İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

scarce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
219
0
96
41
İzmir
İzmirli arkadaşlar birbirimize burada destek olalım.gelinlikçiler,düğün mekanları,fotoğrafçılar,kuaför,vs.. gibi aklımıza takılan her türlü sorularda fikir alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum.Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun zemuszemus

yeni topiğin hayırlı olsun canım:1hug:
bende allah nasip ederse izmire gelin gidicem.
topiğini merakla takip edicem:lepi:

Yeni sayılır mıyım bilmiyorum ama ben de fikirlerimi söyleyeyim size...

Benim 1,5 yıl olacak evleneli..:kedi:

Gelinliğimi Madam Burcu'da yaptrttım.Nişanlığımı Kemeraltında:)
Nişanım yazlığımızın bahçesinde oldu,fasıl eşiliğinde.Kuaförüm her zaman ıbrahim&ıbrahim'di... :lepi:
Düğünümüz Buca Gölet'te oldu.Nikahımız Fuar'da..
Tüm fotoğraflarımızı düğün de olmak üzere Foto Remzi'ydi..
Kına gecemi Bornova'da bir yer kiraladık.Düğün gibi oldu:)

Bilgilerin için çok teşekkürler.bende bornovada otururken giderdim hep ibrahim ibrahime çok memnundum.şimdi göztepede oturuyoruz.orası uzak gelir gelin başı için.benimde düğünüm bi aksilik çıkmazsa martda olucak.Daha var ama yavaş yavaş başlamak lazım araştırmalara.bu arada gelinliğini hazırmı aldın diktirdinmi?madam burcu için özel diktirirsen çok güzel olduğunu söylüyorlar??

Bu arada teşekkürler arkadaşlar.inşallah faydalı olcak hepimize.psiqo hayırlısı olsun ne güzel izmire gelin geleceğin için şanslısın.şimdi nerede oturuyosun.burayla ilgili bilgin olmadığı için her türlü soruna yardımcı olmaya çalışırız.

tşk ederim canım benim.şimdi denizlideyim.
ama benim biraz zamanım var daha yeni nişanlandım.önümüzde 2 yıl gibi uzun bi zaaman var.
ama ben herşeyi sinidre sindire öğrenmek istiyorum.
dediğin gibi izmirin yabancısıyım.ne nedir nerde iyidir neresi kazıklar neresi uygundur hiç bilmem.
sizin bu konuda bana çok faydanız olucaka.s.

izmirliyim bende,izmir'de oldu düğünüm,eşimle tayimiz çıktı ama ben yine zamanımın çogunu izmirde geçiriyorum.iki yıl oldu bu sene evleneli;nişanımı evimizde yaptık nişanlığımı mimar kemalettinden aldık..gelinliğimi madam burcu dan hazır aldım.sade ve şıktı;tabi zevk meselesi..fiyatıda gayet uygundu..düğünümse inciraltı hamak'ta kır düğünüydü.ben şirinyerde bir kuaföre gittim..fotograflarımız ise foto güvenden..çokkk memnunduk..herşey gayet hoştu..

bu madam burcu baya ünlü anladığım kadarıyla??
bizimkilerde bucada oturuyor artık düğün nerde olur hiç bilmiom:s

Ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.insanın içine sinmesi gerek herşeyin.senin sinmiş anladım kadarıyla ne güzel.inşallah bizimde herşey yolunda gideropuyorumnanaktan

psiqo madam burcuyu duydum ama kimi güzel diyo kimi kötü diyo.herkesin zevki farklı tabi.fiyatlarının uygun olduğunu biliyorum.ben daha başlamadım gelinlik bakmaya.ekim gibi başlarım heralde.burdan paylaşırım sizinle gittiğim yerleri ve fiyatları

çeyizimin çoğu tamam.ufak tefek şeyler var işte.al al bitmiyor walla.Sende çok geçe bırakma düğünden 1 sene önce başla bitmiyor gerçekten.beyaz eşya ve mobilyaları düğün yaklaşırken alıcaz.

izmir de genelde nerelerden alışveriş yaptın.
mesela ikea en çok duyduklarım arasında
böyle bilindik ywerler varmı?

ıkeada ev için isteyebilceğin herşey var.fakat ben mobilyalarını beğenmiyorum.ordan çok fazla şey almadım.mutfak eşyaları falan güzel.yada dekor aydınlatma olabilir.aldığım yerlerden aklıma gelenleri yazayım.ykm,boyner,tepe home,yeni konak,bernardo,ercan çeyiz.bunlar aklıma gelenler canım.Çok yer var burda çeyiz alışverişi için merak etme.ikeadada farklı ev eşyaları var.onlar için git mutlaka.

Kızlar izmirde önerdiğiniz gelinlikçiler varmı?bide hazırmı almak daha iyi diktirmekmi?bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

Canım ben seçtim.Zaten o kadar çok çeşit var ki gözlerin kamaşıyorkaydirigubbakcemile3
İstediğin modeli istediğinle karıştırıp o şekilde de yaptırabilirsin.Hazır vermiyorlar.Dikiyorlar sana özel,bence fiyatları da gayet uygun hem de dikimleri çok güzel..

merhaba izmir gelinler bende izmirliyim ama istanbula gelin gitcem allah kısmet ederse merak ettim bu madam burcu nerde bende bir bakayım gelinliklerine duymadımda :)

Anladım canım.çok teşekkürler.bakıcam orayada mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…