1600 tl.
sımge modeevını tavsıye ederım. aynı gelınlıgı baska bır gelıncı de 2000 e bırakmıslardı..

benimkininde üst kısmı taşlı o taşlar arkadan birleşip bele kadar kuyruk oluyor sadece dantel değil yani canım düğünden sonra koyarım fotosunu
Hayırlı olsun canım kaç ay önceden diktirmeli gelinliği bilemedim temmuzda düğünüm bilmiyorumkismile

bende gelınlıgımı sımge moda evınden aldım arkadaslar hersey dahıl toplam 1600 tl.
sımge modeevını tavsıye ederım. aynı gelınlıgı baska bır gelıncı de 2000 e bırakmıslardı..
Çok iyimiş fiyatı şekerim hayırlı olsun .bu arada malzeme olarak ne kullandılar acaba?? ben simge ve nazarele bakıcam bakalım hangisi uyarsa ama aklımda bi model yok oraya gidince kendileri mi gösteriyor modelleri?

selam arkadaşlar bende simgeden nişanlığımı aldım ama memnun kalmadım tamam çok güzel yapıyorlar ama biraz problem çıkarıyor. benim nişanlık straplezdi ben askı yaptırdım kalın dantel askı nişan başladı yarım saat sonra ilk askı koptu elbise o kadar ağır ki askılar taşımadı ve diken bayan elde prova dikişi yapmıştı öyle bırakmışadını hatırlamıyorum şuanda ama kadının nişanımı mafettiler kasnattaki en alttaki tel fırladı çıktı oradan almış olanlara geçmiş olsun ama alacaklar düşünsün derim çok harika modelleri var ama parayı alana kadar ben teslim almaya gitti prova yapamadım bile dolu dediler yaptırmadılar şimdi nisan ayında evleniyorum 24 nisan gelinlik için bir madam burcuya gideyim dedim hani çok övgü alıyor diye ama simge gibi yerden alışveriş yapmış birisi olarak madam burcuyu beğenmedim yani bir iki büzgü yapmışlar birine taş koymuşlar gelinlik olmuş tabi zevk meselesi ben gelinliğimi konak pierin karşısında melek moda var oradan aldım çok içime sindi ilk oraya gittim ve aldım kendileri yapıyorlar orada ayrıca kemer altında biryerleri daha var ve çok güzel yapıyorlar isterseniz resim eklerim ama bilmiyorum foto eklemeyi bence bakın çok şık ve fiat olarakda çok uygun ayrıca çok ağır model almayın taş süs olarak değil bayağı ağır taşıması zor oluyor

Öylemi bak aklım karıştı şidi zaten ben simge nerede onu da bilmiyorum

Hayırlı olsun kaça aldın canım gelinliğini Melekten??

valla herhalde biraz da şans bu işler.. Mesela bende Simge'den nişanlık diktirdim, çok memnun kaldım. Madam burcudan asla birşey almam diyordum ama gelinliğim orada yapılıyor. Memnun kalan da var kalmayan da... Artık bitince göreceğiz

simge gümrük son duraklarının orada mimar kemalettin diye geçiyor ya birazda şans işi bunlar nişanlığımı simgeden 800 e aldım gelinliğimi de öelekten 900 e aldım gelinlikte sade ve şık bişi istedim ama bence melek modaya bakın çok güzel modelleri var bide hiç daraltma bile olmadı tam üzerime göre dikilmiş gibiydi ve onu aldım isterseniz dikiyorlarda tabi. madam burcuyu gezince yapılmış modeller bana hitap etmedi ama kuzenlerim oradan aldı onların ki güzeldi sipariş dikimde de dikilince ya güzel durmazsa diye ben cesaret edemiyorum ondan hazır baktım ve yine söylüyorum modeller çok kötü ama bana göre

Evet canım Madam Burcu Bana da Biraz Basit geldi gidip görmedim ama katoloğundaki modeller basit duruyodu Melek te dikiyolarsa istenilen modeli bakayım oraya yakınmış yeri bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…