- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
yokkk ya Allah korusun niye keseyim psikopat deyilizz yaw burdada sohbet vardaa ona da katılıyorumkıs sen bi yerini mi kestin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokkk ya Allah korusun niye keseyim psikopat deyilizz yaw burdada sohbet vardaa ona da katılıyorumkıs sen bi yerini mi kestin ?
kısaca niye diceksin bende hıyar koktuda ondan dicektimyokkk ya Allah korusun niye keseyim psikopat deyilizz yaw burdada sohbet vardaa ona da katılıyorum
Günaydın millethatunnn mesai bitimine az kaldı günaydın diosun Allah karetmesin senii
pikiii afiyet olsunn lop lop et olsunkızlar yemek yiyip geliyorummmm
günaydınnn :) yenii kalktım deme kız banaaaGünaydın millet
Vallaha yeni kalktım Kocamın evinde rahat etmem gerekmiyormuydu, ediyorum iştegünaydınnn :) yenii kalktım deme kız banaaa
yokk ya ne alınması gayet güzel bi iletişimim varkısaca niye diceksin bende hıyar koktuda ondan dicektim
Şaka bi yana gırgır yapıyorum alınmıyosun dimi?
tuttum seni zeynepppçikyokk ya ne alınması gayet güzel bi iletişimim var
geldinn mi sonunda , gördüm seni orda burda şurdaydınVallaha yeni kalktım Kocamın evinde rahat etmem gerekmiyormuydu, ediyorum işte
hahhahhahahah yarın bende öle olucamm yaaa beni unutunnBen sizin uyandığınız saatte uyuyorum şekerimSizin kıçınızda pireler uçuşurken de ben ayakta sürünüyorum
evde netin var gelirsin kız yinehahhahhahahah yarın bende öle olucamm yaaa beni unutunn
3 te çıkıcamm hatunnnnurluuuuu93 kaçta çıkıyon kızçe?
evde badana var her yer kalkık... ikeaya falan gidicez eve bişiler alcazz çok işim olckkevde netin var gelirsin kız yine
evde badana var her yer kalkık... ikeaya falan gidicez eve bişiler alcazz çok işim olckk