- 10 Ekim 2014
- 79
- 51
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
burdayım hatun halettim işlerimi :) oyy yoruldummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım hatun halettim işlerimi :) oyy yoruldummm
dimiBencede o senden korksun :)
ne çektik beeepoffff benimkide yakındır gelmesiii
aynen..ama eskisi kadar değill ilk zamanlarda karışıyordu...o işe gidicek ben izinliyim aksam soruyodu ne yapcan nerdn başlıcan temizliğe diye artık bişey söyliyeceginde susturuyorum karışmıyor
sormaa yaa.. uleyn büyüyon adet oluon agrı çekiyon.. evleniyon kocayı çekiyon... kahrını çekiyon gönlünü yapıyon... çocuk yap yırtına yırtına doğum yapıyon.. 1 yetmio 2. 3. yü yapıyon bu nidirrrr yawwww çile çekmeye mi geldik 2 gülüyoz 5 acı çekiyozzzz BEN EVLENMİCEMM KARAR VERDİMne çektik beee
sormaa yaa.. uleyn büyüyon adet oluon agrı çekiyon.. evleniyon kocayı çekiyon... kahrını çekiyon gönlünü yapıyon... çocuk yap yırtına yırtına doğum yapıyon.. 1 yetmio 2. 3. yü yapıyon bu nidirrrr yawwww çile çekmeye mi geldik 2 gülüyoz 5 acı çekiyozzzz BEN EVLENMİCEMM KARAR VERDİM
Bida birini sevmiceğim için evlenmeme gerek kalmıcak :) ee doğal olarak çocukda yapamam tek başıma olmuyo banae böle çok rahat ohh gezerm tozarm kndi paramı yirim :d istediğimi giyerim bni bundan snra yola getrcek adam yok :d gözüm açıldıHazır avukatlarda gitti , baya güldüm rahat rahat , deli ya evlenmezsen çocuğu kim yapçak ?
aynennn hıyarlık yaptım bendee yani...hehehe hıyara hıyarla gidiceksin başka çözümü yok yoksa o yangına körükle miydi
iyi yapmışşın elne koluna sağlıkaynennn hıyarlık yaptım bendee yani...
olur olur sen rahat ol , sen istemesen bile seni rahat bırakmazlarBida birini sevmiceğim için evlenmeme gerek kalmıcak :) ee doğal olarak çocukda yapamam tek başıma olmuyo banae böle çok rahat ohh gezerm tozarm kndi paramı yirim :d istediğimi giyerim bni bundan snra yola getrcek adam yok :d gözüm açıldı
kıs sen bi yerini mi kestin ?aynennn hıyarlık yaptım bendee yani...
ben miikıs sen bi yerini mi kestin ?
yok kız zeynep etiketli orda seninde mi kesik yoksaben mii
zamana bırak kuzum hayırlısırahat bıraksınlar yaa istemiom ben kimseyii
yooo heryerim tam kesik mesik yookkk masaşşahh :dyok kız zeynep etiketli orda seninde mi kesik yoksa
zaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnzamana bırak kuzum hayırlısı