Yeni sayılır mıyım bilmiyorum ama ben de fikirlerimi söyleyeyim size...
Benim 1,5 yıl olacak evleneli..:kedi:
Gelinliğimi Madam Burcu'da yaptrttım.Nişanlığımı Kemeraltında:)
Nişanım yazlığımızın bahçesinde oldu,fasıl eşiliğinde.Kuaförüm her zaman İbrahim&İbrahim'di... :lepi:
Düğünümüz Buca Gölet'te oldu.Nikahımız Fuar'da..
Tüm fotoğraflarımızı düğün de olmak üzere Foto Remzi'ydi..
Kına gecemi Bornova'da bir yer kiraladık.Düğün gibi oldu:)
Bu arada teşekkürler arkadaşlar.inşallah faydalı olcak hepimize.psiqo hayırlısı olsun ne güzel izmire gelin geleceğin için şanslısın.şimdi nerede oturuyosun.burayla ilgili bilgin olmadığı için her türlü soruna yardımcı olmaya çalışırız.
izmirliyim bende,izmir'de oldu düğünüm,eşimle tayimiz çıktı ama ben yine zamanımın çogunu izmirde geçiriyorum.iki yıl oldu bu sene evleneli;nişanımı evimizde yaptık nişanlığımı mimar kemalettinden aldık..gelinliğimi madam burcu dan hazır aldım.sade ve şıktı;tabi zevk meselesi..fiyatıda gayet uygundu..düğünümse inciraltı hamak'ta kır düğünüydü.ben şirinyerde bir kuaföre gittim..fotograflarımız ise foto güvenden..çokkk memnunduk..herşey gayet hoştu..
Bilgilerin için çok teşekkürler.bende bornovada otururken giderdim hep ibrahim ibrahime çok memnundum.şimdi göztepede oturuyoruz.orası uzak gelir gelin başı için.benimde düğünüm bi aksilik çıkmazsa martda olucak.Daha var ama yavaş yavaş başlamak lazım araştırmalara.bu arada gelinliğini hazırmı aldın diktirdinmi?madam burcu için özel diktirirsen çok güzel olduğunu söylüyorlar??
Canım ben seçtim.Zaten o kadar çok çeşit var ki gözlerin kamaşıyorkaydirigubbakcemile3
İstediğin modeli istediğinle karıştırıp o şekilde de yaptırabilirsin.Hazır vermiyorlar.Dikiyorlar sana özel,bence fiyatları da gayet uygun hem de dikimleri çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?