- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
ayyy bugünde zaman bi güzel geçtii sizede öyle geldi mii kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KK büyüsüüüüüüüüüBağlama büyüsü mü yaptın yoksa kız
ayyy ayyy maşallah Allah daim etsin bi ömür mutluluklar canımmmHikayem biraz uzun hem sevgili hem okul..
Sevgilim izmirde oturuyordu uzaktan 1 yıl ilişkimizi yürüttük ama bu biraz zor oldu bende fedakarlık yaptım ve sınavlara girdim ziraat kazandım geldim şimdi işte 4.yılımıza giriyoruz.Birlikte çalışıyoruz şu anda.Okula da devam ediyorum.
1 hafta öncede nişanım oldu tazecik..Yani eş için burdayım artk
Biraz karısık oldu sanırım
Hikayem biraz uzun hem sevgili hem okul..
Sevgilim izmirde oturuyordu uzaktan 1 yıl ilişkimizi yürüttük ama bu biraz zor oldu bende fedakarlık yaptım ve sınavlara girdim ziraat kazandım geldim şimdi işte 4.yılımıza giriyoruz.Birlikte çalışıyoruz şu anda.Okula da devam ediyorum.
1 hafta öncede nişanım oldu tazecik..Yani eş için burdayım artk
Biraz karısık oldu sanırım
ayyy bugünde zaman bi güzel geçtii sizede öyle geldi mii kızçeler
cokk geçmiş olsunn yaaa...biran önce gecer inş.
Allah sifa versin yaa..henüzz yaşamadım öyle bisey ama ben çok hareket ediyorum aşağı yukarı ondan yaşamadım belkide..ihmal etme ama bel insanın herseyiSağol canım bu ağrı yerleşti gitmiyor. Sizin de oluyor mu tam kürek kemiğimin orda bütün gün bilgisayar başında olmaktan herhalde. Bi gidip adam gibi röntgen mr çektiremedim.
Allah sifa versin yaa..henüzz yaşamadım öyle bisey ama ben çok hareket ediyorum aşağı yukarı ondan yaşamadım belkide..ihmal etme ama bel insanın herseyi
hmm hamiş misin kaç aylıkkBi doğurayım da bakıcaz artık canım çaresine :)
hmm hamiş misin kaç aylıkk
hmm qüzelll4,5 aylık canım ikinci bebeğim :)
hmm qüzelll
Allah mutlu mesut etsin sonuna kadar canım Evlendikten sonra da İzmirdesiniz yani dimi? Salmayız seni bi yere :)
Sırtım çok ağrıyor bugün benimmm o yüzden zaman geçmek bilmiyor
Evt yeni evliyim 4 ay 22 yasındayımSen evli miydin kaç yaşındasın?
Evt yeni evliyim 4 ay 22 yasındayım
Aminn canımmm hepimizii inş.Aaaa yeni gelincik ne güzel Allah mesut etsin canım
4,5 aylık canım ikinci bebeğim :)
Ay Allah bağışlasın canım kız mı erkek mi belli mi peki anlamam kaçıncı ayında belli oluyor ama sormak geldi içimden