- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk canım iyiym sen naslsın[/QUOTE]
tsk canım iyiym sen naslsın
hayr ya bulamadım bugün tkrar bakacaktım sayfaya [/QUOTE]ne olsun her zamankinden , dün yazdığım yerleri bulabildin mi ?
hayr ya bulamadım bugün tkrar bakacaktım sayfaya [/QUOTE]ne olsun her zamankinden , dün yazdığım yerleri bulabildin mi ?
yaniii maleseffff dayncaz artıkkkkmhımm geçer inş.. güzel görünmenin acı tarafıı :)
yoğunn kızzz saat 3 te taşınma başlıcak üyeciklerime haber veriyorum
hayr ya bulamadım bugün tkrar bakacaktım sayfaya
ayyy açıldım aslında süslendim püslendim de ojemi de işte sürdümmgençler açılamadınız mı ses çıkmıo hadi hareketlenin
ooo maşallah erkencisinayyy açıldım aslında süslendim püslendim de ojemi de işte sürdümm
aynenn.......sen napıyonnnooo maşallah erkencisin
Açtım dün şom ağzımı nurluya dedim ki benim regl günümde hiç ağrım olmaz, geceden beri ağrım oluo, ben hiç olmuom etmiyom dediğimde bir baksam o gün oluveriyorum ya
aynenn.......sen napıyonnn
Gelmek isterdim ben ama çalışıyorumbugün bostanlı sosyete pazarı var gidecek var mı ?
kankiş iyimisin sabah bu knulardan bahsetmedin banaAçtım dün şom ağzımı nurluya dedim ki benim regl günümde hiç ağrım olmaz, geceden beri ağrım oluo, ben hiç olmuom etmiyom dediğimde bir baksam o gün oluveriyorum ya
Gece de 2 de uyandım uyuyamadım bir daha , artık halisyonsyn görmeye başladım , kardeşimin ayağını sincap sandım bakıom bakıom tövbe bismillah sincabın ne işi var burda diye bi zıpladım ayak çıktı , kardeşimi bi ara gözleri açık dişleri dışarda sırıtırken gördüm korkunç şekilde yine zıpladım baktım çocuk uyuyomş sıyırdım gece
Şemiklerde falan mı oturuyosun ?bugün bostanlı sosyete pazarı var gidecek var mı ?
haha ayyy ne güldürdün beni kızzz...regl seni baya etkiliyor desene aman evlenince kocandan da korkmayasınnAçtım dün şom ağzımı nurluya dedim ki benim regl günümde hiç ağrım olmaz, geceden beri ağrım oluo, ben hiç olmuom etmiyom dediğimde bir baksam o gün oluveriyorum ya
Gece de 2 de uyandım uyuyamadım bir daha , artık halisyonsyn görmeye başladım , kardeşimin ayağını sincap sandım bakıom bakıom tövbe bismillah sincabın ne işi var burda diye bi zıpladım ayak çıktı , kardeşimi bi ara gözleri açık dişleri dışarda sırıtırken gördüm korkunç şekilde yine zıpladım baktım çocuk uyuyomş sıyırdım gece
nergiz de canım oturuyorum k.v.ler yeni girnedelerŞemiklerde falan mı oturuyosun ?