- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
gunebakan33 kızçe sen bakıp bakıp neden yazmıyorsun gelsene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunebakan33 kızçe sen bakıp bakıp neden yazmıyorsun gelsene?
Hoşgelmişsinn , bende izlediğim biz dizi vardı yeni bölümü çıkmış ona göz atıyodum , the walking dea biliyorsundur belkimmGeçmiş sayfalarda neler kaynattığınızı okuyodum Geldim geldim selam hepinize
selaammm oj geldinnn beaaGeçmiş sayfalarda neler kaynattığınızı okuyodum Geldim geldim selam hepinize
Evet biliyorum walking deadi ama sürekli takip edip izlemedim ilk çıktığı sezon birkaç kere izlemiştim. Şimdi zaten dizi mizi hak getire öğle arasında işyerinde açıp izleyebilirsem izliyorum bişeyler. Sabahtan acil işlerimi hallettim şimdi bi kahve içicemHoşgelmişsinn , bende izlediğim biz dizi vardı yeni bölümü çıkmış ona göz atıyodum , the walking dea biliyorsundur belkimm
sen napıyosun?
ohh keyife bakk hatundakiEvet biliyorum walking deadi ama sürekli takip edip izlemedim ilk çıktığı sezon birkaç kere izlemiştim. Şimdi zaten dizi mizi hak getire öğle arasında işyerinde açıp izleyebilirsem izliyorum bişeyler. Sabahtan acil işlerimi hallettim şimdi bi kahve içicem
ana nerde kılıyon kız namaz?kızlar namaz kılıp geliyorumm :*
nurlu boşnakda ben değilim manisalıyım ben ama dğma byüme izm tabi kiAllah kabul etsin canım. Nurlu ve Balböceği siz güçmen misiniz bea?
birazcık kalabalık olsun , yeterli kişi yok canım, biraz sohbetle kaynaşıp bulşma yaparızHiç buluşma düzenlenmiyormu hanımlar ?
birazcık kalabalık olsun , yeterli kişi yok canım, biraz sohbetle kaynaşıp bulşma yaparız
ohh keyife bakk hatundaki
Hiç buluşma düzenlenmiyormu hanımlar ?
nurlu boşnakda ben değilim manisalıyım ben ama dğma byüme izm tabi ki
Ben 2,5 Yıldır buradayım.
Aslen Tokat'lıyım. Çok güzel bir şehir İzmir sanırım başka bir şehir olsaydı bu kadar zamanda alışmam çok zor olurdu.
Hosgeldinnn...bizden bi daha kopamayacaksınnGeçmiş sayfalarda neler kaynattığınızı okuyodum Geldim geldim selam hepinize
hoşgeldinn canm bende giresunluyum ve egenin heryerini özelliklede izmiri seviyorum..Ben 2,5 Yıldır buradayım.
Aslen Tokat'lıyım. Çok güzel bir şehir İzmir sanırım başka bir şehir olsaydı bu kadar zamanda alışmam çok zor olurdu.
Hosgeldinnn...bizden bi daha kopamayacaksınn
İzmir' e de hoşgelmişsin o zaman Taaa Tokatlardan gelmişsin iş sebebiyle mi eş sebebiyle mi?