merhaba kızlar,
Kuafordede Eşrefpasa da Şebnemi düşünüyorum.Fikrinizi almak istiyorum.Şebnem nası ordan çıkan gelin tanıdıklarınız varmı? kafamçokkarıştı
Ben nişan, kına ve düğünde şebnemdeydim. Zaten başka bi yer hiç düşünmedim.Herşey içime sindiği gibi oldu.
Yalnız orası çok yoğun fabrika gibi çalışıyolar kaydirigubbakcemile3
Düğünün eğer h.sonu ise çok önceden ayarlamak gerekiyor. Benim kınam h.sonuydu kadının dediğine göre akşama kadar 20 gelin çıkmış o gün düşünebiliyomusun :1shok:
yapma ya. benim düğün 8 mayısta ve tabikide hafta sonu.ben şimdiden çok erken olur diye düşünüp nisanda falan randevu almayı düşünüyordum.o zaman p.tesi gdip randevumu alayımda aklımdan çıksın o iş.Şebnem için farklı yorumlar var açıkcası herkesi aynı kalıpta çıkarıo çok ağır makyaj yapıo die falan falan. tatlım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.sen sölemesen ben nisanda gidiecektim walla opuyorumnanaktan
Merak etme daha mayısta çok yoğunluk olmaz. Çoğunlukla okullar kapandıktan sonra yoğunlaşıyor düğünler.
Makyaj konusunda katılıyorum, makyajı onlara bırakma sen istediğini nasıl olması gerektiğini söyle onları yönlendir. Ben makyajda çok müdahaleci oldum istediğim gibi oldu ama çok ağır makyajlılar vardı orda yaa akannehir Ama saç konusunda çok iyiler.
Mutluluklar diliyorum şimdiden
Niye ki canım basit bir yer mi yoksa?? Nazarel varmış orası nasıl ki birde oraya bakıcam ben...Bu arada madam burcu düşünen arkadaşlar ben de büyük hevesle gitmiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç tarzım gelinlik bulamadım, umarım siz bulursunuz
Canım ben de Karşıyaka tarafındayım bostanlıda kuaför Ahmet var ablamın gelin saçı orada oldu ve çok güzeldi önceden provada yapılıyor benim düğünümde 25 temmuzdaben bugün k.yaka sahilden başladım nikah salonuna kadar olan tüm kuaförlerden fiyat aldım.300,350,500 diye gidiyor.bazı paketlerin içinde komple sir,kaş bıyık,manikür pedikürde var.sadece saç makyaj istediğimi söyledim fiyat değişmezmiş.BEKıR e sordum 750 dedi! akannehir ve hiç bilgilendirmedi.diğer kuaförler daha iyi açıklama yaptılar.
benim için prova önemli.saçtan daha önemliside makyaj.diyelim ki dedğiniz gibi ağır makyaj yapacaklar kendim yaparım daha iyi.
prova ile ilgili bilgi verirmisiniz kızlar?
Canım ben de Karşıyaka tarafındayım bostanlıda kuaför Ahmet var ablamın gelin saçı orada oldu ve çok güzeldi önceden provada yapılıyor benim düğünümde 25 temmuzdabende bostanlı da bir yer bakıcam:asigim:
Sağol canımcım bende bakıcam oraya evet.Yeri tam olarak Bostanlı da Halay parfümeri var sağda bostanlı camisini arkana al ileride hemen o halayın oralarda sorarsan orada hemen gösterirler ünlü baya çünkü...tamam canım bakarım ahmet e ama tam olarak ne tarafta kalıyor.sen oraya gitmeyi düşünmüyormusun?yakın tarihlerde evlenicez sanırım şimdiden hayırlı olsunyerimseniben
kaydirigubbakcemile2bende 8mys 2010 da evlinecek izmirlilerdenim duyrulurrrrrr.....pınarbaşı aşiyanda kır düğünü olcak nasipse....alkisalkisalkis
Arkadaşlar gelinliğimi dün Nazarelden aldık..bayanssulusmile
Bu arada madam burcu düşünen arkadaşlar ben de büyük hevesle gitmiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç tarzım gelinlik bulamadım, umarım siz bulursunuz
kızlar gelinliğime karar verdim, dikiliyor şu an.. inşallah beklediğim gibi bir model olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?